elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bilgisayar sık sık kitleniyodu,en son kitlendiğinde reset attım ve bu mesajı verdi,devam etmek için f1e basın falan diyodu.ben hayatımda oynamadım saat ayarlarıyla,neden böyle bişey oluyo olabilir[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 biosta dedi dimi cok isinmisitr hic bi ayari ellemedi isen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet biosta dedi,fanımı değiştirmeyi düşünüyorum,hem kamyondan daha fazla ses çıkarıyo hemde görüldüğü üzre soğutmuyo,istanbulda fan satan yer bilen varmı[hline].......... [Bu mesaj elesso tarafından 09 July 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 allahtan istanbuldasın antalyada olsaydın warninggggggg boooooooooooooommmmmmmmm derdi direk !![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar