Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KO Hikaye


KaKsi

Öne çıkan mesajlar

Bir adet hikaye sticky si yapmayı düşünüyorum da, kısa süreli bir tepki testi yapayım dedim. Bakalım hoşunuza gidecek mi?

[spo1=Tık]Acaba oyunların oynanış tarzı insanların kişiliklerini yansıtırmı? bencew ewt =)
----------------

Rüzgar beni alacakaranlığın içine aldı , bana bilmediğim mekanları gösterdi ama neden karanlıktı?. O karanlığa girerken insan heyecanlanıyordu. Bendede öyle bir duygu vardı o anda. Uzunca bir müddet ilerledik rüzgarla. Uçsuz bucaksız sonsuzluğa doğru. Gökyüzü yoktu artık. Artık Britannia sokakları boştu benim için ,hayallerimde gizlediğim odanın anahtarını atmıştım o karanlığa. Bana güven verdiğini sanıyordum alabildiğie kömür vadilerin. Kendimi orda farkedilmeyecek sanıyordum. Her ne kadar insan yanlız kalamasada ben yanlızdım orda. O soğuk boş ıssız tanımadığım mekanlarda kendimi arıyordum. Meğersem ne kötü şeymiş farkedilmemek.

Ve birden Altın Ayna nın ışığı Britannia sokaklarına indi. Karanlık bir uzul gibi eriyip ,çok gözyaşlarına,çok kahkahalara, çok trajediye şahit olmuş Britannia nın o eşsiz ırmağına akıyordu. Her renk eskiye dönmeye başlamıştı. Yanlız bir şey eksikti. İnsanlar neredeydi? Güneşin parıl parıl parıldayan göğsünün altında ,ışıldamasıyla gözlerimi alan o tertemiz ırmağın şırıltısıyla kendimi beni lanetlemiş olduğuna inandığım Tanrıma ,beni affetmesi için , yalvarmaya başlarken buldum. Şunları söyledim : "Tanrım ; Akarsular sussa da,Sarımız sönse de, hayaller ölse de Britannia -Senin hizmetinde- BİZİMDİR!" ve gözlerimi yumdum.

Başım çatlayacak gibiydi. Anlımda hafif bir ıslaklık vardı.

Gözlerimi hafifçe araladım. Hafif kara bir siluet belirdi önümde. Gördüğüm Namaath dı. Herşeyimiz ortaktı onunla.kardeş gibiydik. Sanki asırlardır görmüyormuşçasına kendimi olabildiğince hızlı olarak ileri fırlattım ve Namaath a sarıldım.

-Tanrım şükürler olsun!!
-?? İyimisin White?
-Namaath.. *ağlar*

Gözlerimden dışarı çıkmak için derimi bıçaklayan yaşları ırmağın coşkun ritmi ile bıraktım.

-1 yıldır uyuyorsun White. Kendindemisin?
-Namaath. Seni görmeyi bana hak buyurduğu için Tanrı mutlaka benden ağır bir kefalet isteyecek.Sevincimin boyutu göz ile belirlenemez!
-Tanrım! şükürler olsun sonunda iyileştin
-iyileşmek mi?
-Hatırlamıyormusun??
-Neyi?
Birden Anılarım canlanıverdi o anda.

-----------

Bir gece Namaath ile birlikte ismini yeni duyduğumuz bir şehir olan Cove ye denizci arkadaşlarımız sayesinde gemi vasıtası ile gittik. Gece orda konaklamayı düşünüyorduk. Fakat karşımıza çıkan ve Namaath ın tanıdığı çıkan GrasMoonWelL bizi gece bile tetikte tutacak bilgiler verdi. Orası tehlikeli bir yerdi. Şehri yarı çevreleyen dağların arkasındaki Orc kampından ve oralara dehşet saçan kötü bir büyücüden ve ona eşlik eden sayısız yaratıktan bahsetti. Bu anlatılanlar Namaath ı kızdı çünkü onun cannıdan çok sevdiği sevgilisi , onlardan biri tarafından öldürülmüştü fakat henüz herhangi birisi ile karşılaşmamıştı. GrasMoonWelL Namaath a sevgilisinin o kötü büyücünün (halk arasında ona Lich diyorlardı) emri ile öldürüldüğünü anlattı. Ve Namaath öfkeden kudurmaya başlamıştı. Namaath cesurdu fakat kendini kontrol edemezdi. Ben ise daha sakin olaylara daha eli ağır yaklaşan biriydim. Namaath sabaha karşı tüm zırhlarını silahlarını ve eşyalarını hazır etmişti bile. Karar kesindi. Gidip hepsini haklıyacaktık. Ama bir plan gerekiyordu. Önce Orc kampına saldırmayı teklif ettim. Israrsız kabul ettiler GrasMoonWelL ve Namaath. Ve beraberce geceyi beklemeye koyulduk. Gündüz bazı insanlar gelip gidiyordu. Bu dikkat çekiciydi. Böyle bir yere kim gelirdi ki? Ben ticaret ile uğraştıklarını tahmin ediyordum. Bütün gün hazırlık yaptık. Ben tanrıma dua ettim. Namaath ta öyle. Fakat GrasMoonWelL bir ara gözden kayboldu. Ve sonra geri geldi. Artık gece olmuştu ve biz hazırdık. Baskın başlayacaktı. Gece olmasına rağmen GrasMoonWelL in gözlerinde bir parıltı olduğunu hissedebiliyordum. Hepberaber hiç uyumayan fakat gördüğümüz kadarı ile pek de zeki olmayan bu yaratıkların işini (tahminen sayıları 20 tane idi) ani bir baskınla -satende ilk girişte 5 tanesini başka bir işle meşkullerken öldürerek- bitirdik. peki ama nerdeydi bu Lich?

-Bakın bu Lich denilen lanet şey şehrin açıklarında bir dağın içindeki geniş labirentimsi mağraların derinliklerinde gizleniyor.
-Eminmisin GrasMoonWelL?
-Hayır ama herkes bunu söylüyor.
-Hazırlanın oraya gidiyoruz

...dedikten sonra dağa doğru döndüm ve yavaş yavaş ilerledim. (GrasMoonWelL Namaath ve ben iyi bir 3 lü olmuştuk. GrasMoonWelL büyü yapabiliyordu. Namaath ise tam bir savaşçıydı. Ben ise küçükken büyücülük okuluna gitmiş savaşçı olan babamın izinden yürümüştüm. Ama babama göre hızlıydım ve bu yüzden babam bana Fencer Gandalf diyordu. Büyücülük okulundan almış olduğum 14. biricilik ödülü sonunda bana Bilge büyücüler White Gandalf demeye başlamışlardı. Ve bu ismi sevmiştim.)

Orc baskınından hemen 1 saat sonra Lich in saklandığını sandığımız Covetous Dağı nın GrasMoonWelL in bize gösterdiği mağrasına girdik ve direk olarak b
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ellerine saglik Kaksi .. cok hos olmus ama ben biraz daha ozgun olsun isterdim mhmm mesela isimleri kendin yaratabilirdin .. Gandalf ile LOTR havasi yaratilirken .. Lauranthalas ile Dragonlance havasi olmus ..
"Direk bize saldırmaya kalkınca Namaath iki kılıç darbesi ile kuşu dörde böldü." cümlen bana Elenium serisini hatirlatti ... devamini ilgiyle bekliyoroum ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Name:Laina
Class:Arch-Mage
Level:6x
Clan : The Others
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu ben yazmadım. Kaynağa bakarsanız anlarsınız. Benim yazdığım hikayelerde de isimlerin kendi imalatım olmasına gayret ederim. KO ile alakası olan tek yer sanırım Lich :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaKsi, 14 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
Bunu ben yazmadım. Kaynağa bakarsanız anlarsınız. Benim yazdığım hikayelerde de isimlerin kendi imalatım olmasına gayret ederim. KO ile alakası olan tek yer sanırım Lich :D


tamam o zaman gramer hatalari hakkinda daha acimasiz olabilirim :D :D :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Name:Laina
Class:Arch-Mage
Level:6x
Clan : The Others
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaKsi, 14 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
KO ile alakası olan tek yer sanırım Lich :D


Britannia - Cove - Orc kampına - dağın içindeki geniş labirentimsi mağralar - Fencer - Covetous - bir çeşit iri kuş ile karşılaştık(harpy) -Kapıdan geçer geçmez etrafımda mavi ışıkdan oluşan halkaların inip kalktığı bir büyülü tuzak (ahaha bunu sonra anlatırım) - Moonglow - iki çift kırmızı gözün sahibi olan yaratık (daemon) - Kryss - konsantresi bozulmuştu (meditationdan).

bunlar uoyla alakalı. daha çok bölüm varda açmak gerekir. halkaların inip kalktıgı tuzaklar dungeon girişlerine yapılırdı fire wall yada poison wall fln atarlardı bazende golem salarlardı bazende burda ki gibi sadece daemon. uo oynayasım geldi bi an. ah eski nebula aah.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben uo oynadım, ama sadece para yada skill kastım :D gidipte action a girme fırsatım olmadı :)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm aslında. Knight'ın enteresan bir hikayesi var sanırım. Bir ara oturup okuyabilirsem üzerine bir hikaye yazabilirim :)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...