Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SU ONLİNE OYUN DÜNYASI ÇÖKTÜ

HaYaLeTR

Öne çıkan mesajlar

tercih meselesi.
şahsen ben resmi sunucularda oynadıksan sonra dünya üzerindeki hiçbir kuvvet ban dandirik beleş sunucularda veya herhangi beleş bir mmorpg de oynatamaz
Internet kafeye para veren adam günde 75 Ykr ayırabilir oyuna[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HaYaLeTR, 01 Ağustos 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
allah için bir ayakkabı bir şort almak varken neden sadece SADECE bir oyun için AYLIK 20 mil vereyim sizde bir düşünün sigara ayrı tabi ama bir oyun için çok para bana göre :..(

knight online gibi bir oyunun grafiklerine falan baktikdan sonra yükledikden 5dk sonra oyunu sildim kurtuldum ayrica tipik türk milleti örnegini görüyoruz bir oyuna o kadar para cokmu bu oyunlari yapan insanlarda sort aliyor cocuklarini besliyor evine bakiyor ama biz böyle emege saygi göstermedigimiz sürece bu kisiler fakir kaliyor ne oluyor onlarda ailesini gecindirmek icin oyunlarin fiyatini artiyor alan aliyor kardesim bare biraz daha pahali olsun bizde yemek yiycek parayi bulalim diyorlar basit bir sebep sonuc iliskisi ama sonuc belli yakinda cikcak bilgisayar parcalari yada windows gibi proglramlarin bu sahte serverlarin(knight online dan bahsetmiyorum o zaten free) kapatan kopya birseyi engelliyen bir sey olmasini cok ama cok isterdim hic olmazsa isini yapan kisiler paralarini hakkini alirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Adam sigara gibi bi zehire verilen paraya acımıyor ama hobisi ile bedava uğraşmak istiyor ilginç[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

[Bu mesaj Shadowcast tarafından 02 Ağustos 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burial lineage oynadin mi? questlerle alakasi olmayan bi oyun. istege bagli yapilio ama gerek duyulmuo 2-3 tane quest war zorunlu olan onlar da class deistirmek icin. Ayrica linegae oynadiktan sonra KO ya alternatif de. KO ne war allaskina lvl kasmaktan baska? butun oynanlara sordum bi de sana soriim dedim. Ayrica lineage 2 gecen sene beta surume surulmustu bu sene ilk senesi modasi falan gecmedi sadece turkler tanimio daa oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef KO nun tek kötü tarafı, level kasmak. Level 60 olmadan oyunda hiç bir varlık gösteremezsiniz. E yeni başlayan birisi içinde level 60 olmak yaklaşık olarak 3-4 ay falan sürer. 3 -4 gün içinde 60 olan adam da tanıyorum o başka mesele. ( power leveling hadisesi )

KO' nun en büyük özelliği PvP si...

İstersen level 70 ol ( ki level 70 olmak demek gece gündüz, kafayı patlatıp bir kaç ay boyunca oyun oynamak demek ) Eğer PK yapmayı bilmiyosan, level 70 adamla da PK yapamazsın...

Dolayısıyla "KO en son oynanacak oyundur, bişe yok ki KO da sadece level kasıyosun" diyenler genelde oyunu başında bırakan arkadaşlar oluyor.

Eğer gerçekten bilgi edinmek istiyosanız, oyunun sadece leveling bölümüne değil PK bölümüne de bakın... Eğer gittiğiniz cafe' de falan pro oyuncuları PK yaparken falan izlerseniz fikirleriniz kısmen değişecektir. Olay "Teamplay" de bitiyor zaten...

Bu arada warrior lar için "overpowered" yorumları yapılıyor. Şunu da belirtmem lazım ki, iyi PK yapan oyuncu, hızlı kararlar vererek çok şey yapabilir. Genel olarak bakarsak, KO = Teamplay, taktik, hızlı düşünerek hareket etmek diyebiliriz...

Ama ben de PvM yaparak, otomatiğe bağlamış şekilde level kasmak olayını sevmiyorum, çok fazla vakit alıyor...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
Sosyal ağlarda paylaş

Ko teamplay mi ?
DAoC oynadınmı ?
3 tane ability olan bir oyunda nasıl teamplay yaparsınki?
Internet kafelerde saatlerce izledim.PvP yapan adamları.Yok nova atmış 300 kişi ölmüş koloni zon pvp arena felan.
KO teknik ve sistem açısından piyasanın çok çok çok çok çok altında.Populer olmasının sebebi internet kafeler ve badeva olması[signature][hline]Düdüt
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önceden bi arkadaşımla yapmış olduğum 2v8 combat' ı görseydin herhalde böyle düşünmezdin. master olan bi mage' in gidip bi nova atması beni o kadar bağlamıyor. Senin izlediğin PvP de herhalde bundan ibaretti.

senin yazında şöyle bi hava var. "adam bi nova attı abi, 13 kişiyi öldürdü, ondan sonra olay mahalinden uzaklaştı"...

pffs...

Yüzeysel bakıyosun... Sen bilirsin...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum.
Positional reflect style yok.Büyü desen 10 tane büyü var toplasan oyunda.İzlediğim adam level 65 fire mage idi.Adını hatırlamıyorum.Afk lar trade atıp öldürenler.Bab lar ohoo.
türkieyede oyuncu kitlesini 15 yaşın oluşturduğu bir oyun yani genelde.
Wow Daoc ultima online(osi) shadowbane oynamış biri olarak KO nun bu kadar popüler olmasına anlam veremiyorum.[signature][hline]Düdüt
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım daoc oynamadın.
her realmın Ko daki toplam sınıf sayısı (BP fire mage ice mage etc) kadar ayrı ayrı healer ı caster ı ve tank ı var.Yüzlerce farklı setup var.Assist var.Binlerce ability var.Wow da biraz daha sade olmak üzere aynı şekilde.Ama KO ı ıh kusura bakma.[signature][hline]Düdüt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HaYaLeTR, 28 Temmuz 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
NE BU BEKLE BEKLE KİNGHT ONLİNEDEN BASKA OYUN SARMAYACAK MI BİZİ

knight Online rezalet ötesi sürekli yaratık kes bunu yapacana milletin kapısının camını kır daa eğlenceli şu anlarda WoW ve Guild Wars çok popüler (UO'yu söylemiyorum baydı beni ama hastasıyımdır onun yeri ayrıdır yani not ve deseler 10 üzerinden ???? veriyorum.)Ama doyamıyorum uo'ya yani.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...