Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow yardım baslangıc pls

Batido

Öne çıkan mesajlar

Kusura bakmayın cok cahil gibi olucam ama napıyım cozemiyorum bi turlu cok karısık bu is :)
yeni actım kutuyu cdleri yuklemeye basladım suanda sonra biyerlere girip kayıt fln yaptırmam gerekiyomu yoksa direk oyuna gecis yapabilicekmiyim bana kısaca bi ozet gecebilirmisiniz acaba yada bi link werirseniz ben okuyayım bulamadım cunku[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi"
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu kurduktan sonra .

www.wow-europe.com da account create girip gerekli bilgileri vereceksin . account ismin , sifren ,mail adresin vs onlari doldurduktan sonra odeme sekline karar vereceksin . guvenlik numarasini girerken bazi kartlarda son 3 bazilarinda son 4 hanesini girmen gerekiyor . ilkinde olmazsa panik olma .

daha sonra oyuna giriyorsun . sifreni ve acc. ismini yaziyorsun .

gerekli patchleri kendisi torrent acarak cekiyor ve yuklemeye basliyor . sen muhtemelen burda baya bir zaman oldureceksin .

daha sonra istedigin serveri secip karakter yaratma ekraniyla basbasa kaliyorsun .

korkmana gerek yok yani :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
emre91gfb, 11 Ağustos 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
Aga bu wow un beleş serverları varmıs dogrumu acaba nolur bı yardımcı olun bende oynamak istiyorum ama oynuyamıorum :(

beleş beş para etmez denedim ordan biliyorum.[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger)
Sosyal ağlarda paylaş

1 silver 1 gold 10 gold 25 gold 10yüz1000 gold diye gidiyo sanırım

bide talent değiştirmek istediğinde de bu şekilde artıyor
[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?

[Bu mesaj zaidral tarafından 14 Ağustos 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...