Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Epic questi hakkında bilgi çok ihtiyacım var

Dolis

Öne çıkan mesajlar

Hunter epic guestindeyim 4 tane Demon kesmemi söylüyo
1 winterspring
1 silithus
1 UNgoro
1 tanaris

Bu demonlar ile ilgili taktik olur bug olur yada nasıl yapabileceğim hakkında bilgilendirirseniz sevinirim[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

Burada bilgileri artık paylaşabiliriz =p zira bende daha bugün leaf i alabilmiş bulunuyorumda , şöyle bi bakmak için buffsız potionsız gittiğim silithus ve ungoro demonları iyi benzetti hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

ya demonların her birinin bir şeye zayıflığı var, zaten biraz bakındıysan bilirsin hiç yardım olmayacak tek başına keseceksin, combattan evvel buff olabilirmiş falan filan, örnek verirsek 1 tane moba serpent sting atıyosun melee de damage vuramıyor wing clip atıyosun stun oluyormuş gibi. bir yerde okumuştum bende bunları. Ama o questi baya kişi yapmış şayet bowu görüyorum milletin elinde demekki o kadar ultra ötesi zor bir quest değil. sadece zayıf noktasını bulmak mesele.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...