Gryphon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Siteye giriş bölümünden login olunca kabul etmiyor.Hata mesajı vermiyor ama acc psw yazıp enter diyince tekrar acc psw kısmı boş gözüküyor girmeye calısıyorum olmuyor.Msj atarken şifre kullanıcıadı soruyor yazınca ahanda şimdiki gibi oluyor ama her msj için acc psw yazmak koyuyo adama yardım ltf.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 valla bilemicem[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 my.paticik.com da bi sorun var... düzelir zamanla.. bana öyle bişey olmadı gerçi..s[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 paticik.com a girdiginde direk kullanici adini ve sifreni yaz.. o login olur ama olmamis gibi gozukur sonra forumlardan birine tikla daha sonra tekrar anasayfaya gir goreceksin ki login olmussun bu problem bilginizde bulunan registry kayitlarinin cakismasi yada yanlislikla bir program vasitasi ile silinmesi sonucu olusur duzeltilmesi için yapabilecegini seyler ie ozelliklerinden herseyi default yapmanizdir... / tam olarak ayari unuttumda..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 riehn açıklamış ayrıca sakın çıkış yapmayı unutma tabi cafede isen sonra ulu keremcan gibi olursun:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Amannn! Dikkat hocam .![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.