vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Merhabalar, Bir kaç gün önce gönüllü aradığım site TorrenTurk'ü açtım, arşiv ufakda olsa sizlerin gelişimiyle büyüyecek, sitenin hatalarini ÖM aracılığı ile bildirirseniz sevinirim....[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adresi nedir ki ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tıkla aptal kafam gene yazmamışım :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Eee çok güzel bi site. Biz ailecek izliyoruz yani işte çekiyoruz torrentleri. Burdan alamanyadaki amcaoğullarıma da selamlar. Sitenizin ömrü uzun olur inşallah. -Köln'den Panter K.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 puhahahah yarısı turkce yarısı ingilizce bu ne yav ezikmisin[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 neresi ingilizce pardon göremedimde?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Unaccompunied demin demiş ki ...ezikmisin ? Ne demek şimdi bu ya ?![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Güzel olmuş fakat daha paylaşım yok. İnşallah gittikçe sağlamlaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hayırlı olsun da, uploader bulman zor gibi türkiyede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 onu ben yazmadım 0-6 yas grubu kuzenim yazmıs :D ben siteyi gormedim bile :D hayırlı ola[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Benim kisa zaman once dusundugum bir olaydi bu, daha once dusunup acmissiniz, hayirli olsun.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 el hayır ül olmakül[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 guvenlik kodunu kabul etmedi bidahada kasamicam uye olmaya uraşamicam.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonick tarafından 10 Ağustos 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 turkiyede islemez bu tip olaylar,cok kasma ancak genede emek var bizden de bir tebrik gelir tabi ,devami dilegiyle diyelim bari.. (ha bu arada paypal(paypal calismiyo) diyerek turkiyedeki bankalardaki hesaplari gostermek en azindan senin icin pek akilci bir davranis degil ,ileride basina belayi alirsin o yuzden sunucun yada dedicated 'sa yurtdisinda olsun paypal da sadece mailinle ilisklili olsun ,belli olmaz ilerde avrupalilar bu yassakk der o zaman gec olabilir ,sadece uyari)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fazla karısık mı geldi download etmeye calısında alakasız şeyler mi geliyor bana :) acemiyim kusra bakmayın ie ile deniyorum torrent bi program mi?[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Streamin'e ne yazıkki üzülerekte olsa katılıyorum. Türkiye'de bu tür projelerin yürümesi zor. Tabii ben yinede başarılar ve uzun ömürler dilerim.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Aslinda torrent ozellikle buyuk boyutlu paylasimimlarda cok kullanilan ve kaliteli bir sistem ama malum turkiyedeki baglantilarin fiyat/kbps degeri avrupa standartlarindan cok yukarda ve boyle olunca hakli olarak turk kullanicilar upload'i belirli programlar vasitasi ile kesmek zorunda kaliyor. Benim de boyle bir site projem var su anda ancak benimkisi biraz daha bitsoup.org'a benziyor. Oradaki "Share ratio" olayi ozellikle. Tamam belki tam olarak cozum degil ama bu sistemle upload yuzdesi artiyor biraz daha, mesela ben eskiye nazaran daha fazla upload yapiyorum.256 baglanti icin 2-3kb upload hicbirsey degil, en azindan neti kullanmadiginiz zaman upload sinirlandirmasini kapatin, gece yatarken vs vs.. Neyse, bakalim projem hayata gectigi zaman buradan duyuru yaparim belki. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 seeder olmadan (isvec,almanya,belcika fransa....daki yurttaslar ,p2p yigitleri :)) yurumez o is hele ole 2-3 k ul yapin ne olacakla hic yurumez emin ol ,4-5 tane turk trackeri acildi hepside kapandi ancak karagarga hala devam ediyo/du oda dediigim gibi cok saglam en az 50 kisilik seeder cevresi var tr dekilerle paylasim olayina girmek ancak bu yolla mumkun, ratio olayina gelince bu ancak ve ancak register olan userleri kacirmana yol acacaktir malesef ole bitsoup filelist torrentarena falan gibi yurumesi icin cidden paylasim kulturu ve en az 1-2 mbit standart baglantilarimizin olmasi lazim buda olmadigina gore ,bu adimlar kosulsuz basarisiz olacaktir ancak ve ancak sizlerin israriyla yuruyebilir ,yani ole bir potansiyeliniz varsa tabi esirgemeyin ancak o niyetle baslayan cok adami da gorduk :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sizin paylaşımları dert etmenize gerek yok, seederlarda bir kişi bile gözükse ve bu ben (vesmor) isem 8megabit bağlantılı dedicated sunucusundan seed ediliyor demektir, sizin bu dosyaları çekip 2-3kb bile olsa seed etmeniz yeterlidir uploadlar çok yakında başlayacak :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vesmor, hazır bu konuda bilgili birini bulmuşken. bu teknoloji nasıl çalışır, mantığı nedir, kullanıcının client ıyla download u yaptığı yer site midir yoksa kullanıcı dosyayı direkt başka bi kullanıcıdan mı çeker (yani website sadece bi aracı mıdır)? bu soruları yanıtlar mısın, zamanında torrent kullanmış olmama rağmen nedir ne değildir mantığını bi türlü anlayamadım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sanıyorum ki web tabanlı paylaşım sistemi. başarılarınızın devamını dilerim, umarım türkçe dil desteğinide eklersiniz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Web siteleri (trackerlar) tamamamen aracidir, onemli olan kullnici paylasimidir. Ancak icerigi belirleyebilecek olan yer yine websitesidir. Siz istediginiz kadar mp3, program, video,vs paylasin; websitesi istenilen dogrultuda dosyalari paylasima sunar, bu da daha elit bir paylasim sistemi ve guvenligin en onemli unsurlarindan biridir.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Vesmor: siten için çok başarı dileklerimi sunarım. türklere paylaşımı öğretecek olana da şapkamı çıkaracağım. yanlız sitendeki türkçe yazılar için türkçe desteği koysan yada ona uygun bi font seçseydin daha iyi olurdu. Bir de daha yeni tracker açmışsın hemen donation'a başlamışsın, önce biraz zaman geçmesini ve kullanıcı kazanmayı beklesen daha iyi olurdu. bookmark'a eklenmiştir diğerleri: adam başı 3KB ile ul yapsak, 100 yada 1000 kişi ne kadarlık bir trafik oluşturur? fena olmaz bence[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem [Bu mesaj tanoren tarafından 11 Ağustos 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 donationa ihtiyacim yok cunku sponsorum saglam,oradaki donation olayinin nedeni ileride VIP üyelik vb. için zaten PayPal'ım aktif değil denerseniz ;)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sitedeki kullanici anla$masinin vb. ingilizce olmasinin nedeni motion picture assocination veya fbi ile ba$imizin belaya girmemesi icindir,ba$ka ingilizce kalan yer yok diye tahmin ediyorum?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar