phere Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 uzun süredir takip edemiyordum...paticik fm e ne oldu?[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yapımda anam[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla
phere Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 saol dostum....çok hoşuma gidiyordu paticik fm...çok kaliteli şeyler çalıyorlardı...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yanlış yere açmısın Müzikte detaylı açıklama var. ![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla
redge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bencede go to müzik diyerekten geçiriyoruz..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.