kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya ilk başta evdeki pc de olmuştu .. görev çubuğunun kaybolması. daha sonra cefede bütün pc lerde görülmeye başladı sorun cafeplus bilenler bilir o programı kullanıyorum cafede ve emin değilim virüs olabilir kesinlikle ama tüm pc lere format attığım halde aynı sorun var format attıktan 2 gün sonra tekrardan görev çubuğu gözükmüyor . pc yi yönetemiyorum serverdan açıp kapatamıyorum. cafeplus ı kapatmak için mecburen ctrl + alt + del kullanıyorum ve yoruldum virüs taratıyorum virüs yok. napıcam bilmiyorum format attığım halde tüm pc lere aynı sorun tekrardan oluyo. nedeni ne olabilir varmı daha önce başına böyle bişi gelen ? yoruldum uğraşmaktan :([signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kontrol / Bilgisayar Sınırlamaları / Görev Çubuğunu Gösterme kısmını işaretlemen gerekiyor... Sonra da Kontrol / Client Güncelleme İşlemleri Kısmında Bilgisayarları seçip sağ taraftaki Güncellemeleri yapman lazım... Tabii sorununu tam olarak anlıyabildiysem[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Ağustos 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sorun sadece görev çubuğu değil işte bilgisayarları yönetememe de sorun hiç bi şekilde ne açabiliyorum ne kapatabiliyorum ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 DNS ler falan elle yapılandırılmış şekilde dimi? Kısaca ağ ile ilgili bi sorunun var o yönetememe konusunda, diğerinde ise yukarıda yazdığım şekilde olması lazım... Edit: Ağ da değilde Ana bilgisayarda da sorun olabilir[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 15 Ağustos 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hepsini kendim ayarlkadım DNS lerin şunuda ekleyim serverdan yönetemediğim gibi clientleri şifre ile de açamıyorum pc leri[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ana bilgisayar dahil her makinaya format atmayı denedin mi abi? öyle de olmuyorsa bendeki versiyonunu yollıyabilirim sana istersen?[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
Öne çıkan mesajlar