Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bende artık bir dizüstü alayım diyorum ve emektar amd athlon 1800 xp + ımı da satıcam neyse şimdi düşündügüm modeller SONY VGN FS-285M Centrino 1.73 Ghz -533 MHz FSB SONOMA 1 GB DDR RAM 80 GB HDD DVD-RW DL 128 MB Nvidia GeForce , FUJITSU SIEMENS M1425 CENT. 1.7GHZ 15.4" - 512 MB - DVD-RW - 60 GB detay diğerlerine baktım da fiyat / performans olarak bu 2 si gözüme çarpıyor tabi ilk sıra vaio nun nede olsa sony ve kral vaio yu 1300 euro+ kdv ye buldum 2570 ytl ye geliyor çok para :) acaba dubai den kaça alabilirim? google a bakındım da pek dubaide notebook satışı yapan şirket sitesi denk gelmedi, varmı böyle tercih ettiginiz yerler falan? şurdan al daha ucuza gelir dediginiz .. ? dubai den bulabilirsek fiyatta cok iyi olursa gidip alıcam hem tatil yaparım hehe[signature][hline]G3NKDC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 vaio çok şık...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o fiyata o vaio hic fena degil gibi duruyo. ama 14 inch olsa super olur hatta 12 inch[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 vaio.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 singapore derim abi sana aklima ilk gelen yer gecen yaz kiz arakdasima almak icin baya bi gezmistim altini ustune getirdim ve fiyatlar inanilmaz derecede ucuz cok buyuk iki tane bilgisyar ve elktronik pazari var bizim kadikoydeki gibi ama biraz daha upgradelisi:) aklina gelebilicek ehr turlu elektronik alet daha ucuz...orda yasiyan veya calisan bi turk arkin varsa tavsiye ederim..gecen yaz 300 dolar civarlarinda 17 inch samsung lcd ekran monitorler vardi....etc...[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bencede vaio.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizim bir arkadaş amerikadan iki tane aldı çok çok ucuza sanırım bayağa bi indirim varmış istiyorsan bi araştır bu muhabbeti bi de singapur cidden acaip ucuz elektronik nanelerde arkadaşa bir kaç ufak tefek siparişim vardı ondan bi de mac serisine bak istersen bilemiyorum hız olarak iyiyler şık görünüm fln. tabi işine yarar mı bilemiyorum hem xp için emuda var oyun problemin olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 singapur a fln gitmek uzun iş ya onu hiç düşünmüyorum hem oraya uçakla git gel orda kalmak fln daha pahalıya malolabilir, vize işlemleri falan da var. Arkadaş gitmişti doguyada ucuz dedi fiyatlar ama hep full orijinal parçalı bulmak zormuş, dükkanlar zaten pek pazarlık yapmıyorlar dedi ve cok kazıklamaya calısan oluyormuş, mesela foto makinesi alıyor ark içinde 128 mb kart olması gerekicekken adamlar 16mb lık dandik markanın kartı koyuyorlarmıs, böyle ufak tefek hileler ile fiyatı zaten düşüyor dediydi arkadaş. dubaiye ucuz turlar vardı ve mesela yeni çıkmış bir cep telefonu ülkemizde 1 milyardan fazla iken dubaide 450 milyon a alınabiliyordu bu nedenle acaba orda satış yapan bir firmanın int sitesi fln varmı bildiginiz? bi kontrol edim ne alemde diye veyahut amazon.com da iyi fiyata satıyor ama tr ye göndermiyor , ordan laptop vb gibi pahalı bişi almış olan var mı? taşeron firmalar ile tr ye geliyordu sanırsam? adresi germany mi seçiyoduk ne ne önerirsiniz yani? vaio alıcam sanırım[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 garanti bozulmasın ordan alırsan dikkat et ama.. bi de önce bi laptop alıp kullan birinden bakalım sevicek misin çünkü artıları eksileri var bu olayın kolay gelsin[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 orda bir terslik var gibi yalnız .. hem centrino hemde sonoma işlemci adı değil platformun adı diye biliyorum ben. hem centrino hem sonoma olamıyor dolayısıylada ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bence siemens alma[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Fujitsu-Siemens alma[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Zopik, 15 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki: orda bir terslik var gibi yalnız .. hem centrino hemde sonoma işlemci adı değil platformun adı diye biliyorum ben. hem centrino hem sonoma olamıyor dolayısıylada ... centrino genel platform adı sonoma, dothan, baniasta işlemci kod adları. sonoma bunların en son çıkan versiyonu yani centrino platformunda sonoma işlemcisi kullanılıyo. hata yok o açıdan[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 apple power book al baska bisi dert etme.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 MSI 645 Geforce go 6600 Türikye'de ki en sağlam mobil GPUdur. 1600$a daha ucuz bulunmaz. Ahanda bir inceleme Ben oyun oynamam dersen gereksiz bir yatırım olur o başka. Yurt dışından alma gibi bi durum varsa Dell Xps2, bundan iyisi olamaz olmamalı!!! [signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! [Bu mesaj aktiftablet tarafından 15 Ağustos 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj aktiftablet tarafından 15 Ağustos 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar