SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Nasıldır yemekleri güzel midir?? Nesi güzeldir filan bilenler varsa yardımlarını bekliyorum 4 gözle?? Fiyatlar tuzlu mudur nasıldır??[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Güzeldir tabi, fiyat listesi için tıkla En azından bana servis yapanın fiyatları bu =) Ya unutmadan gidip yeme için en iyisi Nişantaşındaki dir hem menüsü daha geniştir yanlış hatırlamıyorsam [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 14 Ağustos 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VitaesMorte Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 cin yemegi seviyosan bence karıdes cipsi olması lazım atmıyım sımdı onu mutlaka ye ben buharda mantıda sevdim sushico fiyatları diger cın (yani bikacı) lokantalarına gore biraz tuzlu ama iyi kaliteli biryer bi gdip gormek lazım dediğim gibi onden bunları sole yemek de noddle solye ama istersen et yemeklerı de baya guzel neyse bide yılan balıklı sushi ;) soylersen en sonunda adam bası 35-45 arası birsey gelir tahminimce yinede yanıltmıyım seni sen yine bakınırsın[signature][hline]-Ya kendine bir yol bulacaksın -Yada kendi yolunu cizeceksin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gayet guzel. restaurant kisminda degilde bar kisminda oturup ickinle sushi yersen cok yari yariya ucuza geliyor. gayet memnun kalirsin.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Valla acibademdede var hem evlere serviside var super :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sushi co tavsiye etmiyorum yosunları sakız gibi oluyor ve fast-food tarzı servis yapıyorlar. eve söyleyeceksen ve levent civarında isen mori taksim civarındaysan ninja başka bir yerden sushi yemeni tavsiye etmem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sushico çin değil japon lokantasıdır, sushi japon halkına özel bir yemek türüdür. said: VitaesMorte, 14 Ağustos 2005 05:34 tarihinde demiş ki: cin yemegi seviyosan bence karıdes cipsi olması lazım atmıyım sımdı onu mutlaka ye ben buharda mantıda sevdim sushico fiyatları diger cın (yani bikacı) lokantalarına.. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sen ne diyorsun adamlar Thai bile yapıyorlar =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tr'de ninja dışında çoğu sushi lokantası japon sushi ustası çalıştırmasa da sushi japon kültürüne özgüdür... p.s: tr'de sorduğum kadarıyla çoğunluk vietnamlı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar