Predator Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Belli bi kitleye yönelik anket yapılıp sonuçları belirlenmiştir bana kalırsada gayet güzel belirlenmiş. Ha illa kabul edilcek diye bi husus yok boşa sinir yapmaya lüzum yok. Ayrıca bana görede smells like teen spirit in taş gibide solosu var gayet keyif alıyorum dinlerken ben kendi listemi yapsam belki üste koyarım ama bu sonuçta belli bi kitlenin yaptığı ortalama bi anket. isteyen beğenir isteyen beğenmez yani en iyi yüz bu diye bi husus yok
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya sen keyif alırsın, ben almam, bunlar kişisel seçimlerdir, zaten senin keyif almana "nirvanadan keyif mi alınır" diyemez kimse. ama o şarkıda solo namına hiç bir şey bulunmadığı da ortada yani..[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hızdan çok kulağa hoş gelen ve teknik soloları koymuşlar güzell...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 12. song: Johnny B. Goode guitarist: Chuck Berry band: Chuck Berry album: Chuck Berry Is On Top more: Johnny B. Goode tab Gayette doğru. Metalden gelmeyin yiğitlerim. Sanat bunlar hep.[signature][hline]g3nk.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 daha kolpa olamaz ya..ötesi yok..zaten bunların top 100 guitarist olayı da efsaneydi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
TinerciTim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 nirvana daki o bölüm solo değil de lead gitar gibi duruyor. neyse bi de sinir yapmayın. mesela ben hiç sinir yapmadım. Micheal angelo, megadeth vs. yok diye. niye? takmıyorum çünkü. onlar kim de en iyi diyebilriler ki?meraktan bi baktım. çok güzel sololar var. ztn guitar world dergisinin editorleri hazırlamış galiba. onlara göre yani. bana göre değil. (dire straits i görünce sevindirik oldum orası ayrı :P)
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sadece bir tane john petrucci solosu yanında gereksiz 3 tane metallica ve 3 tane nirvana solosu nasıl duruyor bu listede anlamak mümkün değil[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tom morello nun daha yüksek sıralarda olmasını beklerdim[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Öne çıkan mesajlar