Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bir projemizde kullanmak ve bir cihaza bağlanmak için seri port gerekiyor ama ne yazıkki laptopda seri port yok. USB===>seri converter aldım ama ne yazıkki olmadı. PCMCIA kartla ile de seri port oluyormuş netten buldugum kadarıyla ama fiyatı biraz tuzlu. daha önce denemiş olan var mı diye sormak istedim ve acaba tam olarak seri port oluyormu yani USBdeki gibi yarı yolda bırakır mı bilen var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 printer portunu cevirmen daha kolay serial a, adaptorler var yazicioglunda, hatta bende bi tane var verebilirm[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Tamamen seri ile aynı oluyormu paralel portu seriye dönüştüren bu şey?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 printer portuna takiyosun normal bilgisayarlarda olan serial port cikiyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ok saol hemen bi tane bakayım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 boyle bisey[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 heheh o kabloya 64 milyon fiyat dediler :) Du bakayım biraz daha araştırıyım ben. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 10m ya ist te isen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar