Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya sinir oldum sewdigm kız plaja gitmiş birsürü haywan oluo tabi oralarda.Millete laf atan imalı imalı konuşan öküz gibi bakan!!E tabi rahatsız olmuş kız! Yeter be geçen bi kız yürüodu yoldan geçen bi arabanın camından vücudunun yarısını dışarı çıkartmış bi akrobat öküz yawrum benim yerim seni dedi ya kızın yanından geçerkene!! Sinir oldum ulan şu ruhsat alıcak yaşa geliym ilk işim bi silah almak oluck böle sewgilime falan bi sarkan olucak öle haywanlardan çekçem vurcam yemin ederim kafayı yedim ya!!! Sora kızlar dioılar yok efendim etek giymeme kim karışırmış ya sevgilimin rahat rahat etek giymesine ne dicem ama o kadar çok haywan var ki sora çok kıskançsın yok çok geri kafalısın(etek mini ve normal arası) yemişim geri kafalılıgnı ben nasıl izin verem sewgilime böle bi durumda!!!!!!!
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 alışırsın zamanla...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 la havle deyip geçmek lazım.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sen o herifin yuzune karşı annesinin kulaklarını çınlat sinirini al.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kısa etek giymesine ben de izin vermiyorum. öyle laf atanlar da kişiliksiz, işsiz güçsüz öküzler. bu tür durumlarda hukuk sistemini ve demokrasiyi bir süreliğine kapatıp bu herifleri kurşuna dizmek istiyorum.[signature][hline];;suitfly
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :D utku kurabiye ye sen git zuhhuauhahuahuauha koptum burda :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: metboy, 14 Ağustos 2005 21:07 tarihinde demiş ki: kısa etek giymesine ben de izin vermiyorum. öyle laf atanlar da kişiliksiz, işsiz güçsüz öküzler. bu tür durumlarda hukuk sistemini ve demokrasiyi bir süreliğine kapatıp bu herifleri kurşuna dizmek istiyorum. aynen!!! Bellow sende konuşma hukuk mukuk dinlemem geldiginde kurşuna dizerim!!
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 silah ruhsati ile james bond'un adam oldurme lisansi farkli seyler yalniz. ama zaten sayica ustunlukleriyle seni her halikarda doverler, fare gibi tavsan gibi cogalan bu insanimsi formlar.[signature][hline]TOiO
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya bide kızın yanında olsaydım zaten sorun deil yalnız gitmiş! Gerçi anasına bi küfür etmezdim ama kendisine dicek bayag bişyim olurdu!!Hem alışamamda ben böle bişye yanımda olursa katil falan olurum heralde!
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Dogru döverler ama o anda kafayı yerim ki şlu anda bilgisayara girişebilirim heran sinirimi çıkarma amaçlı Ayrıca öldürme lisansına gerek yok bikaç tanesini vursam bana yeter rahat ederim en azından zaten dış dünyayı fazla sevmiorm(tipik asosyallik) Gerçi hapiste de ne kadar dayanırım bilmem
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yapacak birşeyin yok sende kasma kiz arkadaşinda fazla takmasin. baş örtülü yapsan gene laf derler emin ol.
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Bodrack, 14 Ağustos 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Dogru döverler ama o anda kafayı yerim ki şlu anda bilgisayara girişebilirim heran sinirimi çıkarma amaçlı Ayrıca öldürme lisansına gerek yok bikaç tanesini vursam bana yeter rahat ederim en azından zaten dış dünyayı fazla sevmiorm(tipik asosyallik) Gerçi hapiste de ne kadar dayanırım bilmem Hapisanede seni kıza cevirirler söylemedi deme sakın bence kalkışma(yapmazsında yani deyeyim dedim[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu kıskançlıkla sizin işiniz çok zor.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yani buna bişi yapmıcam hiç takmicam laf atcaklar başımı bile çevirmicem öle mi?? Kalsın ne yapcagmı bilmesemde o an bişy yapmadan duramam!!!!!!
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ii.. yap bişiler o zaman. seni tutan yok. hayatını mahvt. hayatın boyunca pişmanlık duyacağın herşeyi yap. ama o bahsettiğin denyo ordusunu temizlemekle bitiremezsin.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 peki bişi yapmadan angut gibi yerimde dururken sonra hayatım boyunca o anı hatırladıgımda utanmıycakmıyım kendimden?!?!?
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o laf atanların ınsan olmayıp haywan oldukları bellı bısey sımdı buna gore sen bu haywanların dedıgı lafları sallamaman lazım. Zira bi haywan dusun konusabıldııgnı dusun. Konusarak sana kufredıyo. Bıraz sacma gıbı olsada aynı sey. Sen ınsansın onlar haywan. Ha bide şu "Mini etek giyen yada acık sacık gıyınen hatunların hepsine bakarım!, Bakmamızdan rahatsız oluyolarsa Giymesinler" Mantıgındakılerınde hepsi HAYWAN. üstünüde basa basa soyluyorum hanı cıkarsa patide boyle dusuncelıler bılıelım. Bide bunların bacımı turbanlı dolastırırım fakat tanımadıgım adamın kız ark.ınada haywanlar gibi bakarım düşüncesinde olanlar var onlara cok cesıtlı ıskenceler yapmak lazım iste.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: BlaCk, 14 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki: o laf atanların ınsan olmayıp haywan oldukları bellı bısey sımdı buna gore sen bu haywanların dedıgı lafları sallamaman lazım. Zira bi haywan dusun konusabıldııgnı dusun. Konusarak sana kufredıyo. Bıraz sacma gıbı olsada aynı sey. Sen ınsansın onlar haywan. Ha bide şu "Mini etek giyen yada acık sacık gıyınen hatunların hepsine bakarım!, Bakmamızdan rahatsız oluyolarsa Giymesinler" Mantıgındakılerınde hepsi HAYWAN. üstünüde basa basa soyluyorum hanı cıkarsa patide boyle dusuncelıler bılıelım. Bide bunların bacımı turbanlı dolastırırım fakat tanımadıgım adamın kız ark.ınada haywanlar gibi bakarım düşüncesinde olanlar var onlara cok cesıtlı ıskenceler yapmak lazım iste. +96514352151321641321685132 ama yinede hazmedemem heralde nese uyuyamda kendime gelem
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya sokakta yürürken pantolon balığı tutmaya çalışan bir adamla konuşarak anlaşamazsın. Mecbursun kavga ediceksin. sonucunda ya o senin ağzını burnunu kıracak yada sen onun ağzını burnunu kırıcan. Sen onun ağzını burnunu kırarsan bu sefer senden şikayetçi olacak karakol bilmemne bi sürü iş. Bırak allaşkına ya. Milleti susturamazsın. Sen onu döverken orada kavgayı seyreden birisi gidip kız arkadaşına "ohş anam" der, onu diyenide dövmeye başlayınca başkası laf atar. Kısır döngü devam eder...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 i love turkey...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Bodrack, 14 Ağustos 2005 21:29 tarihinde demiş ki: peki bişi yapmadan angut gibi yerimde dururken sonra hayatım boyunca o anı hatırladıgımda utanmıycakmıyım kendimden?!?!? Sen niye utanıyosun ?[signature][hline]Düdüt
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Bodrack, 14 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Bellow sende konuşma hukuk mukuk dinlemem geldiginde kurşuna dizerim!! iyi valla el bombası falan da ister misin ?[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: metboy, 14 Ağustos 2005 21:07 tarihinde demiş ki: kısa etek giymesine ben de izin vermiyorum. öyle laf atanlar da kişiliksiz, işsiz güçsüz öküzler. bu tür durumlarda hukuk sistemini ve demokrasiyi bir süreliğine kapatıp bu herifleri kurşuna dizmek istiyorum. Dediğin doğru ancak sevgilin elbisesinede karışmam gerekenleri anlatırım uygualar yada ugulamaz orası ona kalır.Bide bu tür insanların eğitim durumuda belli en fazla orta okuldan mezundur ve yüzde %80 doğuludur.[signature][hline] said: BlaCk, 14 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki: o laf atanların ınsan olmayıp haywan oldukları bellı bısey sımdı buna gore sen bu haywanların dedıgı lafları sallamaman lazım. Zira bi haywan dusun konusabıldııgnı dusun. Konusarak sana kufredıyo. Bıraz sacma gıbı olsada aynı sey. Sen ınsansın onlar haywan. Ha bide şu "Mini etek giyen yada acık sacık gıyınen hatunların hepsine bakarım!, Bakmamızdan rahatsız oluyolarsa Giymesinler" Mantıgındakılerınde hepsi HAYWAN. üstünüde basa basa soyluyorum hanı cıkarsa patide boyle dusuncelıler bılıelım. Bide bunların bacımı turbanlı dolastırırım fakat tanımadıgım adamın kız ark.ınada haywanlar gibi bakarım düşüncesinde olanlar var onlara cok cesıtlı ıskenceler yapmak lazım iste. +999999999999999999999999999999999999999 işkence yaptırmak isterseniz bana yollayın binbir çeşit işkence yapılır bilinir. IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Ağustos 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Ağustos 2005 05:17 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 türkiyenin bi gerçeği. ben yanında olmadan ö tür şeylere bende izin vermem. geri kafalıyız falan ama sevgilimizi kollarız değilmi. tabi onlar bunu farklı anlıyorlar. napalım çekicez..[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gecer..[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Öne çıkan mesajlar