kofti Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 rk2 de oynayan birileri varsa nicklerini yazabilirlermi ?? son izlenimim : "kendimden 10 lvl düşük insanların üstünde dünyanın aletini edavatını görüp elimde hesap makinesi defter kitap nasıl giyerim diye bir haftayı yedim farkettim ki overequip yapabilmek için iyi para gerekiyormuş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 para mı gerekiyor? hmm, buff için adamları tiplesen yeter diye hatırlıyorum. overequip de mi deişti be? =p[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 temel olarak elinde overequip edeceğin ekipmanın olması gerekiyo bikere.. e o da para demek :-p bi de overequipping artık sadece buffla yapılmıyo. her bir parçası bütün attack skillerine +30 veren AI armorları falan var. her bi parçası yüzmilyonlara gidiyo. hesapla artık gerisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oof dertlendim :-p yok yok geri dönemem bu oyuna[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kofti Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 lvl 110da 200 ve üstü imp yada symbiant ( sl implantleri ) giymek için 125-175-200 imp set yapmak gerekiyor. nerden baksanız hepsi para. symbiantlar dünya para. buff bulunuyor da, alet edevat çok pahalı. oyun da herkesin 18. karakteri olduğu için para konusunda kimse kıtlık çekmiyor. ben de arada trader oynamaya başladım. şimdilik izlenimim çok sağlam buffları olduğu. lvl 126 adventurer nick : superkofti rk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 da sen niye RK2 desin? :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kofti Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla ona bastım ordan kurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar