Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RK 2 de oynayanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rk2 de oynayan birileri varsa nicklerini yazabilirlermi ??

son izlenimim :

"kendimden 10 lvl düşük insanların üstünde dünyanın aletini edavatını görüp elimde hesap makinesi defter kitap nasıl giyerim diye bir haftayı yedim farkettim ki overequip yapabilmek için iyi para gerekiyormuş"
Mesaj tarihi:
temel olarak elinde overequip edeceğin ekipmanın olması gerekiyo bikere.. e o da para demek :-p

bi de overequipping artık sadece buffla yapılmıyo. her bir parçası bütün attack skillerine +30 veren AI armorları falan var. her bi parçası yüzmilyonlara gidiyo. hesapla artık gerisini...
Mesaj tarihi:
lvl 110da 200 ve üstü imp yada symbiant ( sl implantleri ) giymek için 125-175-200 imp set yapmak gerekiyor. nerden baksanız hepsi para. symbiantlar dünya para. buff bulunuyor da, alet edevat çok pahalı. oyun da herkesin 18. karakteri olduğu için para konusunda kimse kıtlık çekmiyor. ben de arada trader oynamaya başladım. şimdilik izlenimim çok sağlam buffları olduğu.

lvl 126 adventurer
nick : superkofti rk2
Mesaj tarihi:
da sen niye RK2 desin? :-p[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
  • Yeni Oluştur...