Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahve falı

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Evet arakdaslar bugun baktirdim ve sonra kafama takıldı yani bu inanc bu kahve falı nin baslangic noktasi nedir bilgilerinizi paylasabilirmisiniz ne kaar eskidir bu olay ve tük kahvesiyle ilgisi fln nedir daha dogrusu.. teşekkürler[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

şu dünyada inanmadığım tek şey.... fal.

belki denilen şeyler çıkıyor ama sizin sandığınız nedenden değil... öle bir inanılıyorkii "bu aralar para sıkıntısı yaşicaanıza" veya "ilişkilerinde dikkatli olman gerektiğine" veya "bak bak havada leylek.... çok gezicen sen" lere, en ufak bi cepte para olmasa veya, ufak bi babayla kavga yaşansa veya haftada 2 kere akmerkeze gidildiğinde hemen "BAK LEYLA ABLA ACAIP FAL BAKıO! HERŞEY ÇıKTı VALLAHI!" denio. leyla ablanın ünü arttıkça, daha çok inanasınız gelio, daha çok inandığınızda daha çok kendinizi kandırıosunuz...

of![signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

Bende inanmam ayrica esk kız arkadasim taximde gidip 12 milyonlar verip kendini medyum sanan gerizekalilara baktırıyodu belki bu yüzden inanmiyodum ama bi laf vardir klise

fala inanma falsiz kalma :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

falcıların tek özelliği muhteşem bi sallama kabiliyetlerinin olması.
salla sallayabildiğine tutar biri mutlaka keklerde 'bak falcının dedikleri çıkıyo' diye düşünürler nasılsa.

eğer dedikleri gerçekten çıksaydı cafelerde kahve içene fal bedava yazıları olmazdı;)fal çok daha değerli olurdu...[signature][hline]where's my mind??
Sosyal ağlarda paylaş

Eski kültürler eski inanclardir ve eskiye inanmayan simdiye inansada inanci tek renkli gözlük gibi olur .. her kültürde her mitolojik olayda bi gecmisn yattigina inaniyorum ve inanc aslinda bunlardan geciyo bence..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

fala inanma falsızda kalma =P

valla N çıktı falımda , sonra voleybol oynarken plajda koluma baktım kumlardan N harfi olmuş ( biraz topun dikşlerinide yardımı var =P ) sonra o plajda biz kıza ilk görüşte aşık oldum 2 hafta izledim kızı her sn vardı her yerde , şimdi tanıştım ve mutluyum[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayın sırrı su.kesın tutar cunku kesın tutcak seyler soluolar" 3 vakte kadar " 3 ay yada 3 hafta dııl 3 wakıt ulan 10 gun sonra bısı olsa "fal baktırdıgım gunu saymayalm" 9 /3=3 3 gune bır olarak bıle yorumluyolar.
yada "sana bı kısmet cıkcak" ulan kac kısı ewde kalıor kesın bı kısmet cıkar beah..
para gelcek, ac kalmıoruzya
yolculuk cıkcak..... bole desteklı desteklı okuyalım tutar tabı...
ınanmam ben olsem ınanmam
Sosyal ağlarda paylaş

o test gayet mantıklı açıklaması olan bir test...

mürekkep izlerine senin ilk görüşteki verdiğin tepkiler sayesinde, psikologlar beyninde olan ama hafızanda olmayan şeleri çıkarıyorlar.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

fala ınanma falsızda kalma .. eğer fırsat olursa bakan cıkarsa ole samimi ortamsada bakılabilir hoş şeyler söylenirse azcık yüzümüz güle bilir ama kafaya takılmaz veya ondan medet umulmaz ..
Fal'la olsa hiçbişeye calışmamam lazım . klasiktir sonunda ışık var ışık ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir mercii geleceği bilecek kadar kudretli değildir.
Dini inançlara göre değişir. Bizim dinimizde böyle birşey yoktur!
Eğer geleceğimizi telveden öğreneceksek hehe :)

Baktırdım pipo iyi bakar :)
Ya bide kli$e laflar vardır. "Sen bi kız seviyosun" "Burda bir erkek var ne iş"
Heh

loL[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

ya söyledikleri şeyler arasında geçmişle ilgili olanlar tutuyor genelde ya da şimdiyle. ama ben bunun kahveyle ilgili olduğunu düşnmüyorum.sadece belki de falcılar gözlem yeteneği güçlü olan insanlardır.gelecekle ilgili çok yuvarlak konuşuyorlar ztn..2 kes baktırdım.inanmıyorum.[signature][hline]man is just a weak reflection
in evolution´s history

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ankara,istanbul gibi büyük kentlerde çok yaygınlaştı. git bir kahve iç ve falına baksınlar. aslında çoğu dolandırmaca olsa gerek, fakat ablamın gittiği bir falcı ilginçime gitti. istanbul'a gittiğinde, ona tavsiye etmişler bir falcı. falcıya gidip fal baktırırken bir kişi hakkında konuşuyor. mesela annem, annemin adının baş harfi ve son harfini bilmiş. benimkini ve babamınkinide, anneanne ve halamlarda ekleniyor. ilginç, mit'lemi çalışıyor ne :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turkuaz, 12 Ağustos 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
falcıların tek özelliği muhteşem bi sallama kabiliyetlerinin olması.
salla sallayabildiğine tutar biri mutlaka keklerde 'bak falcının dedikleri çıkıyo' diye düşünürler nasılsa.

eğer dedikleri gerçekten çıksaydı cafelerde kahve içene fal bedava yazıları olmazdı;)fal çok daha değerli olurdu...

onu geç, falcılar fal bakmaz dünyayı yönetirdi.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

fal bakarım

tüm baktığım fallar tutar.. ama fala inanmıyorum. geyiğine bkaıyorum çoğu zaman. ama tutuyor ne sölesm garip... İsteyene bi buluşmada bakarım :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

öle böle deil annem bi kahve falı bakar aynısı çıkar. geçen birine baktı size büyük bi ikramiye çıkıo die uzun bi yol gitçeksiniz fln, baktığı kişi bi yerden para kazandı ve tatile gitti o_O[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]i have become comfortably numb.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...