kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ilk defa böyle bişiyle karşılaştım xp yüklenirken şöyle bişi oldu "asms" dosyası gerekli diyo nerden bulucam ben bunu :( ne yazıcam oraya ?? çok topic açtığımın farkındayım ama başım belada sabaha kadar burdayım esir kaldım :/ uykusuzm uyumak istiyorum bi an önce ve kurtulmak istiyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 pc ye format attın kurulum yaparken sorun çıktı öylemi :) xp sp2 yüklemesi yapıyorsun orda gördüğüm kadarıyla başka bir cd takmayı yada cd yi temizlemeyi denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 xp 2 service pack cd si var değilmi sende ? onu takmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 deniycem inşallah olur ama elimde 2 xp cd si var inşallah olur :([signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 oda var orjinalini yollamışlardı burdan bi yerden sipariş veriyodun onu deneyim hatta[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 dosyayı internetten arattır diskete kopyala senden istediği zaman disketi takar yüklettirirsin sanırım cd çizik veya problemli bu yüzden o mesajı veriyor[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tmm dır hallettim sabaha karşı sağolun yardımlarınız için.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar