Drachai Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Ben serverda herkes ata binemesin istiyorum.Mesela girişte bir taş ya da onun gibi bir şeye tıklatıp değişik taglar almasını ve sadece izin verdiğim tagları taşıyanların ata binmesini istiyorum. 99x2 de on=@userdclick komutunun altına yazığım zaman çalışıyordu. Peki bunu sphere 55i de nasıl yapabilirim?? Tagı yapamassam skille bakmasını nasıl sağlayabilirim. Forumlarda Arattım bulamadım lütfen yardım ederseniz sevinirim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 mt equip dan yapabilirsin i_mt leri yazıyım kolaylık olsun i_mt_horse_tan i_mt_horse_gray i_mt_horse_brown_lt i_mt_horse_brown_dk i_mt_ostard_desert i_mt_ostard_zostrich i_mt_ostard_llama [ITEMDEF 03e9f] //ship (really used as horse equipped) DEFNAME=i_mt_horse_tan TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=layer_horse TDATA3=c_horse_tan on=@equip if !(==1) src.sysmessage Ata binmesini bilmediginiz icin bunu yapamazsiniz. //buraya dismount etmek icin gerekli zavazingolar endif[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 DisasterDesimus dediklerini denedim fakat çalıştıramadım biraz daha ayrıntılı yazabilirmisin???[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: i_mt_ostard_llama bu ne oluyo abi anlayamadım :PpP ya bunu newbie alanı olarak yapabilirsin tag kullanarak değil de mesela bi guild yap o guild e ait olanların girebileceği bi yer ve oraya da bi stone koydun mu tmm oraya disaster in verdii kodlardan oluşan bi stone yaparsın alanın atı olur ama bence buna gerek yok oyuna bir sürü spawn koyarsın (bkz. DarkVenue Uo Shard) böylece herkes atla dolaşır ehehe yeni bi at yaratırsın yada 0 taming le tamelenen şehre koyarsın spawn paso...oda olmassa her char açana bi hediye bileti sadece tek kullanımlık buna bu binekleri sıralarsın... bilmem yardımcı olabildim mi... (hediye bileti scp si için: bkz. http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=81 )(bunu kendine göre uyarlarsın...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Sanırım tam anlatamadım. Ben ırk sistemi koymak istiyorum fakat bu sistemde cücelerin ve hobbitlerin ata binememesini istiyorum.Bunu nasıl yaparım onu anlatmaya çalışıyorum. Not: yapmak istediğim bir alan veya onun benzeri bir şey değil.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bunu tam olarak kopyala çalışması lazım (denemek için c_horse_tan ekle binmeye çalış) Bi de bu i_mt_llama vs.. itemlar siz ata bindiğinizde atın özelliklerini korur ve indiğinizde atı geri verir.. [ITEMDEF 03e9f] //ship (really used as horse equipped) DEFNAME=i_mt_horse_tan TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=layer_horse TDATA3=c_horse_tan on=@equip if !(==1) src.sysmessage Ata binmesini bilmediginiz icin bunu yapamazsiniz. src.attanin endif [FUNCTION attanin] if (&statf_onhorse) return 1 endif VAR.ACT= ACT= findlayer(layer_horse).MORE2=0 findlayer(layer_horse).REMOVE ACT.P= ACT.FLAGS=0 FLAGS=&~statf_onhorse UPDATE ACT.UPDATE if (0) ACT.ANIM=5 ACT.SOUND= endif ANIM=21 ACT=[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arqas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Eğer ırk sistemin varsa sanırım class larda vardır bunun için function kullanabilirsin [function j_irk] IF ! ( == Class_ğğğ) unequip src.sysmessage Sen ve senin gibiler kullanamaz. Gibi bir function yazabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 denedim ama çalışmadı..[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Başka bir yolu var mı yoksa ben bir yerde yanlış mı yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim....[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 DisasterDesimus nası bi script o.. napmaya calıstın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 disaster coşar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu 99z ve 55i kırması bişey normalde ata bindiğinizde atınızın ne cins olduğu i_mt de tututşuyo ya normalde bunu 99 z sersinde act ile çıkartabiliyosunuz direk 55i de de çalışır die düşündüm burada attan indiriyo sonra bi at yaioyo atı adama linkliyo adamın kordinatına koyuyo sonra da atın eski i_mt itemını siliyor.. ha bi de atı bağırtıyor :) eğer o çalışmadıysa 55i de şöle olabilir (bu attan indirir yanlız atı adama tanıtman lazım tam hatırlamıyom ama i_pet_memory gibi bişeyler vardı) [FUNCTION attanin] if (&statf_onhorse) return 1 endif VAR.ACT= var.at= findlayer(layer_horse).MORE2=0 findlayer(layer_horse).REMOVE src.newnpc ACT.P= ACT.FLAGS=0 FLAGS=&~statf_onhorse UPDATE ACT.UPDATE if (0 ACT.ANIM=5 ACT.SOUND= endif ANIM=21 ACT= [Bu mesaj DisasterDesimus tarafından 06 June 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Sanırım ben bu işi yapamıyacam çünkü bunu da çalıştıramadım..[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 disaster o function adamı attan indirmek icin deil mi? adam atın üstündeyse return 1 yazmıssın? bir de scriptte args nin ne işi var. parametre falan göndermemişsin zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Haklısın function halindeydi direk attım bi kaç hata kalmış o flangsın önüne ! koyulacak o if ile argn check kaldırılacak[hline]Exile v2 Owner Disaster The Coder www.webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Tam olarak hazırlanmışını atbilirmisin dediklerini yapınca da çalışmadı :(([hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bu sorunu hayla çözemedik 55i de mi sorun var yoksa bizim scriptlerde mi yardımcı olumusunuz?[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bi event eklersin tüm playerlara bu evennte on=@equip kullanırsın if bilmemne bilmemne.. (yani ordaki mt_horse türü şeyleri yazarsın) sonra bi if daha işte tag varsa.. normal devam et yoksa unequip et gibi bişi ;) nası ?[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar