Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TorrenTurk


vesmor

Öne çıkan mesajlar

Eee çok güzel bi site. Biz ailecek izliyoruz yani işte çekiyoruz torrentleri. Burdan alamanyadaki amcaoğullarıma da selamlar. Sitenizin ömrü uzun olur inşallah.
-Köln'den Panter K.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guvenlik kodunu kabul etmedi bidahada kasamicam uye olmaya uraşamicam.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.


[Bu mesaj Cintonick tarafından 10 Ağustos 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyede islemez bu tip olaylar,cok kasma ancak genede emek var bizden de bir tebrik gelir tabi ,devami dilegiyle diyelim bari..
(ha bu arada paypal(paypal calismiyo) diyerek turkiyedeki bankalardaki hesaplari gostermek en azindan senin icin pek akilci bir davranis degil ,ileride basina belayi alirsin o yuzden sunucun yada dedicated 'sa yurtdisinda olsun paypal da sadece mailinle ilisklili olsun ,belli olmaz ilerde avrupalilar bu yassakk der o zaman gec olabilir ,sadece uyari)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda torrent ozellikle buyuk boyutlu paylasimimlarda cok kullanilan ve kaliteli bir sistem ama malum turkiyedeki baglantilarin fiyat/kbps degeri avrupa standartlarindan cok yukarda ve boyle olunca hakli olarak turk kullanicilar upload'i belirli programlar vasitasi ile kesmek zorunda kaliyor.
Benim de boyle bir site projem var su anda ancak benimkisi biraz daha bitsoup.org'a benziyor. Oradaki "Share ratio" olayi ozellikle. Tamam belki tam olarak cozum degil ama bu sistemle upload yuzdesi artiyor biraz daha, mesela ben eskiye nazaran daha fazla upload yapiyorum.256 baglanti icin 2-3kb upload hicbirsey degil, en azindan neti kullanmadiginiz zaman upload sinirlandirmasini kapatin, gece yatarken vs vs..
Neyse, bakalim projem hayata gectigi zaman buradan duyuru yaparim belki. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seeder olmadan (isvec,almanya,belcika fransa....daki yurttaslar ,p2p yigitleri :)) yurumez o is hele ole 2-3 k ul yapin ne olacakla hic yurumez emin ol ,4-5 tane turk trackeri acildi hepside kapandi ancak karagarga hala devam ediyo/du oda dediigim gibi cok saglam en az 50 kisilik seeder cevresi var tr dekilerle paylasim olayina girmek ancak bu yolla mumkun, ratio olayina gelince bu ancak ve ancak register olan userleri kacirmana yol acacaktir malesef ole bitsoup filelist torrentarena falan gibi yurumesi icin cidden paylasim kulturu ve en az 1-2 mbit standart baglantilarimizin olmasi lazim buda olmadigina gore ,bu adimlar kosulsuz basarisiz olacaktir ancak ve ancak sizlerin israriyla yuruyebilir ,yani ole bir potansiyeliniz varsa tabi esirgemeyin ancak o niyetle baslayan cok adami da gorduk :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sizin paylaşımları dert etmenize gerek yok, seederlarda bir kişi bile gözükse ve bu ben (vesmor) isem 8megabit bağlantılı dedicated sunucusundan seed ediliyor demektir, sizin bu dosyaları çekip 2-3kb bile olsa seed etmeniz yeterlidir uploadlar çok yakında başlayacak :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vesmor, hazır bu konuda bilgili birini bulmuşken. bu teknoloji nasıl çalışır, mantığı nedir, kullanıcının client ıyla download u yaptığı yer site midir yoksa kullanıcı dosyayı direkt başka bi kullanıcıdan mı çeker (yani website sadece bi aracı mıdır)? bu soruları yanıtlar mısın, zamanında torrent kullanmış olmama rağmen nedir ne değildir mantığını bi türlü anlayamadım[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Web siteleri (trackerlar) tamamamen aracidir, onemli olan kullnici paylasimidir. Ancak icerigi belirleyebilecek olan yer yine websitesidir. Siz istediginiz kadar mp3, program, video,vs paylasin; websitesi istenilen dogrultuda dosyalari paylasima sunar, bu da daha elit bir paylasim sistemi ve guvenligin en onemli unsurlarindan biridir.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vesmor: siten için çok başarı dileklerimi sunarım. türklere paylaşımı öğretecek olana da şapkamı çıkaracağım. yanlız sitendeki türkçe yazılar için türkçe desteği koysan yada ona uygun bi font seçseydin daha iyi olurdu. Bir de daha yeni tracker açmışsın hemen donation'a başlamışsın, önce biraz zaman geçmesini ve kullanıcı kazanmayı beklesen daha iyi olurdu.
bookmark'a eklenmiştir
diğerleri: adam başı 3KB ile ul yapsak, 100 yada 1000 kişi ne kadarlık bir trafik oluşturur? fena olmaz bence[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed


Anime listem

[Bu mesaj tanoren tarafından 11 Ağustos 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...