Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War [bitirdim sorusu olan varsa sorsun]

Dev

Öne çıkan mesajlar

Periyodik zamanlarla atıyorlar 2 kere atıyorlar sonra tekrar dolduruyorlar o sırada kutuyu tekmeliceksin o ortaya gelecek.sonra bunlar tam oku tekrar atarken sen başka yere kaçıcaksın oku sana atacakları için tekrar 2 kere daha sonra tekrar yarıda kalan kutuyu tekmeliceksin bu sefer büyük kutunun yanına gelmiş olacak.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

ps:olamamışsam msn den sorarsın viktor :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu God mode da bitirdim açacak biri varsa topic oda benimde Aramay inanalım yani..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke benimde senin gibi bir arkadaşım olsa :) Hey allahım ya...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 20 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
QQ bendeki orcinal diil kitlenio bi yerde bitiremiorum.

Bendede böyle sorun oluyodu şunu yap cdyi çıkar tekrar tak oyunu kapatmadan belki olur :D bende olmuştu[signature][hline]HåD£§©ik²°°³
I Love =o=
Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben aresi öldürdüm Sonra beni uzay boşuğuna atıo Ve orada karım ve eşimi görüom hane Geliolar ya benm clonlarım orayı gecemedim daha kolay yolku yokmu Baya öldürdüm (yarım saat civarı adam öldürdüm )Bitmedi Sinir oldm 1 aydır oynamıom.OYun Mükkemmel MgS3(Metal gear solid)den sonra oynadığım en güzel oyun.God of war 2 Cıkacak ps3e mgs de 4 cıkacak şimdiden para biriktirdim Ps3almaya.Ps2yi sadece mgs için aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

pandora'x box ta kitleniyor oyun.titan ın tepesine cıkınca save point e gelip save etmeye ramak kalmışken.O bakımdan arkadaşlar bana oyunu kargoyla gönderecek bir oyun bitirmiş sevecen arkadaş varsa çok sevinirim.Özel mesajdan ulaşın :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 23 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
pandora'x box ta kitleniyor oyun.titan ın tepesine cıkınca save point e gelip save etmeye ramak kalmışken.O bakımdan arkadaşlar bana oyunu kargoyla gönderecek bir oyun bitirmiş sevecen arkadaş varsa çok sevinirim.Özel mesajdan ulaşın :p

http://www.torrentleech.org/download.php/3307/God_Of_War_PAL_MULTI5_PS2DVD5-GeNiuS.torrent
burdan çek istersen olmazsa sana invite yollarım üyelik için ama çeker sanırım.[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya ben aldım bu gün maltepeden baktım sorun yok :)(dayanamadım eehe) sağolasın yinede ancak gel görki poseidon's challenge mi pandora's challenge mi orda bi yerde kaldım geçemiyorum deliricem böle ufak köpekler geliyor sonra büyüyor 3 başlı köpek oluyorda 4-5 tane gelio bide ufaklar saldırıyor kafayı sıyırdım bi yöntemi var mı ?
easy de oynuyoruz bide yuh[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

bu hydra dayim iki tane ufagi olduruyorum yeniden canlanip duruyolar yukarida cikamiyorum ne yapacam ? bayiliyo yukari cikacakken aninda canlaniyo
eheh buldum kafasina yukardan bisi indiriyomusuz =P mana harcadim bosuna ama eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 07 Temmuz 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öldürüyorsun onları sonra tepeye cıkıp kutumsu bişey var onu kırıyorsun o yerde yatan ufak hydraya saplanıyor ikisini öle hallettikten sonra büyük olanı tokatlıyorsun.[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

msn e gel bakiyim =p athens e girisi bulamiyorum medusa's gaze i aldim sonra kirik gate e geri dondum eheh[signature]
eheh dikkatsizlik baslamis =p bi assagi inen bi yukari cikan merdiven varmis kapiyi okla kirdigimiz yerde yukari olani gormemisim =ps[hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 07 Temmuz 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biri bana yardım etsin esas boşverin disp i ben yardım ederim ona :p suyun altında poseidon heykeli var böle kocaman ordan aşağı indiğimizde bi dırga var böle hızlıcana kapıp götürüyor orasını bir türlü geçemedim ne yapabiliriz ?[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...