Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten canlı LİG TV (beleş)

che

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Digitürk'ün anlaştığı bir sitede maçlar izlenebiliyor. Link aşağıda verdim. Şu anda Konya - Trabzon maçını izliyorum. Görüntü fena değil. Bende 256 adsl olduğu için kesiklikler oluyor ara ara. 512 gerekio bu arada. ve sadece 1 süreliğine beleş.. ama nezmn biticek tam olarak bilinmior.. : )) hade ii seyirler.. : )

edit:yanlış yazmışım.. : ))

http://www.ipworldtv.com/[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.

[Bu mesaj che tarafından 14 Ağustos 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

guzel bi olay ama ucretli olması saçma.o fiyata zaten lig tv alınabiliyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 14 Ağustos 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
yurtdışından talep görür. okuyan şahıslar için daha çok veya benzeri kullanım için.. zaten ortak alınıyor genelde yurtta filan kalınıyorsa..

daha pahalı olmasının sebebi bu abi. benim amerikada okuyan bi arkım vardı ortak almışlardı yurtta mis gib izliorlardı geçen sezon. yurtdışında yaşayan ev kullanımı içinde alabilir sonuç olarak..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...