forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 warcraft için bir mod vardı, w3n ile bitiyodu noktadan sonra .exe ile değiştrdim tıkladım, taşıdım, c:/xxx teki dosya silindi ama masaüstüne de kopyaladım o silinmiyor başka bir program tarafından kullanılıyor diyor güvenli kipte açtım gine ayn şeyi dedi nasıl silinir bu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 xp ise bir admin hesabında girip silmeyi dene...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Daha önce yazılmıştı: önce tam uzantının adresini alıyoruz C:Warcrafthedehödö diye sora komut istemi olacak xp de del "C:Warcrafthedehödö " del ya da delete ti taam hatırlamıyorum denersiniz[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 admin hesabıyla olmadı komut satırını deneyeyim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 komut satırıda olmadı doğru bulamadı dosyayı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 explorer.exe yi kapatıp task managerdan new task ile bulup silmeyi dene, oda olmaz ise gene explorer kapalı iken komut satırını aç gene task managerdan, öyle dene silmeyi. ben genelde trojan vb gibin dosyaları bu şekilde siliyorum, genelde işe yarar :) ayrıcana komut satırında dosya ismi uzunsa kısaltıp ~ koymuş olabilir ismine dosyanın, o yüzden görememiş olabilirsin. [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything [Bu mesaj Norak tarafından 18 Temmuz 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 baska directoryde aynı isimli bi dosya yarat. sonra replace yap.. her zaman işe yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 replace ile sildim en azındna dosya boyutu ufaldı ama replace ettiğim dosya gine aynı nedenden silinemiyor şimdi new task ile deneyem :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 başka bi .exe uzantılı dosyayı masasutune senin silemediin dosyanın aynı ismiyle yapıstır dosya değiştirilsin mi diycek evet diycen sonra da değişcek silicen en kolayından cd dekı w3.exe yi al oyle yap falan filan[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 onu yaptım ama bu seferde değiştirdiğim dosya silinmiyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 replace ettigin dosya 0 kb olsun. yani boş.. o zaman silinmesine izin de verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 restart attım 0 kb dosyayıda silemiyorum başka bişey tarafından kullanılıyor diyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 command prompt`a duserek silmeyi denesen? eski dos komutlariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dos komutlarıyla silemediysen güvenli mod da açıp sil[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 denedim hepsini öyle olmuyor bu dosyları hangi progrma kullanıyosa onu kapatmam laızm ama hangisidir bilmiyorum exe dosyaları hepsi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 procexp: xp indir o zaman. tıkla mesala bi exe'ye. altta File: c:XXX diye görürsün. Anlarsınki o exe kullanıyor o klasörü. DEL'e basıp kill et threadi. sonrada sil klasörü.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 @forgiver: okumamışım ilk başta güvenli mod da açtığını :) faust'un dediği process xp ilen bak kesin çözüm (bu arada process xp ve hijackthis gibi programları kullanan başka birilerini görmek güzel bişiy eheheh)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 2. bi yöntem: Administrator ile aç. O belalı klasöre sağ tıklayıp Özellikler de. Oradanda "güvenliğe" gir. orada SYSTEM, Administrator falan görmen lazım. Hepsini sil. Ekleye basıp Everyone yaz tamam de. Sonra TAM DENETİM yap. Ondan sonra, aşağıda hemen Gelişmiş var. Ona bas. Hafif büyük bi menü açılacak. İzinler tabı açılacak hemen zatne. Hepsini sil onların. Tekrar Everyone'i ekle. Aşağıdaki 2 tane kliki seç. Bağımlı nesneler ve tüm bağımlı nesneler hedesini. Tamam de tüm menülere. Sonra silmeyi dene.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] [Bu mesaj Faust tarafından 18 Temmuz 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 klasör değil ama bunlar normal dosya olmuyor :([signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 başka bir bilgisayara 2. harddisk olarak bağla =D (abartımmı?)[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eheh biraz trojen vs. değil, normal dosya ama silinmiyolar ne haltsalar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 18 Temmuz 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 son söyleyeceklerim: dos'a gir. cd .. cd.. diyerek dosyanın olduğu yere gel. attrib -r -s -h dosya.exe yap sonrada del dosya.exe yap eğer gene olmuosa MoveOnBoot programını dene. Sistemi boot ederken siliyor dosyaları. Büyük ihtimalle o çalışacak.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hm epey bir kastırmışsınız ama sonuca ulaşamamışsınız.. Bunlar dışında bi de şöyle bi şi var... System Mechanic pro indir, crackle. Incinerator isimli desktop ı na eklenen yeni recycle bin e at o iatemediğin dosyayı... Dosyanın adı, uzantısı falan değişecek... hebele.exe yerine &1836 gibi bir şey olucak. Ne olur noolmaz restart de. Normal bir şekilde shift+del komutu ile &1836 gibi garip isimli dosyayı yok et (windows recyle bin e incinerator e değil) ve Incinerator'ü boşalt... Sys Mechanic i kaldır bilgisayarından! Kopya program kullanılmaz. Ayıptır :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 "sonuca ulaşamamışsınız ho ho ho" diyeceğine, efendi gibi yaz adam denesin. k*çım 2ye ayrıldı adam halletsin diye.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Faust, 18 Temmuz 2005 19:38 tarihinde demiş ki: "sonuca ulaşamamışsınız ho ho ho" diyeceğine, efendi gibi yaz adam denesin. k*çım 2ye ayrıldı adam halletsin diye. Dediğimden bu anlamı mı çıkardın gerçekten? İlginç (Aman yanlış anlama olmasın bu sefer, vay anlayışsız adam hohoho demiyorum) Öyle bir maksatım yoktu aslında. Çözüm üretmek için epey kastırmış bir sürü çözüm yöntemi çıkarmışsınız. Hoş bi şi. Ama yorulmuşsun sanırım problemi çözmye uğraşırken. Mazur görmek lazım tabi... Ha bi de efendi gibi yazdım adım adım. Şöyle kısaca bir daha toparlıyalım: 1.Sys Mechanic Pro indir. Crackle (restart falan da atıcaksın tabi) 2.Desktop a incinerator isimli bir recycle bin gelicek. Dosyayı ona at 3. Dosya adı değişecek &1836 gibi bir şey olucak. 4.Restart... 5.Bu &1836 gibi garip isme sahip dosyayı normal bir şekilde sil (Windows Recycle bin, shift+del ne biliim işte) 6.Incinerator ü boşalt Hepsi bu Hala bu yazının adam gibi bir yazı olduğunu düşünmüyorsanız a)göz doktoru b)psikolog a gidip derdinizi anlatın. Yok hala silinmemekte ısrar ediyorsa başka bi şeyler düşünür, kastırırız biraz... Umarım işe yarar :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar