Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

John petrucci-Rock discipline

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu eğitim video sunun içindeki alıştırmaları nota yada tab olarak bulabileceğim veya satın alabileceğim bir yer varmı?
teşekkür ederim[signature][hline]Düdüt
Mesaj tarihi:
orjinalini alırsan (ehehehe) içinde notalarında olucaanı tahmin ediorum.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
ısmarlama. çok ticari bişey. çok çok az öğretici yanı var. adamın dediği exerciselerı internettede bulursun. eer kolleksyon amaçlı diilse sakın alma, sadece adamın suratına para veriosun, bende var (orjinal diil)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
Video olması işime geliyor.Bende kopya var ama gamlara yeterince hakim olmadığım için üşeniyorum çalışmaya.
Sadece nota olarak bulabilirsem onu alacağım.[signature][hline]Düdüt
Mesaj tarihi:
rock discipline iyi bi video degil, aci verici daha cok. adam karsinda saniyede bin nota basmaya basliyo bi anda, sen de oturup kac yil kac saat calissam boyle olurum diye hesaplar yapmaya basliyosun efkarlanip gitari duvara asiyosun falan.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
Ehe ilk açtım işte izliyorum ne yapmış diye.Başladı bir gam çalmaya yavaş yavaş.2 Dakika iler aldım adam sweep yapıyor deliler gibi :)[signature][hline]Düdüt
Mesaj tarihi:
paul gilbert daha bi insafli, 3 notes on a string muhabbetiyle gecse de ilk intense rock videosu daha bi erisilebilir bi hizda caliyo cok moral bozmuyo.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 14 Ağustos 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
paul gilbert daha bi insafli, 3 notes on a string muhabbetiyle gecse de ilk intense rock videosu daha bi erisilebilir bi hizda caliyo cok moral bozmuyo.
Peki onu bulabileceğim bir yer varmı ?[signature][hline]Düdüt
Mesaj tarihi:
Rock Discipline DVD
El DVD de John Petrucci a precio especial. ¡38,90 Euros!
www.partituras.com

google cakalina bak. 3 defa intense rock dersen cikar belki : )

ben akmardan toplamistim videolari, netten de bulabilirsin. pek ogretici degil aslinda video boyunca ayni pattern bi assaa bi yukari, ama alternate picking icin faydali.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
Ben Rock discipline i beğendim o kadar da acı verici değil yani iyi bi çalışmayla adamın çaldığı hızda çalınabiliyo egzersizler..
P2P programlarından arat ben ordan divx ini de kitabını da buldum indirdim gerçi bende vardı fotokopi ve çekim cd leri ama olsun :D[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
Egzersizleri iyi, yavaş çalıp hızlandırması iyi ( en azından en son ne hale geliyo bununla onu görüyosunuz), böyle kalıplar öğretip bunları sıraya koyup bi melodi uydurmasını çok faydalı bulmadım çünkü ezberliyosun ordakileri belli gamları öğrenip onlar üzerinde melodiler çalmak daha iyi, adam akor öğreticem diyip iyice uçmuş bişey anlaşılmıyo "elimizde e var buna b ekledik bi de g ekledik aha oldu e maynır bi de buna şunu ekledik efenim e maynır sharp oldu g vardı buna bilmemne ekledik bu oldu şu oldu lan noooooooooluyooooruz şeklinde izliyosun orayı, arada yapmaya çalıştığı espriler enteresan, sonunda eeeeh eytere beah deyip size güzel şeyler çalayım moduna geçmesi de enteresan, ben zevkine izledim bi kaç egzersizinide beğendim uyguluyorum, biraz zevk için biraz öğrenme için alınabilir. Rak disiplin abi mike portnot iki düşünüp liquid drum theater, dürüm theather bi isimler buluyo hoş, rak disiplin nedir.
Mesaj tarihi:
malmsteen in egitim cd sini alın en egiticisi o :) adam 2 cd boyunca kendi şarkılarını çalıyo sonrada işte bu gamlardan böyle çalıcaksınız diyo "turrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr"[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
  • Yeni Oluştur...