Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 senelik askın bitişi :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cocukluğumuzun beraber geçtiği unutulamaz anılar yasadığımız askım bitti :( Bilmeyen yoktu arkadaş cevremde ailler arasında akrabalarım arasında hep kelimesi olurdu evli gibiydik ama sonunda bitti ne yaptıysam olmadı kac direkten döndük ama olmadı sonunda bitti düzelebiliceğini sanmıyor[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Mesaj tarihi:
yasin kac bilmiyorum ama
genclık yıllarında 10 senelık ılıskı ziyan zaten bana gore :P

saglık olsun , onunde cok mac var daha :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
eh be nasıl bitti, bizim twistedemo ile bugün 22 ay oldu çok mutluyuz. bizimki inşallah hiçbir zaman bitmez. niye bitti bu arada? kavga falan mı.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
1- adamın imzaya dikkat
2- ağlamakla geçmez hayat, ne diyelim geçmiş olsun[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Saol arkadaşlar ama öyle böyle birşey deildi : / İsyan olmaz zaten asla ALLAH büyük hayırlısı neyse onu nasip etsin . Ama herşeye razıydım cok seylerde atlattım herkeze karsı geldim ama konu onunla benim aramda olunca ordan ileri gidilmiyor olayın nedeni Zıt cakısan noktalar Bana siyahın sacma gelmesi ona Beyazın misali bu tür olaylar napalım en cok koyanda buraya evleniyoruz topicini acıcağım zamanı düşünüyordum olamıyacak : /[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Mesaj tarihi:
heso , olmadigini nerden biliyorsunki ;)

kamonjuk
gene acarsin evleniyorum topigi , ayni kisi olmak zorundami?
hayat daha uzun daha kımler cıkacak karsına.
her giden bisiler ogretir derler , sen 10 sene harcamıssın. cok sey ogrendinmi bari :)

her zaman dedigim gibi
lig daha uzun , onundeki maclara bakicaksin.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
son kısıma sonuna kadar destek veriyorum=)

bir maç kaybetmen önündekilkeri de kaybwedecegin anlamına gelmez, morali bozma[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
neyse yav cok uzun bir hikaye kendisi gibi diğer oyunlara benzemiyor hehe cokta seyimde diyesi gelmiyor insanın saolun biran yazasım geldi yazdım[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Mesaj tarihi:
bu durumda biz ne desek sana boş gelir.

inşallah aranız düzelir. ama düzelmezsede inşallah çok kısa zamanda çok daha iyileri çıkar karşına...[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
Ya gencecik aslan gibi adamsın 10 sene nedir off.. Benim içime sıkıntı bastı valla.. 10 sene!!![signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Asıl 10 senelik ilişki biter tabi bu fotoğrafınız 10 sene öncesinin fotoğrafı ve siz artık olgunlaşmış insanlar değilseniz. Nasıl bişey bekliyordunuz ki? Hayatınızda sadece birbiriniz olacaktınız ve evlenecektiniz. Sonra bir gün ikinizden birinin aklına şu soru gelecekti: "Ya ben gerçekten seviyor muyum? Sevgi hakkında ne biliyorum ki ondan başka? Ya ben onu gerçekten sevmiyorsam? Ya bu sadece alışkanlıksa? Hayatımda bir başkası olsa nasıl olurdu acaba? vs. vs. vs." Ve bu düşünceler beyninizi yerken ilişkinizi de yiyecekti.
Ben bir gün onunla bir gün bununla olmaktan bahsetmiyorum ama insanın ne istediğini bilmesi, kendini tanıması için bir ilişki olsun olmasın birden fazla kişiyi sevmesi gerekiyor. Ha sen ben zaten birden fazla kişiyi sevdim diyorsan; ya o fotoğraf gerçekten 10 sene öncesine ait, ya siz gerçekten de 10 senedir beraber değildiniz ya da sen onu aldattın.
Uzun lafın kısası: Zaman sonra anlayacaksın ki en iyisi olmuş.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
Bazı soruların cevabı deneyim elde edilmeden de bulunabilir.
Benim bulduğum cevaplardan biri ise, kendi hayatınızdan yola çıkarak diğerlerinin hayatı üzerinde genelleme yapmayın çünkü herkesin benzer çıkış noktaları ve soruları olsada, çok farklı varış noktaları, cevapları ve baş etme yolları olabilir.
[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 12 Ağustos 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaa.. ya.. bilirim bu mevzulari evre olarak bakma olaya kendi hatalarinida düsün agresiv olma arastir bul hatalarinizi düsün ve ilerde yapma[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Nartanesi, 12 Ağustos 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
Asıl 10 senelik ilişki biter tabi bu fotoğrafınız 10 sene öncesinin fotoğrafı ve siz artık olgunlaşmış insanlar değilseniz. Nasıl bişey bekliyordunuz ki? Hayatınızda sadece birbiriniz olacaktınız ve evlenecektiniz. Sonra bir gün ikinizden birinin aklına şu soru gelecekti: "Ya ben gerçekten seviyor muyum? Sevgi hakkında ne biliyorum ki ondan başka? Ya ben onu gerçekten sevmiyorsam? Ya bu sadece alışkanlıksa? Hayatımda bir başkası olsa nasıl olurdu acaba? vs. vs. vs." Ve bu düşünceler beyninizi yerken ilişkinizi de yiyecekti.
Ben bir gün onunla bir gün bununla olmaktan bahsetmiyorum ama insanın ne istediğini bilmesi, kendini tanıması için bir ilişki olsun olmasın birden fazla kişiyi sevmesi gerekiyor. Ha sen ben zaten birden fazla kişiyi sevdim diyorsan; ya o fotoğraf gerçekten 10 sene öncesine ait, ya siz gerçekten de 10 senedir beraber değildiniz ya da sen onu aldattın.
Uzun lafın kısası: Zaman sonra anlayacaksın ki en iyisi olmuş.
Hoca senin dediklerin cok sacma olmus kusura bakma olaylarla uzaktan yakından alakası yok oyun gibi bişi yazmısın sen gibime geldi[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Mesaj tarihi:
Abi Allah yardımcın olsun..!
Ne diyim benimde 2.5 yıllık bi ilişkim var çok zamanları bitme noktasından döndük.
Yıllık ilişkilerin bitmesini ve o duyguyu birazda olsa bilirim.

:([signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mesaj tarihi:
Peki, sana hayatta başarılar diliyorum.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
said:
zarek, 14 Ağustos 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
said:
KaMoNJuK, 12 Ağustos 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
:../

Valla hoca zaten kız da birşeye benzemiyor. Boşver hayırlısı olsun.
Ya senin ölünü dirini ... nediyorsun sen ya bu nasıl laftır aklınca ne yapmaya calısıosun sen zaten moralim 0 dinden imandan cıkarma beni bir yetkili silsin su fotoyu lütfen yoksa olay cıkıcak[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
  • Yeni Oluştur...