Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMANIN cok korkuyorum robotlar gercek oldu :)

VitaesMorte

Öne çıkan mesajlar

Cin isi japon isi bunu yapan 2 kisi diye bosuna soylememisler ... 13 agustos tarihli bilim teknik dergisinde gordukleri yazıyorum
"Bir Japon bilim adamı en 'insansı' robotu üretti. İlk bakışta gerçek bir japon kadınından farksız görünen robota 'Repliee Q1' ası verildi. not: psikopat bilim adamımız daha gercekci olsun diye plastik yerine yumuşak silikondan üretilmiş üstüne üstlük nefes alıp verme ve göz kırpma hareketlerini de yapıyormuş
Bilim adamı Ishıguru : Bu tür robotlar yakın bir gelcekte aramızda fark edilmeden dolaşabilecekler..
terminatör filmine dönüyoruz bence bu kadar teknoloji bilmiyorum ne kadar yararlı .... Düsünsene sabah bi kalkıyosun evde bildiğin herkesi robotuyla değistirmisler ;)[signature][hline]-Ya kendine bir yol bulacaksın
-Yada kendi yolunu cizeceksin....
Sosyal ağlarda paylaş

Abi japonların robotları da mı çekik gözlü?[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

japonlarin kendi ordularini olusturamadiklarini ve bu yuzden robotlarla hos bir sekilde de daha iyi ordular olusturabilecekleri ve bununla gene ortaliga savas acacaklari da bi sehir efsanesidir artik.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...