AssassiN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 buydu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alcholic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Bounty Hunter'lar Hedeflerini takip eden droidleri imperial gemilerinden atmıyorlarmı episode 5 te olduğu gibi ben mi yanlış hatırlıyorum :) rebel olarak onlarla nasıl anlaşırdınız bilemeyeceğim sanki bounty hunter için en iyisi imperial tarafında olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Droidleri okuduğum kadarıyla istediğin yerden bırakabiliyorsun,o bulana kadar uğraşıyor.Yani ne taraf olursan ol tüm droidleri kullanabiliyorsun.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben rebel diyorum. amac o, hedef o.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 rebel olcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar