Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bugun bı gıreyım dedım bunla karsılastım anlamadım sitesinede giremıyorum şu an.Daha gecen gun visa dan odemeye yaptım You have used your prepaid time account.Please purchase more to play.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 allam bende acc açtırcam tekrardan site açılmıyor sövecem fuk blizzard[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 walla sanırım git 1 ay daha almı dio ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 arkadaşıma sürekli oluyordu o , 3 günde bir tekrar kredi kartı bilgilerini giriyordu. ama ekstrede wow ücretinin çekildiği gözükmüyordu. ya bir şeyler yanlış ya da adam aylardır para ödemiyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İŞTE İŞTE ALLAHIN BELASI BLIZZARD ve uzgunum suarkcım banada bu oluyo ve bundan sonra kartını kabul etmiyor geçmiş olsun[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 nasıl kabul etmıyor ya parayı alıyor ama saymıyor olemı?yerim ben onları[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ya bu salak blizzardın database de sorun var sanırım ondan kaynaklanıyor olabilir yani paso ödeme yapmayın ne olur olmaz 13auroyerine 130auro gitmesin :P+ şuan sanırım acc man. sayfası ile uğraşıyorlar galiba down çünkü[signature][hline]WTB Healer -,- [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 08 Temmuz 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 08 Temmuz 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezalet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Suana kadar 3 kredi kartı deiştirdim sadece 1 tanesinden gecen ayın parası cekildi ben 3 aydır oynuyorum 1 kere odeme yaptım Haa hoş bişiy bedava oynamak ama Ha bire Blocked oluyor ertesi gun denedigim kabul ediyor...Suan ise Site gocuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 arkadaşlar boşuan bu durumda blizzden yardım istemeyin yardım etmezler İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 grr :([signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben kredi kartımı 1 kere girdim.. sorunsuz çalışıyor.. hatta 2 arkımda bu karttan faydalanacak... sorunsuz bir şekilde... yine mi blizzard ezik ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 evet ezik bir şirket amacımı buldum ilerde bioyun firması kurucam blizzardı satın alcam sonra hepsini işten çıkartcam nihoueaohuaoehaueh[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya ezık degıl bu kadar ınsanın oynadıgı bı yerde tabıkı aksaklıklar olur.Emınım duzelır,ztn sanırım bır suru kısı yuklendı acc.managementa[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 mad cnm kardeşim boşu boşuna paralıyor hakaret ediyorsun.. bence kendine biraz dikkat et.. bu kadar provake etmene gerek yok..cok kızıosan oynama olsunbitsin..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben pazar gununden beri giremiyorum umarım gelecek seneye duzelir[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 girememen daha iyii :D....[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ...[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 08 Temmuz 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 supporta yazim dedim de paso error veriyor nereyi eksik yapıyorum anlamadım.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 support 3 gundur kasten kapalı ama ne sorarsan sor verecekelri cevap şu: Hello, Thanks for your email. We contacted the bank with the details you gave us regarding the credit card, but they refused the payment. This could be for several reasons: - Lack of funds on the card. - Card can not be used on the internet - Card is protected by Verified by Visa (Unsupported by us) - Card can not be used for recurring payments, subscriptions - The bank thought the payment was suspicious because it was different from your normal activities with the card - Wrong details such as name, expiration date or verification code. The name has to be added exactly as it says on the card, letter for letter. The verification code is the last 3 or 4 numbers on back of the card, you can click on "What is this?" link on the payment screen for visual explanation. Usually it is the last 3 numbers on the back of the card next to the signature. Please make sure you have put everything in as it is written on the card. If you are uncertain, please contact your bank and ask why the payment to us was refused. After entering the wrong details a few times that payment method will be blocked for security measures for one day. You can try to add the payment again, with the correct details, the following day. If you have any further questions or problems don't hesitate to contact us again. Best Regards Blizzard Entertainment Europe Elodie B. Support Technique http://www.wow-europe.com PS: veuillez conserver l'historique en réponse de ce mail, merci[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Adamlar oyunu yaparken beraberinde 30 tane falan copy-pastelik cevap hazırlıyolar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Suark, 08 Temmuz 2005 15:43 tarihinde demiş ki: nasıl kabul etmıyor ya parayı alıyor ama saymıyor olemı?yerim ben onları hahahah süper ya : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Dikkat ettim visalarda boyle bir sorun oluyor galiba, peki mastercard kullananlarda oluyormu boyle bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 İlk başlarken visa kart yazmıştım ama olmamıştı. Daha sonra mastercard ile yazdım sorunsuz calıştı şimdiye kadar.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 benimki mastercard ve bu sorun var[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Oyundaydım logout oldm sonra tekrar gırmek ıstedıgımde aynı sorun bendede oluştu sitede çalışmıyor... Kaldık Oynayamıyoruz :( edit: 3 arkadaş kullanıyoruz aynı kredi kartını onların acc ıle gırdım problem yok sadece benım acc ta problem yaşıyorm [signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) [Bu mesaj CapN tarafından 10 Temmuz 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar