sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mirkelamın ilk koşturmalı klibinde bas çalan kız Şebnem ferah kliplerindeki basçı kız Zaga orkestrasındaki basçı kız Bunların hepsi ayni kız mı yoksa çok mu benziyorlar. Hayır yıllardır gitar da ayni. Bilen var mı?[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla Şebnem Ferah'ın basçısına pek benzetemedim :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 zagadaki aynı kız galiba ama ötekileri hatırlatamıyorum.[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Zaga'da ki basçı kız Şebnem Ferah'ın da basçısı ama diğerlerini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 o zaman aylin aslımında bassçı o kız :).yani demekki kızın 3 işi var :)[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 değilmiş Volvox, Şebnem Ferah ve Zaga'da çalan basçının ismi Buket Doran Aylin Aslım ve tayfasındaki basçının ismi Ayça Sarıgül kaynak: ekşisözlük[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hmm demek kadın basçılarda o model gitar popüler bir tercih. Şekilleri AYNİ çünkü gitarlarının. Mirkelam'ın arkasında çalan hangisi acaba... İsimleri google'da aratacağım şimdi bi bakiim. [signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 [Bu mesaj sostizm tarafından 13 Haziran 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 evet ya farklı , diyodum ben de nereleri benziyo birbirine diye...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ekşi sözlükteki entryleri: İkisi de pek sevilen müzisyenlermiş. Buket Doran ve Ayça sarıgül Bol bol resim de buldum. Eh evet ikiz gibi değiller ama andırıyorlar birbirlerini.[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Buken Doran aynı zamanda Şebnem Ferah'ın menajeriymiş.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aynı zamanda Pentagram'ın eski gitaristi ve Şebo'nun şimdiki gitaristi Metin Türkcan'ın sevgilisi :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 buketle ayça arasında baya bi boy farkı var zaten =) ayça eski i$ arkada$ımdı.artık sadece aylin'le çalıyo.. hatta aralarında da baya ya$ farkı var.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 oyy ikisine de tapıyorum.basscı kadınları seviyorum daha acıgı.dipnot:ayca sarıgul aynı zamanda obuacı[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? [Bu mesaj irin tarafından 15 Ağustos 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla çıtı pıtı kızların eline o koca şeyler pek yakışıyo hakkaten. ... o yeah.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kızdan basçımı olur beah.... çalmasına bişi demiorum da daha az çekici bişi yok heralde... o kalın kalın tellere slap vurmak.... o narin ellerle?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :D kesinlikle.ehehehe...[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ihii yazamadım... [Bu mesaj irin tarafından 15 Ağustos 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: irin, 15 Ağustos 2005 22:04 tarihinde demiş ki: ya işte mukemmel olanda o ya.bu yuzden aylardır parasızım.biriktiyorum bass alacam..ama tabi bu sadece goruntuyle alakalı deil yanlıs anlasılmasın.bass seslere bi sempetim var.keske ailem daha bilincli olsaydıda beni piyano dersi yerin ekontrbass dersine gonderseydii:........ [signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kadınlar Çellodan başka bişey çalmamalı[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bir de beyaz tek parça bir kıyafetle arp çalsınlar, nıhaha.[signature][hline]kolonyalı mengüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 piyano-bass sinerjisi yüksektir. sıkma canını.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: horacegoesskiing, 15 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: valla çıtı pıtı kızların eline o koca şeyler pek yakışıyo hakkaten. ... o yeah. !?!?!?!?!?!?!?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar