zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hehehehe :-) Paticikde bi magazin bölümü olsun ve hangi ünlü ne giyiyomuş kim ne demiş bodrumda kimler kime gitmiş gelmiş, hangi barda ne kavgası olmuş, ünlü sanatçılar ne yapmışlar gibi bilgileri görmek istiyoruz.. valla.. :-P[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 magazin i bilmemde yüzyıllar önce efsanevi bir pati tarafından paticik.com bölümü istenmişti.O gün bugündür hala kullanırız orayı[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 15 Ağustos 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 acilirsa bolum konu disi gibi olur herhalde msg acisindan :lol:[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 pati içi magazin olması lazım kedi damda kiminle yakalandı!!! kemikkıranın son skandalı falan :)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu hafta yörüngeye yaklaşanlar kimler... Yörünge dışından sonra hayat var mı? Hepsi patizine'da...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 pati pazar eki isterim[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 +1 :) Abi ne magazini..Gir garbıça magazinin alası var[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 saçmalık olur..zaten seviye düşüyo gittikçe iyice düşer..moku çıkar..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: St_Dreamer, 15 Ağustos 2005 16:50 tarihinde demiş ki: pati içi magazin olması lazım kedi damda kiminle yakalandı!!! kemikkıranın son skandalı falan :) hahahahahah kedi dam ikilisi aşmış yanlız olayı... Şarki derin sulardan çıkardığı yüzgecini ne yapmı (sşahin K. selam hah) çok saçmamı oldu ben kendi kendimi cezalandırırım banlamayın siz...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: St_Dreamer, 15 Ağustos 2005 16:50 tarihinde demiş ki: pati içi magazin olması lazım kedi damda kiminle yakalandı!!! kemikkıranın son skandalı falan :) Pati içi magazın cok guzel olur bence :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 evet evet paticik içi magazin olsun bi deee şık rüküş seçelim ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 haftanın inleri outları hey allahım :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Acılsın cidden ya :)...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paticiğin içine sıçılmasın istiyoruz..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 webcam maceraları falan oraya konur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Zagg, 15 Ağustos 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Paticiğin içine sıçılmasın istiyoruz.. Bizde..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yaw ben şaka yaptım olur mu öle şey ya saçmalamayın.magazin haberlerinden şikayet eden sizler değil miydiniz saçma saçma diye.hem forumda magazin olacak kadar kim kimi tanıyor ki.sonra gene kavgatopiğine döner.Öyle önemli bir magazin haeri olursa konu dışı var :) ne kadar çok bölüm o kadar zor moderasyondur bide[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Acmadan dusunecektın kacmaz:D..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paticiğe Gay Chat açılmasını istiyoruz Ya ne anlıyosunuz dedikodu yapmaktan?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla sorun zaugnalara vs..msndeki tüm patiler arasında minik bir anket yapmıştım olm gelin kurduralım vs. diye herkes hayır demişti...kıl olmuştum. bu yüzden topikte açmamıştım..ama sen açmışsın madem sonuna kadar destekliyorum...resimsiz magazin topiki olmasın hüleean![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: circirbocugu, 15 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki: said: Zagg, 15 Ağustos 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Paticiğin içine sıçılmasın istiyoruz.. Bizde.. sıçılcak neresi kaldıki paticiğin? ehauea[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 daha neler...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 burada yazmaya uygun tepki bulamadığım anlardan bir tane daha[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gereksiz+konu yanlış yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar