Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 başlıktan anlaşılacağı gibi bitirdik kuzenle sorusu olan varsa sorsun hemen takılan olduysa ben unutmadan...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 . [Bu mesaj Mosquito tarafından 18 Haziran 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bişi sorcaktın ama buldun galiba dimi ? :lol: Ya zaten zor deil çok takılcak bişiy yok genellikle..[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 var oyunun basında gemıde parcalamadan nasıl su kutu gıbı zımbırtıyı tasıycaz her seferınde okcular parcalıyor 562623 defa denedım yaklastıramadım bıle[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Periyodik zamanlarla atıyorlar 2 kere atıyorlar sonra tekrar dolduruyorlar o sırada kutuyu tekmeliceksin o ortaya gelecek.sonra bunlar tam oku tekrar atarken sen başka yere kaçıcaksın oku sana atacakları için tekrar 2 kere daha sonra tekrar yarıda kalan kutuyu tekmeliceksin bu sefer büyük kutunun yanına gelmiş olacak.Umarım yardımcı olabilmişimdir. ps:olamamışsam msn den sorarsın viktor :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 topiki vardı zaten sorusu olan ordan da sorabilir. biz de bitirdik topik açıyo muyuz? :)[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 haklı diyorsun da , kitlesem bir türlü kitlemesem bi türlü zaten rabet yok şurda 3-5 kişi tartışıyoruz bi konu açsın dedim :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 king ben söleyemeden sen çakmışın cevabı... bana gerek kalmadı galiba :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 QQ bendeki orcinal diil kitlenio bi yerde bitiremiorum.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 pandora's box ta kitleniyor demi ?[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Oyunu God mode da bitirdim açacak biri varsa topic oda benimde Aramay inanalım yani..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 edit: said: kingpin, 19 Haziran 2005 07:49 tarihinde demiş ki: haklı diyorsun da , kitlesem bir türlü kitlemesem bi türlü zaten rabet yok şurda 3-5 kişi tartışıyoruz bi konu açsın dedim :p [Bu mesaj kingpin tarafından 22 Haziran 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Keşke benimde senin gibi bir arkadaşım olsa :) Hey allahım ya...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: malsahibi, 20 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki: QQ bendeki orcinal diil kitlenio bi yerde bitiremiorum. Bendede böyle sorun oluyodu şunu yap cdyi çıkar tekrar tak oyunu kapatmadan belki olur :D bende olmuştu[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya ben aresi öldürdüm Sonra beni uzay boşuğuna atıo Ve orada karım ve eşimi görüom hane Geliolar ya benm clonlarım orayı gecemedim daha kolay yolku yokmu Baya öldürdüm (yarım saat civarı adam öldürdüm )Bitmedi Sinir oldm 1 aydır oynamıom.OYun Mükkemmel MgS3(Metal gear solid)den sonra oynadığım en güzel oyun.God of war 2 Cıkacak ps3e mgs de 4 cıkacak şimdiden para biriktirdim Ps3almaya.Ps2yi sadece mgs için aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 pandora'x box ta kitleniyor oyun.titan ın tepesine cıkınca save point e gelip save etmeye ramak kalmışken.O bakımdan arkadaşlar bana oyunu kargoyla gönderecek bir oyun bitirmiş sevecen arkadaş varsa çok sevinirim.Özel mesajdan ulaşın :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: kingpin, 23 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: pandora'x box ta kitleniyor oyun.titan ın tepesine cıkınca save point e gelip save etmeye ramak kalmışken.O bakımdan arkadaşlar bana oyunu kargoyla gönderecek bir oyun bitirmiş sevecen arkadaş varsa çok sevinirim.Özel mesajdan ulaşın :p http://www.torrentleech.org/download.php/3307/God_Of_War_PAL_MULTI5_PS2DVD5-GeNiuS.torrent burdan çek istersen olmazsa sana invite yollarım üyelik için ama çeker sanırım.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Olmazsa sana temmuz sonunda postalarım, şu anda Ankaradayım malsef[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bende ankara'dayım ne tesadüf :p[signature][hline]böö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hmm o zaman kardeşime söyleyeyim ben, ilk fırsatta kargoya versin God of War u (10 yaşında çocuğa neler yaptırıyorum)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya ben aldım bu gün maltepeden baktım sorun yok :)(dayanamadım eehe) sağolasın yinede ancak gel görki poseidon's challenge mi pandora's challenge mi orda bi yerde kaldım geçemiyorum deliricem böle ufak köpekler geliyor sonra büyüyor 3 başlı köpek oluyorda 4-5 tane gelio bide ufaklar saldırıyor kafayı sıyırdım bi yöntemi var mı ? easy de oynuyoruz bide yuh[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu hydra dayim iki tane ufagi olduruyorum yeniden canlanip duruyolar yukarida cikamiyorum ne yapacam ? bayiliyo yukari cikacakken aninda canlaniyo eheh buldum kafasina yukardan bisi indiriyomusuz =P mana harcadim bosuna ama eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 07 Temmuz 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 öldürüyorsun onları sonra tepeye cıkıp kutumsu bişey var onu kırıyorsun o yerde yatan ufak hydraya saplanıyor ikisini öle hallettikten sonra büyük olanı tokatlıyorsun.[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 msn e gel bakiyim =p athens e girisi bulamiyorum medusa's gaze i aldim sonra kirik gate e geri dondum eheh[signature] eheh dikkatsizlik baslamis =p bi assagi inen bi yukari cikan merdiven varmis kapiyi okla kirdigimiz yerde yukari olani gormemisim =ps[hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 07 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 biri bana yardım etsin esas boşverin disp i ben yardım ederim ona :p suyun altında poseidon heykeli var böle kocaman ordan aşağı indiğimizde bi dırga var böle hızlıcana kapıp götürüyor orasını bir türlü geçemedim ne yapabiliriz ?[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar