Batido Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kusura bakmayın cok cahil gibi olucam ama napıyım cozemiyorum bi turlu cok karısık bu is :) yeni actım kutuyu cdleri yuklemeye basladım suanda sonra biyerlere girip kayıt fln yaptırmam gerekiyomu yoksa direk oyuna gecis yapabilicekmiyim bana kısaca bi ozet gecebilirmisiniz acaba yada bi link werirseniz ben okuyayım bulamadım cunku[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 google dan turkce forumlari aratirsan cok bilgi bulabilirsin . kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oyun boxunu tr den aldıysan içinde bi tr anlatımlı kagıt vardı orda napıcagın anlatılıyodu .. ayrıyetten www.wow-europe.com dan daha ayrıntılı bilgiyi ve kayıt olabilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hmm tamam peki bisey sorucam oyunu ilk aldıgında 1 ay bedava dimi bide aksam aksam hevesim kursagımda kalmasın[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bedava[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 peki patch yapıcakmıyım ben yani normal kendi yapıcakmı[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 herşeyini kendi yapıyor bir netten acc. açıcan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oyunu kurduktan sonra . www.wow-europe.com da account create girip gerekli bilgileri vereceksin . account ismin , sifren ,mail adresin vs onlari doldurduktan sonra odeme sekline karar vereceksin . guvenlik numarasini girerken bazi kartlarda son 3 bazilarinda son 4 hanesini girmen gerekiyor . ilkinde olmazsa panik olma . daha sonra oyuna giriyorsun . sifreni ve acc. ismini yaziyorsun . gerekli patchleri kendisi torrent acarak cekiyor ve yuklemeye basliyor . sen muhtemelen burda baya bir zaman oldureceksin . daha sonra istedigin serveri secip karakter yaratma ekraniyla basbasa kaliyorsun . korkmana gerek yok yani :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sagolun beyler yaklasık 3 aydır bilgisayarım yok bi anda bole bilgisayar karsısına gecince aptallastım ben :) herseyi hallettim patch yukluyo galiba gece 3 4 gib oyuna girebilirim :)[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: jashua, 11 Ağustos 2005 21:35 tarihinde demiş ki: google dan turkce forumlari aratirsan cok bilgi bulabilirsin . kolay gelsin.. burasıda türkçe forum :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 beles yardimi yokh burada gidersin alirsin orj oyununu ederiz yardim[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Beles serverde oynayacagina hic oynama daha iyi. Belese kim kime ne vermiski ,sen ordan ne alasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 belesmı ıhhhh sakın haaa tatsız[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben bisey daha sorsam ayıp olmaz herhalde warrior bi char actım ve defance unarmed axe sword gibi ozellikler war bunların yanında 120 fln yazıyo bunların hepsini full yapabiliyomuyuz yoksa belli bi limiti warmı bunların acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 300 e kadar cıkartabiliyorsun lvl atladıkca +5 olarak artıo her lvlda 5 skill örenebiliosun mesela sen lvl 5 olunca 25 skill kasma olanagın olucak ona göre crit dodge parry block sansların bu skillere göre belirlencek.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 peki her lvl icin 5 ama hepsini kasabiliyomuyum yani axe sword unarmed defance hepsi 300 olabiliyomu yoksa bikac tanesinimi secicem onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: emre91gfb, 11 Ağustos 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Aga bu wow un beleş serverları varmıs dogrumu acaba nolur bı yardımcı olun bende oynamak istiyorum ama oynuyamıorum :( beleş beş para etmez denedim ordan biliyorum.[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hepsini 300leyebilirsin.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tmm tesekkur ediyorum bu ii oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu arada unutmayalim. aklinizda kalsin. nerf shamans plzzz lordum.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 banka 1 kere 10 silver mı veriyoruz yoksa belli aralıklarla bizden 10 silver kesiyomu[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1 silver 1 gold 10 gold 25 gold 10yüz1000 gold diye gidiyo sanırım bide talent değiştirmek istediğinde de bu şekilde artıyor [signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? [Bu mesaj zaidral tarafından 14 Ağustos 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bunlar kullandıgın canta sayısına gore herhalde dimi ve sadece 1 kere veriyosun herhalde[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 banka doldukça çantalık yer alıyosun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Oyunun başında gerekmez onlar ya. Doldukça çanta koymalık extra yer alıyorsun. Özellikle ilk iki yer dışındakilere uzun süre dokunma derim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar