Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye yıkamak

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

yazıma tebrik etmekle başlamak istiyorum.klavyeyi daha dogrusu elektronik bi aleti suya basma fikri gerçekten oldukça parlak bi fikir.yazıma son verirken allah akıl fikir versin ve 28 inin çalıstıgına şükret diyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Amac yikamaksa sokmen lazim onu, icindeki film gibi seyi cikarip plastik parcalari yikayip geri monte etmen lazim, ya da ustten tuslarini sokup tek tek silmen ve geri takman lazim. Gene iyi 5 tusla kurtarmissin, calistigina sukret :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

çamaşır makinesine atsaydın ya abicim... üzerinede koslanı koyardın birde yumoş koydunmu mis gibi olurdu..

hem yumuşacık hemde bembeyaz olurdu, adeta kar beyaz oldurdu... suya basmak eskilerde kaldı artık..

tabi klavye yi bulaşık görenlerde olabilir diye ne yapılmış? bulaşık makinesi tabiki... hadi koçlarım devam edin türkler bulsun ilk klavye temizleme makinesini (;
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi baktımda..benimkide batmış durumda..ben kolonyalı mendili tercih ediyorum genelde..yarım rulo tuvalet kagıdı ve biraz kolonya ile bitiyor herşey.. :D[hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now
Show me the shadow where true meaning lies..
So much more is made in empty eyes..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 14 Ağustos 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...