AaAa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Merhaba arkadaşlar deimos serverinde charı olanlar lütfen yazsın[signature][hline]Don Carleone Ona reddedemeyeceği bir teklif gönderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 46 Mage charim var duruyor oyle[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Benimde var 43 lvl assasin el-morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 benim war 3 lvl.. laga ve dc ye daha fazla dayanamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 benim var ama oynamıyorum 46 archer 47 mage 38 healer/debuffer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AaAa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eyy aware bn kimim[signature][hline]Don Carleone Ona reddedemeyeceği bir teklif gönderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 51 mage vardı kaldı duruyor oyle hehe.sendenım alper =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Pyro, 15 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: 51 mage vardı kaldı duruyor oyle hehe.sendenım alper =) keyifli zamanlardi ... cidden cok keyifli zamanlar :D CZ de pk pesinde kostugumuz anlar falan ama Deimos'un dandikligi biktirdi :([signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 45 lvl mage (ice/lightning) +7 wood staff ı var bide 6 mı 7 lvl mi ne. 1 elinde başladığı silah 1 elinde de mirage olan assesinim var. Tabi mirage ı var ama kullanamıyo. Lafın gelişi :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 16 Ağustos 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 51 buffer/healerım var. bi de çok uykum var. lag yok uykum var. *esner* ben yatıyom çok uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar