Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentlerde Sarı Işık ve Yavaş Download Sorunu

Fly

Öne çıkan mesajlar

Çektiğiniz dosyayı paylaşan kişilere bağlı sonuçta her şey. Program süper de olsa 1 seed 100 leech olan dosyayı doğru düzgün çekemezsiniz, hatta 0,1k/s ler ile sürünürsünüz

[Bu mesaj flyblast tarafından 14 Kasım 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
USR 9105 modemle bağlanıyorum.Sygate firewall var.Xp nin fire wall u var.Bi de modem de fire wall var sanırım.Modem ethernet üzerinden çalıştığından usb için olan yardımlar bana uymuyor.Bittornado ile indiryorum.Hiç yeşil görmedim.çok nadir sarı genel de kırmızı oluyor.Yardımlarınızı bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bitcomet cok dogru bir tercihde asil olay trackerin durumu ve seeder/leecher sayisi

seeder ne kadar cok ve leecher ne kadar azsa o dosyan bilki o kadar hizli iner ve pek cok dosyayi ayni anda acmayi unutma ve net.imiter kullanmak zorunda isen 256 icin 3k- olacak sekilde ayarla ..bir de uyelik sistemi olan trackerlardan uyelik alabilirsen ole 4-5 tane dosyayi ayni anda indirmene gerek kalmaz en saglam hizlari tek dosyada gorebilirsin ancak dedigim gibi seeder sayisinin fazlaligi bunda cok etkili

filelist,bitsuop,torrentbit,..vb[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 tane aynı anda indirme olayı nedir?
bi de ilk dosyamı bitsouptan indirmiştim
o çok hızlı geldi 20yle falan
şimdi freedom fighters için dandik bi yerden buldum torrent, başka yerde de bulamadım. onu indiriyorum şu an 1-2-3kb arası gidip geliyor. downloadum uploadumun yarısı nerdeyse
:(
napcam
adam gibi torrent bulur musunuz bana şu oyunla ilgili
bi tane daha bulmuştum ama onda da %100 olan yok. herkes %99.9 da kalmış yalvarıyolardı forumlarda ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

gokhan mod ,freeangel ,icemod,sivka bunlari kullan diyecegim ancak eger 200 client'e baglanirsan 80 inden banlanacaksin diger modlari kullan diecem en az 3 gun dogru durust bir sey cekemezsin tabi bu kaynakla o andaki siranla ,kredinle alakali bir durum ancak ilk kez kullaniyosan isin is :) o yuzden dc ++, deneybilisin torrent olabilir, ares bunlar daha hizlidir ancak hepsinin kaynak sayisini toplasan emulenin kaynak sayisinin 5 de biri etmeyecektir buda malesef aci bir gercek ..bazen bende o essek denilen belaya bulasiyorumda lanet ediyorum ancak tabi bu zamana kadar cok saglam bir kredi elde etmissen keyfini cikarabilirsin buda herhalde 20-30 gb uploaddan gecer ,gerek varmi ? dersen bu sana kalmis bir durum tabi ..orjinal bir surum emule kur ;3-4 gun download edebilecegini dusunme ancak o 3. gunun sonunda bir seylerin kipirdamaya basladigini goreceksin

http://www.emule-mods.de[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

said:
taz, 26 Temmuz 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
gereği yok kasamıcam öle 20gb upload
:D
sağol yine de
torrentte 1 tane değil de 10 tane downloada bıraksam daha mı hızlı gelir?

Açıkçası iyi bir izleyici ve bol bol seeding varsa bir veya birden fazla bırakman genel indirme hızı açısından bir fark yaratmıyor. ama az kişide olan ve bağlantıları gidip gelen dosyalar indiriyorsan birden fazla açman faydalı olur.

Kolay gelsin.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

ShiftDelete.Net
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar sanırım 256 kbs lerin bu sorunu yaşamasının sebebi cok fazla kullanıcı olması ve bize verilen bant genişligini sonuna kadar kullanmamız.Örnek benim arkadasımın 512 kbs adsli var ben 5 le dl yaparken torrente ayrıca sarı ışık yanıyo,onda 30la dl var ve yesil yanıo turktelekomu cok seviyorum yarattıgı haksızlıklardan dolayı!!![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
flyblast, 13 Kasım 2004 11:47 tarihinde demiş ki:
Çözümü buldum, USB den bağlı ADSL modemi olan, Win XP kullanan ve windowsun firewallunu kullanan arkadaşlar için yazıyorum :

1) Ağ bağlantılarından dial-up başlığındaki adsl bağlantınızın özelliklerine girin.

2) Advanced bölmesinde firewall vs ile ilgili şeyler var, ordan settings e tıklayınca firewallun izin verdiği portlar listesi çıkacak (burdaki torrenttransfer benim port açmak için eklediğim mesela)

3) Add'e tıklayın, external ve internal portlara 6881 yazın (kullandığınız programa göre değişir tabi, 6881-6889 portları torrentler için tercih ediliyor, o yüzden, azureus veya benzeri port belirleyebildiğiniz programlarda da bu portları yazın. Azureusta direk 6881 den bağlattırabildeğiniz için tek bir ekleme yeterli). Name or IP adress li bölüme 127.0.0.1 yazın, descriptiona istediginizi yazın.

4) Ardından yeni oluşturduğunuz servisi işaretleyin, o port açılmış oldu.

Helal olsun belki biraz eski bir post ama... Allah ne muradın varsa versin.(Bu arada ben bunu KeySmart'ın modemi ile yaptım Ethernettende oluyor.)

[Bu mesaj SadGamer tarafından 15 Ağustos 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...