Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Gecelerce aklımdan çıkmadı Sanki rüyalarımda bir parçaydı Sen artık yanımda olmasan da Bakışların hep aklımda Yanımda olmandı hayatın anlamı Kim unutabilir ki yaşadıklarımızı Gözyaşlarımın tuzu dudağımda Bakışların şimdi bile aklımda Sessizliği bozar bir aşk şarkısı Der ki: "O hiç unutulmamalı" Yaşamaya çalışırken yokluğunda Bakışların hala aklımda[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Yine aralarda o olmazsa olmaz "short to the point" lik sözlerinle bir eser daha çıkarmışsın dugurum. Tebrikler devam.![signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 uzun zaman önce yazılıp da sonra bir yığın dosya arasında tozlanmaya bırakılmış bir şiir gibi gözüküyor. hatta "la kedi bak bi şiir var bilgisayarı kurcalarken buldum" gibi gözüküyo. muhteşem :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ehehe aynen öle zaerozcum tozlanmış raflar arasından çıkardım MSNde de dedim gibi ne zmn yazdıım bile belli diil ama sanırsam patinin kapalı olduu dönemler edik: yannıs adam dire c/p yapmış msnden şimdi farkettim Dagger: la kedi bak bi şiir var bilgisayarı kurcalarken buldum[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 13 Ağustos 2005 05:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Dagger ? Hayırdır :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ne hayırdır??[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bakışların gittiğim yerden uzak...[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar