Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dosya silinemiyor

forgiver

Öne çıkan mesajlar

warcraft için bir mod vardı, w3n ile bitiyodu noktadan sonra .exe ile değiştrdim tıkladım, taşıdım, c:/xxx teki dosya silindi
ama masaüstüne de kopyaladım o silinmiyor
başka bir program tarafından kullanılıyor diyor
güvenli kipte açtım gine ayn şeyi dedi
nasıl silinir bu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

explorer.exe yi kapatıp task managerdan new task ile bulup silmeyi dene, oda olmaz ise gene explorer kapalı iken komut satırını aç gene task managerdan, öyle dene silmeyi.

ben genelde trojan vb gibin dosyaları bu şekilde siliyorum, genelde işe yarar :)

ayrıcana komut satırında dosya ismi uzunsa kısaltıp ~ koymuş olabilir ismine dosyanın, o yüzden görememiş olabilirsin.

[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything

[Bu mesaj Norak tarafından 18 Temmuz 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2. bi yöntem:

Administrator ile aç. O belalı klasöre sağ tıklayıp Özellikler de. Oradanda "güvenliğe" gir.

orada SYSTEM, Administrator falan görmen lazım. Hepsini sil. Ekleye basıp Everyone yaz tamam de.

Sonra TAM DENETİM yap.

Ondan sonra, aşağıda hemen Gelişmiş var.
Ona bas.

Hafif büyük bi menü açılacak.
İzinler tabı açılacak hemen zatne.

Hepsini sil onların.
Tekrar Everyone'i ekle. Aşağıdaki 2 tane kliki seç.
Bağımlı nesneler ve tüm bağımlı nesneler hedesini.

Tamam de tüm menülere. Sonra silmeyi dene.[signature][hline]Wind of change...

[Bu mesaj Faust tarafından 18 Temmuz 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hm epey bir kastırmışsınız ama sonuca ulaşamamışsınız.. Bunlar dışında bi de şöyle bi şi var...
System Mechanic pro indir, crackle.
Incinerator isimli desktop ı na eklenen yeni recycle bin e at o iatemediğin dosyayı...
Dosyanın adı, uzantısı falan değişecek... hebele.exe yerine &1836 gibi bir şey olucak.
Ne olur noolmaz restart de. Normal bir şekilde shift+del komutu ile &1836 gibi garip isimli dosyayı yok et (windows recyle bin e incinerator e değil) ve Incinerator'ü boşalt...
Sys Mechanic i kaldır bilgisayarından! Kopya program kullanılmaz. Ayıptır :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Faust, 18 Temmuz 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
"sonuca ulaşamamışsınız ho ho ho" diyeceğine, efendi gibi yaz adam denesin.
k*çım 2ye ayrıldı adam halletsin diye.

Dediğimden bu anlamı mı çıkardın gerçekten? İlginç (Aman yanlış anlama olmasın bu sefer, vay anlayışsız adam hohoho demiyorum) Öyle bir maksatım yoktu aslında. Çözüm üretmek için epey kastırmış bir sürü çözüm yöntemi çıkarmışsınız. Hoş bi şi. Ama yorulmuşsun sanırım problemi çözmye uğraşırken. Mazur görmek lazım tabi...
Ha bi de efendi gibi yazdım adım adım. Şöyle kısaca bir daha toparlıyalım:
1.Sys Mechanic Pro indir. Crackle (restart falan da atıcaksın tabi)
2.Desktop a incinerator isimli bir recycle bin gelicek. Dosyayı ona at
3. Dosya adı değişecek &1836 gibi bir şey olucak.
4.Restart...
5.Bu &1836 gibi garip isme sahip dosyayı normal bir şekilde sil (Windows Recycle bin, shift+del ne biliim işte)
6.Incinerator ü boşalt

Hepsi bu
Hala bu yazının adam gibi bir yazı olduğunu düşünmüyorsanız a)göz doktoru b)psikolog a gidip derdinizi anlatın.

Yok hala silinmemekte ısrar ediyorsa başka bi şeyler düşünür, kastırırız biraz...
Umarım işe yarar :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...