Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tetsuo:The Iron Man

ZaphodBeeblebrox

Öne çıkan mesajlar

shaolin soccer'ı izledim bi. bi de cloud and wind mi ne öyle bi film vardı. sanırım söylediğin tarza en yakın olanlar bunlar. ilki zaten komik olsun diye yapılmıştı da ikincisi anime olsa belki daha iyi olabilirdi.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Deneysel gibi görünüyor ama filmde deneysel olmaktan gayrı bir kaygı bulunmamakta.

İşin tuhafı Eraserhead'den 5-10 yıl önce falan yapılsa "Eraserhead" 'e ilham kaynağı olmuş falan diyip geçebileceğimiz bu filmin nedense , hala kült sinema örnekleri arasında gösterilmesi de ilginç bir olay. (Filmi ilk kez 2 yıl kadar önce görmüştüm ve tek seferde bitiremediğimi hatırlıyorum) Aslında film anlamlı bir katar dizisi sunmuyor elbette , kopuk kopuk parçalar var , adam film boyunca bir David Cronenberg'e bir Ed Wood'a vurmuş gibi hatta , karşı çıktığım nokta ise yönetmenin deneysel olmaktan ziyade kitsch olmayı daha bir başarmış olması gibi (Benim burdan çıkardığım sonuç : Kitsch ile deneysel arasında ince bir çizgi olduğudur)

Netice itibariyle ben önermesem de , birçok kişi yarıda bırakıp kaçacak olsa da (haksızlar diyemem) , tuhaftır ben bile bu filme vakıf olamasam da kitsch-deneysel ayrımını yapmak , anlamsızlığı anlamlandırabilmek babından (izlerken çekeceğiniz zihinsel acı ve bitse de gitsek hissnin doyumlanmayışı da ödüllendirilmeyecek ya ilginçtir) görülmesi gereken bir film.

10/3.9
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...