VitaesMorte Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 2 insan birbirini sevse bile gerçekten gözden ırak olan gönüldende olur mu yani????? -"aşkım ben seni hiç bırakmıyacağım oh sen benim bitan sin vs....." geyiği herkes arasında vardır ama gerçekten seven 2 kişi ayrı şehirlerde eğitim , öğretim, (askerlik saymıyorum ) zorunlu çalışma , atama tayin vb... durumlarda birbirlerinden ayrılır mı yoksa insan o kadar süre görüşmese bile hala bağlı kalır mıı? not:bundan önce açtığım 3 konuya açılmıstı cevabını aldım ki bunada bakıp araamaktayım ama bole bir konu yok "aşk" kelimesindende çok var aradım çoğunu ama bulamadım eger bole bir konu varsa mazur görün ....[signature][hline]-Ya kendine bir yol bulacaksın -Yada kendi yolunu cizeceksin....
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 O yokta, şu varmış işte bu!![signature][hline]MONO(b)LOG
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Gözden ırak olan gönülden iran olur :P Şaka bi yana arkadaşım gerçekten bu tip 2li ilişkiler zor yürür. Gerçekten uzaktan uzağa olmuyo. Tamam gerçekten sevsen bile başka yönlere kayma eğilimi gösterir 2 tarafta. Haa istisnalar yokmudur vardır tabi. Askerlikte böyle değildir. Zaten hariç demişsin. Haa bide süreye bağlı tabi. Kavuşma günü yakınsa 2 taraf içinde genelde sorun olmaz beklemek. Ama aylar hatta yıllar sürecekse.. Çok tartışılır bu konu O yüzden şöyle söyleyelim KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
bega Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Tam adamina rastladin :) biz birak farkli sehirleri farkli ülkelerdeyiz 4 senedir. Ama çok zor dayaniliyor, yürütmek için çok çabalamak gerekiyor. Zaten, çabalarinin karsiligini aldikça sağlamlaşiyor sevgi, aşk böyle işte kolay diil :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Olabilir. Uluslar arası daha zor. Tavsiyem, galaksiler arasıdır. Derdi tasası yoktur. Kendi şehrinizde kız mı bulamıyorsunuz arkadaşım nedir yani.[signature][hline]g3nk.
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 "Galaxiler Arası" lol[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sevgilim yaklaşık 500 km ötede :([signature][hline]Düdüt
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Katılıyorum alexi... Şehirler arası çok zordur bu işler...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
VitaesMorte Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Olabilir. Uluslar arası daha zor. Tavsiyem, galaksiler arasıdır. Derdi tasası yoktur. Kendi şehrinizde kız mı bulamıyorsunuz arkadaşım nedir yani. seni tebrik ediyorum konunun başında gerçekten seven insan fln yazıorum sen kendi şehrinden diyosun ya adam kızı sevmiş önceden sonra gidiosa -ben gidiorum kusura bakma ayrılalım belki burda benden daha iyisini bulursun dedikten sonra gitmek seven insana zor ama zaten aşk sevgi çicek bocek vb...... yalan diosan bilemiyecceim[signature][hline]-Ya kendine bir yol bulacaksın -Yada kendi yolunu cizeceksin....
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 i love you , ono.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Vitaes, gerçekten seviyorsan, kahrını çekeceksin diyecemde. Yürümüyor yani, o yüzden diyorum. //alexi[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
bega Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Olabilir. Uluslar arası daha zor. Tavsiyem, galaksiler arasıdır. Derdi tasası yoktur. Kendi şehrinizde kız mı bulamıyorsunuz arkadaşım nedir yani. kendi sehrimde erkek pulamadim Alexi malesef :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 şehirlerarası ilişki tasvip etmiyorum.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 benım topıkım geldı aklıma... cık olmuyor:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Gizem - Madcat? Aaaa En iyisi yakından yakına üsttede dedim zati.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Değişir yönü rüzgârın Solar ansızın yapraklar. Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar. Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini, İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır Geceler boyu sevişmelerden Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten. Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. Avutamaz olur artık Seni bildiğin şarkılar. Boşanır keder zincirlerinden Sular, tersin tersin akar. Bir hançer gibi çeksen de sevgini Onu ancak öldürmeye yarar. Uçarı kuşu sevdanın Alıp başını gitmiştir Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. Yitik bir ezgisin sadece, Tüketilmiş ve düşmüş gözden. Düşlerinde bir çocuk hıçkırır Gece camlara sürtünürken. Çünkü hiç bir kelebek Tek başına yaşamaz sevdasını. Severken hiçbir böcek, Hiç bir kuş yalnız değildir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. diğer topiğede yazmıştım buna da yaziim dedim...
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şehirler arası ilişkide, iki tarafında aynı tutumu izlemesi şart. Taraflardan bir tanesi bile hafif bir sapma gösterirse, o ilişki yalan olur. Nası benim dünyam karardıysa, başkalarının da dünyası rahatlıkla kararabilir. Ha ama şöyle bir şey olabilir haftada en az 4 kez taraflardan biri diğerinin yanına gidebilir. Böylelikle az bir şeyde olsa durum sabit bir yöne akar...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Buradan buyrun lütfen...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
fresko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 çok içiçelik de çok uzaklık da tavsiye edilmez.. arasını bulucaksın.. bulabilene tabi :) lol[signature][hline]against the wind..
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tamamen bitmez ama birbirinden uzaklasabilir.[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ıstemeden de araya bı sogukluk gırer ılk basta... bu sogukluk buyur buyur sonra bı bakarsın artık aynı yone bakmıyorsunuzdur ılk basta ınanmak ıstemezsın kendını kandırırsın ama sonra bırı senı ınandırır sonra bı dusunursun ayrı sehırlerde ask olmaz ve bı bakarsın eskıden topık acıp herseye karsı dururum bu ask olur dıyen sen sımdı baskalarının topıgınde bu ıs olmaz dersın....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ilişki zor oluyor ben ist-izmir arası denemiştim benim açımdan gönülden ırak olma mevzusu yoktu ama onda varmış :) ben becerememiştim yani[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya yok istanbul içinde(lanet olsun niye bu kadar büyük bi şehirse) b. çekmece ile çapa arasında bile yaşanmıyormuş. denendi yani :D[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizzat yaşadım test ettim onayladım OLMUYO[signature][hline]HAZİRANDA ÖLMEK ZOR
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Oluyor. Size bağlı. 3 ay oldu bizim.Mutluyuz[signature][hline]Düdüt
Öne çıkan mesajlar