VitaesMorte Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Cin isi japon isi bunu yapan 2 kisi diye bosuna soylememisler ... 13 agustos tarihli bilim teknik dergisinde gordukleri yazıyorum "Bir Japon bilim adamı en 'insansı' robotu üretti. İlk bakışta gerçek bir japon kadınından farksız görünen robota 'Repliee Q1' ası verildi. not: psikopat bilim adamımız daha gercekci olsun diye plastik yerine yumuşak silikondan üretilmiş üstüne üstlük nefes alıp verme ve göz kırpma hareketlerini de yapıyormuş Bilim adamı Ishıguru : Bu tür robotlar yakın bir gelcekte aramızda fark edilmeden dolaşabilecekler.. terminatör filmine dönüyoruz bence bu kadar teknoloji bilmiyorum ne kadar yararlı .... Düsünsene sabah bi kalkıyosun evde bildiğin herkesi robotuyla değistirmisler ;)[signature][hline]-Ya kendine bir yol bulacaksın -Yada kendi yolunu cizeceksin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Açılmıştı.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 japonların amacı o robot yaratıp dünyayı robotlar sayesinde ele geçirmek...[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben de bi ara "bilim adamı robot" yaptılar diye okumuştum. feci ürküyorum...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Abi japonların robotları da mı çekik gözlü?[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: zlorwf, 14 Ağustos 2005 10:55 tarihinde demiş ki: Açılmıştı. sende hep bunu yapiyosun :) odada liste fln mi var ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 arama butonu var[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 japonlarin kendi ordularini olusturamadiklarini ve bu yuzden robotlarla hos bir sekilde de daha iyi ordular olusturabilecekleri ve bununla gene ortaliga savas acacaklari da bi sehir efsanesidir artik.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 capons will rule the world.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 güzel miymiş?[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar