omer_gnr Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Elimde şu an hiç bir yerde bulunmayan Office 2003, Windows 2003 Server ve daha birçok microsoft yazılımı var temin etmek isteyenler haber verin. (BSA ya inat ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whispertouch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Microsoft Windows World Domination Proffesional Edition var mı? ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Beta surumler elinizde patlamasin dikkat edin.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 aynıları bende var mıcrosoft un sıtesınden cektım web sıtesının db ın ıcınde saklı bı klasorden cektım 2003 serverı[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 LOL Hiçbiryerde bulunmayan şeyler değil ki bunlar? Başkasının emek vererek yaptıgı birşeyi, ve piyasada rahatlıkla bulunabiliyorken; para karşılığı ve rare bişeymiş gibi satmaya kalkmak nasıl bir mantıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Office 2003 ü bence kaldır sen ortadan.. Beta aşamasında ve sorun çıkatıyor.. 2003'ün de beta olma olasılığı yüksek.. değilse ne ala ama sonuçta bu forumları takip edenlerin 2003 server'a neden ihtiyaç duyacakları da tartışılır bir konu tabi.. Sonuçta multimedia desteği çok başarılı değil. tmm sistem olarak çok başarılıi MS kendisini aşmış ama yine de bu forumları takip edenlerin %90'ı oyun oynıyan insanlar ve 2003 de bu konuda ciddi anlamda kıt ( driver vs. problemleri )[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hadi korsan yazılım kullanıyosun bari saçma saçma bsa'ya inat gibi şeyler deme.[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ms bazi seylerin farkinda degil sanirim, BSA olayi linux`un yayginlasmasinda abarti sekilde etkili oluyor. Aptallik ediyorlar nedense. Haluk Maga`ya konferansta sormustum: "Neden yurt disinda verilen fiyatlari ayni sekilde Turkiye`de veriyorsunuz? USA de yasayan bir insan ile Turkiye sartlarinda yasayan birinin gelirleri karsilastirilamayacak kadar dengesiz. Buna ragmen nasil oluyorda ayni fiyatla burada satis yapmaya kalkiyorsunuz?" Haluk Maga bu sorumu 2. cumlesinde farkli bir yere cekerek cevaplamisti. Isteyenler gidip bir ms konferansinda yetkiliye ayni sekilde sorsun. Mal gibi suratina bakip kalacaktir.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 onemli olan pazar payindan cok adamlarin kar etmesi, bsa karlarini katliyo, zaten unix i de alinca ms rekabetin iddasida kendini yitirdi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Maafiaa, 07 July 2003 15:40 tarihinde demiş ki: aynıları bende var [u]mıcrosoft un sıtesınden cektım web sıtesının db ın ıcınde saklı bı klasorden cektım 2003 serverı[u] :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar