Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokta Vuruslu Printer Alcz, Size Güveniyorum Arkadaslar :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dükkanda Mobilya ve Beyaz Eşya işi yapıyoruz ve fatura çıkartmak için özellikle bi printer almamız gerekiyor, nokta vuruslu olucakmıs sanırım ama bu konuda hiç bilgimiz yok, ne alalım arkadaslar bi akıl werir misiniz?Bizim için üst performans olması gerekmiyo hızlı,renkli fln olması da gerekmiyo, isimizi görsun yeterli.. Sağolun..
Mesaj tarihi:
eğer hız gerekmiyorsa biz eskiden panasonic kxp-115 (sanırım) modelini kullanırdık.halada kullanılıyor.Ama günde çok fazla çıktı almak için kullanırsanız.yavaş gelir.
veya çıktı yaparken müşteri bekleyecekse yavaş kalır size.

eğer kaliteli,hızlı,sorunsuz bişi arıorsan oki ml3320 öneririm.süper alettir.ama pahalıdır.
Mesaj tarihi:
çıktıya bağlı sen dediğim modellerin özellikleirni bi incele orda baskı hızı yazar.

biz eczanede reçeteler için kullanıyorduk.günde 60-70reçete gelirse normal bir fatura'nın yarısı kadar boyuttaki bir kağıda baya bi yazı yazdırmak gerekiyordu.günde 60-70 kere oluodu bu olay bide.bizim için hız önemli olduğu için oki aldık.

ama anlattığın kadarıyla oki size fazla hızlı gelicek gibi.
yalnız sen gene diğer markalarada bi bak.biz sadece panasonici denedik ve baya sağlam bi aletmiş. 7senelik filan bi makine 1bilemedin 2 defa gitmiştir servise.
Mesaj tarihi:
said:
Mosquito, 12 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki:

eğer kaliteli,hızlı,sorunsuz bişi arıorsan oki ml3320 öneririm.süper alettir.ama pahalıdır.

3320 diye aratsan bulursun birçok istede
Mesaj tarihi:
@aktiftablet: Yanlış anlama ama cevap vermek için resmen atlamışsın :) olay farklı. Mesele şu ki sürekli form kullanılacaksa fatura, reçete arkası vb. nokta vuruşlu kullanmak gerekiyor. Lazer çözüm değil. Keşke olsa...

Ben eczanemde hala KXP-1150 kullanıyorum. Piyasanın en ucuz aleti. Evet yavaş ve gürültülü ama faturayı 1 dakikanın altında yazacaktır merak etme. Eğer sürekli fatura kesmiyorsan günde 5-10 fatura için bence astronomik bir fiyat ödeme. Bu ürün işini görecektir.[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye
Merlinin Kazani çalışanı
Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D)
Mesaj tarihi:
panasonic kx p1150 ilk bilgisayarımın ynnda gelmişti yıllar oldu halada durar yatağın altında :b güzeldir tawsiye edebilirim.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
said:
KapIKulu, 13 Ağustos 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
@aktiftablet: Yanlış anlama ama cevap vermek için resmen atlamışsın :) olay farklı. Mesele şu ki sürekli form kullanılacaksa fatura, reçete arkası vb. nokta vuruşlu kullanmak gerekiyor. Lazer çözüm değil. Keşke olsa...

hmm doğru, sürekli form olayını unutmuşum ben...[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
  • Yeni Oluştur...