Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hunter epic guestindeyim 4 tane Demon kesmemi söylüyo 1 winterspring 1 silithus 1 UNgoro 1 tanaris Bu demonlar ile ilgili taktik olur bug olur yada nasıl yapabileceğim hakkında bilgilendirirseniz sevinirim[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şunu bir dene istersen, ben henüz başlayamadım neyazıkki, sinew felan var ama leaf i bitürlü alamadım =([signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bug? O.o[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben epic quiveri aldım dier black sinew büyük ihtimalle bu gece onyxiadan alıcam ama Demonları kesmem hakkında bir bilgi vereblecek varsa iyi olur[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 darksun çok tşkler yardımı olucak 90% ile çok sevindim hızlı hızlı tammlayabilicem ^^[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 quest quest quest.. Dolis yarın defterine 100 kere quest yazıp geliceksin! :) [Bu mesaj Qui tarafından 14 Ağustos 2005 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o dragonlarımı demonlarımı sen kescende o staffı alcanda onu bow yapcanda ölme esseim ölme.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: shippy, 14 Ağustos 2005 11:04 tarihinde demiş ki: o dragonlarımı demonlarımı sen kescende o staffı alcanda onu bow yapcanda ölme esseim ölme. yapcak tabiki crit hunter için daha ii si yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Burada bilgileri artık paylaşabiliriz =p zira bende daha bugün leaf i alabilmiş bulunuyorumda , şöyle bi bakmak için buffsız potionsız gittiğim silithus ve ungoro demonları iyi benzetti hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya demonların her birinin bir şeye zayıflığı var, zaten biraz bakındıysan bilirsin hiç yardım olmayacak tek başına keseceksin, combattan evvel buff olabilirmiş falan filan, örnek verirsek 1 tane moba serpent sting atıyosun melee de damage vuramıyor wing clip atıyosun stun oluyormuş gibi. bir yerde okumuştum bende bunları. Ama o questi baya kişi yapmış şayet bowu görüyorum milletin elinde demekki o kadar ultra ötesi zor bir quest değil. sadece zayıf noktasını bulmak mesele.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar