Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizüstü Bilgisayar Alma Şeysi

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin

bende artık bir dizüstü alayım diyorum ve emektar amd athlon 1800 xp + ımı da satıcam

neyse şimdi düşündügüm modeller

SONY VGN FS-285M

Centrino 1.73 Ghz -533 MHz FSB SONOMA
1 GB DDR RAM
80 GB HDD
DVD-RW DL
128 MB Nvidia GeForce

,

FUJITSU SIEMENS M1425 CENT. 1.7GHZ 15.4" - 512 MB - DVD-RW - 60 GB
detay

diğerlerine baktım da fiyat / performans olarak bu 2 si gözüme çarpıyor
tabi ilk sıra vaio nun nede olsa sony ve kral

vaio yu 1300 euro+ kdv ye buldum
2570 ytl ye geliyor

çok para :)
acaba dubai den kaça alabilirim? google a bakındım da pek dubaide notebook satışı yapan şirket sitesi denk gelmedi, varmı böyle tercih ettiginiz yerler falan? şurdan al daha ucuza gelir dediginiz .. ?

dubai den bulabilirsek fiyatta cok iyi olursa gidip alıcam hem tatil yaparım hehe[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem

Sosyal ağlarda paylaş

singapore derim abi sana aklima ilk gelen yer gecen yaz kiz arakdasima almak icin baya bi gezmistim altini ustune getirdim ve fiyatlar inanilmaz derecede ucuz cok buyuk iki tane bilgisyar ve elktronik pazari var bizim kadikoydeki gibi ama biraz daha upgradelisi:) aklina gelebilicek ehr turlu elektronik alet daha ucuz...orda yasiyan veya calisan bi turk arkin varsa tavsiye ederim..gecen yaz 300 dolar civarlarinda 17 inch samsung lcd ekran monitorler vardi....etc...[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
Sosyal ağlarda paylaş

bencede vaio.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bir arkadaş amerikadan iki tane aldı çok çok ucuza sanırım bayağa bi indirim varmış istiyorsan bi araştır bu muhabbeti bi de singapur cidden acaip ucuz elektronik nanelerde arkadaşa bir kaç ufak tefek siparişim vardı ondan

bi de mac serisine bak istersen bilemiyorum hız olarak iyiyler şık görünüm fln. tabi işine yarar mı bilemiyorum hem xp için emuda var oyun problemin olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
singapur a fln gitmek uzun iş ya onu hiç düşünmüyorum
hem oraya uçakla git gel orda kalmak fln daha pahalıya malolabilir, vize işlemleri falan da var. Arkadaş gitmişti doguyada ucuz dedi fiyatlar ama hep full orijinal parçalı bulmak zormuş, dükkanlar zaten pek pazarlık yapmıyorlar dedi ve cok kazıklamaya calısan oluyormuş, mesela foto makinesi alıyor ark içinde 128 mb kart olması gerekicekken adamlar 16mb lık dandik markanın kartı koyuyorlarmıs, böyle ufak tefek hileler ile fiyatı zaten düşüyor dediydi arkadaş.

dubaiye ucuz turlar vardı ve mesela yeni çıkmış bir cep telefonu ülkemizde 1 milyardan fazla iken dubaide 450 milyon a alınabiliyordu
bu nedenle acaba orda satış yapan bir firmanın int sitesi fln varmı bildiginiz? bi kontrol edim ne alemde diye

veyahut amazon.com da iyi fiyata satıyor ama tr ye göndermiyor , ordan laptop vb gibi pahalı bişi almış olan var mı?
taşeron firmalar ile tr ye geliyordu sanırsam?
adresi germany mi seçiyoduk ne

ne önerirsiniz yani?
vaio alıcam sanırım[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 15 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
orda bir terslik var gibi yalnız .. hem centrino hemde sonoma işlemci adı değil platformun adı diye biliyorum ben. hem centrino hem sonoma olamıyor dolayısıylada ...

centrino genel platform adı
sonoma, dothan, baniasta işlemci kod adları.
sonoma bunların en son çıkan versiyonu
yani centrino platformunda sonoma işlemcisi kullanılıyo.
hata yok o açıdan[signature][hline] sdf
Sosyal ağlarda paylaş

MSI 645
Geforce go 6600 Türikye'de ki en sağlam mobil GPUdur. 1600$a daha ucuz bulunmaz.
Ahanda bir inceleme
Ben oyun oynamam dersen gereksiz bir yatırım olur o başka.

Yurt dışından alma gibi bi durum varsa Dell Xps2, bundan iyisi olamaz olmamalı!!!

[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 15 Ağustos 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 15 Ağustos 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...