BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Nedir derdi benle bu anvil denen dallamanın, sabahtan beri ne koysam 3 den 4 de nusla patlıyor. 5 parça rogue chitin, 2 warriordan sonra durdum. Durmasam bütün mal varlığımı yiyecek manyak. Bugmıdır nedir anlamadım. Kimse bukadar şansız olamaz.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bir du$ al geçer.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 SOĞUK suyla ama..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Dün bende rouge fp yi +3 ten 4 e geçerken yaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben +1 den +2 ye NUs la yakmış adamım be[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :D[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Fortuna, 14 Ağustos 2005 17:51 tarihinde demiş ki: Dün bende rouge fp yi +3 ten 4 e geçerken yaktım 1 parça yansa gıkım çıkmaz ama 3 den 4' e 7 parça :( Ps. Bu arada 15 tane gem'e 3 chitin 1 silver bar vurdu. Şans perim benle dalga geçiyor galiba . :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 13 gem kırdım 1 crimson 2 NUS çıktı :([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Valla bilmiorumda ben +6 chitini bugun Blessed Dex Bonus scrolle yaktım ilk defa basıma geldi blessedle bonus basarken yanmaz die biliordum ama yandı cok garip geldi bana[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 %95 olması lazım.Bende yakmıstım. Ama normal nusla crimson +7 olmustu hemen öncesinde oO Yeni bir oluşum. [Bu mesaj Buzi tarafından 14 Ağustos 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Duşla geççek iş değil bu. Direkt abdest al...[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Anvil'e yaklaşmaya bile korkuyorum ben, yaklaşsam herşeyim biter :))[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: lancelotdulac, 14 Ağustos 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Anvil'e yaklaşmaya bile korkuyorum ben, yaklaşsam herşeyim biter :)) Valla yaklaşmadan olmuyor, bizimkisi sevgi nefret ilişkisi :) Normalde bu kadar hayırsız ve kaypak değil, bu gün tersinden kalkmış galiba. Yarında böyle giderse kesin terk edicem kahpeyi.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Çok yanıyor ya, yanan her parça koyuyor insana o kadar para emek çat yakıyor deus :)Tabii upgrade yapmadanda işler yürümez ne yazıkki.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben birkere Rogue chitini (+1) Blessed elemantal scrool (Dex) ile soktum yandı... Sadece halıma guldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Dayanamadım yeniden denedin 2 rogue chitin daha gitti. :( Dahada garibi sadece rogue ve warrior chitinler 3 den 4 de NUS la yanıyor. +6 ya kadar NUS la sonra BUS la 3 tane +7 priest chitin yapdım. Aynı şekilde 1 tanede wizard+7. Galiba rogue ve warrior chitinleri +1 de satmak :([signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aaaa formda bu yazı cok dikkatimi cekti..cünkü 2 gecede 17 tane rouge chitin patlattım..hemde akıl almaz asamalarda..+3 lerde nusla yansı kimisi..kimisini nusla +5 e getirdim +6 ya busla patladı..dedim olmucalk böle +4 ten +5 e bus bastım gene patladı..kimsini +6 ya cıkardım % 95 ekleme ihtimali olan bleseed dex le patlattım..ki up manyağıyım ve % 90 basırılı sonuc alırım..olanlar ilginç..bu arada up yapmak için beklerken bişey dikkatimi cekti benden önce yapan adam tam 11 kez bişeyler yaktı..11 kez kırmızıyı hiç görmemiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Anvil kumar gibi yaa. Ne kadar nefret etsende uzaklaşamıyorsun. Zengini daha zengin fakiri daha fakir yapan bir şey. Nefrettttt.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar