Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Beyler bana tanımladığım şekilde bir level scp'si lazım... -playerın üstünde HER zaman ( level : x exp: x ) olacak(guild adı gibi) -.level yazarak exp'e gore level atlanacak (onlar gumpsuz menu olabilir dialoglarla ben ilgilenebilirim) - npc kestigimizde npc'nin type'ına gore experience gelecek (her npc'ye exp level eklemek zor olsa gerek?) Biraz emir vermek gibi oldu fakat çok ihtiyacım var. sanırım hard gamer ve sylveria'nın level sistemi boyleydi. umarım bir kişi boyle bir scp yazabilir cok tşklr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 www.dbsource.net adresine bak yada Hard gamerin turkcelestirdigini paticik/scriptse atiyorum. oradan cekebilirsin [Bu mesaj Bloodless tarafından 07 July 2003 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=631[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bloodless aldım o scp'yi turkçeleştirdim fakat bazı sorunlar var. Yeni bir server projesi üzerinde çalışıyoruz ve bu scp'yi koymayı planladık fakat öğrenmemiz gereken şeyler var. --öncelikle quest points olayı. qp nasıl kazanlıcak? --ikincisi trivias olayını çözemedik? Trivias point ne ? --birde exp kazanmanın yolunu bulamadık? experience nasıl kazanacağız? yaratıklara tag mı eklicez? çözemedim aydılatırsan mutlu olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Al sana level system nıahahhahahah edit:bu tür scriptleri siteye ekledikten sonra link veriniz.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 07 July 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bloodless aldım o scp'yi turkçeleştirdim fakat bazı sorunlar var. Yeni bir server projesi üzerinde çalışıyoruz ve bu scp'yi koymayı planladık fakat öğrenmemiz gereken şeyler var. --öncelikle quest points olayı. qp nasıl kazanlıcak? --ikincisi trivias olayını çözemedik? Trivias point ne ? --birde exp kazanmanın yolunu bulamadık? experience nasıl kazanacağız? yaratıklara tag mı eklicez? çözemedim aydılatırsan mutlu olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Reiko, 07 July 2003 15:21 tarihinde demiş ki: Bloodless aldım o scp'yi turkçeleştirdim fakat bazı sorunlar var. Yeni bir server projesi üzerinde çalışıyoruz ve bu scp'yi koymayı planladık fakat öğrenmemiz gereken şeyler var. --öncelikle quest points olayı. qp nasıl kazanlıcak? --ikincisi trivias olayını çözemedik? Trivias point ne ? --birde exp kazanmanın yolunu bulamadık? experience nasıl kazanacağız? yaratıklara tag mı eklicez? çözemedim aydılatırsan mutlu olurum... şimdi ben hgde oynuyorum qp olayı triviayla ilgili bi yaratıktan şansına tp çıkıyo(100% şans ama düşük lvl da daha çok çıkar) bu tpleri 10dex 10int 10qp olarak seçebiliyosun(3ünden birini seççen) exp kazanmada demek istediğini anlamadım ama tag felan yok yaratıklarda...[hline] ICQ:50010400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: ConspiratoR, 07 July 2003 16:31 tarihinde demiş ki: said: Reiko, 07 July 2003 15:21 tarihinde demiş ki: Bloodless aldım o scp'yi turkçeleştirdim fakat bazı sorunlar var. Yeni bir server projesi üzerinde çalışıyoruz ve bu scp'yi koymayı planladık fakat öğrenmemiz gereken şeyler var. --öncelikle quest points olayı. qp nasıl kazanlıcak? --ikincisi trivias olayını çözemedik? Trivias point ne ? --birde exp kazanmanın yolunu bulamadık? experience nasıl kazanacağız? yaratıklara tag mı eklicez? çözemedim aydılatırsan mutlu olurum... şimdi ben hgde oynuyorum qp olayı triviayla ilgili bi yaratıktan şansına tp çıkıyo(100% şans ama düşük lvl da daha çok çıkar) bu tpleri 10dex 10int 10qp olarak seçebiliyosun(3ünden birini seççen) exp kazanmada demek istediğini anlamadım ama tag felan yok yaratıklarda...[hline] ICQ:50010400 bence wariorlar sadece qps ye verse daha iyi cunku str sabit dex ise .level yazınca 100 e düşer qps ile arwadolf set iyi gider :D[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yaratık oldurunce exp vermio mu scp ?[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 vermiyo ya plz yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 siteye ekleyemedim icq ma gelrsen yollarım sana..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Arkadaslar exp alabilmek için öncelikle exp yaratiklara yüklemelisiniz. Bakın örnek veriyim ::::ÖRN:::: [CHARDEF 018] DEFNAME=c_liche NAME=Liche SOUND=snd_MONSTER_LICHE1 ICON=i_pet_LICH ANIM=07bc7f DAM=15,25 ARMOR=20 //RESOURCES=10 t_eerie_stuff CAN=MT_WALK|MT_USEHANDS FOODTYPE= SHELTER=r_dungeon,r_caves,r_spooky DESIRES=t_bone,i_gold,t_wand,t_reagent BLOODCOLOR=colors_green TEVENTS=e_undead CATEGORY=Monsters SUBSECTION=Undeads DESCRIPTION=Liche ON=@Create NPC=brain_undead FAME={600 5000} KARMA={-4000 -4999} //ALIGNMENT=EVIL STR={105 135} DEX={66 85} INT={175 205} EVENTS=e_exp4 /////////BURASI İŞTE bunun 1 . 2 ve 3 de var PARRYING={55.0 65.0} MAGERY={70.0 80.0} MAGICRESISTANCE={70.0 90.0} TACTICS={70.0 90.0} //SPELLCIRCLES=2-4 ON=@NPCRestock ITEM=loot_LICH[hline]:::Darkworld Uo Admin::: _____DIEMASTER______ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar