Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 EVeeet yine ben uzun bi aradan sonra; işte sorularımla başlıyorum herkes hazır olsun.... --Daha önce bahsettiğim sınıf arklarımla kurduğumuz RP temelli serverda map değişti 20 ye yakın ırk yaptık (hemen herkes farklı ırk oldu ark grubu içinde) şimdi isteğimiz şu biz *Ulu Lunitari Kudretini Bizim Ustumuzde Tut!* diyince Lunitari adlı (GM fakat Tanrı görevinde olan) kişinin bi anda ona seslenen playerın yanına otomatik olarak gitmesini istiyorum yada sanki page atılmış gibi ekranın yanından gökhan size sesleniyo gibilerinden bi mesaj geçsin istiyoruz evet.. --Meditation skillinin büyü yapmadan önce kullanılmasını ve belli bi delay içinde mesela mage in 70.0 ya medinin de 70.0 olması gerekecek şekilde büyü atmasını istiyorum ve mana artış hızını hit dolum hızıyla aynı tutmak istiyoruz --Serverda acıkma hızını artırmak istiyorum mesela 10 dakkada bi bir çorba yicek kadar azalsın (well fed den fed e düşsün mesela) --Minotaur ırkını ve Centaur ırkını yapamadık bununla ilgili yardıma ihtiyacımız var.... --Şehir Valilerinin şehir içinde birini ''i ban thee'' komutuyla şehirden atmasını istiyorum yani kısman şehrin sahibinin Valiler olmasını istiyorum. --Ejderha binicileri ejderhaların üzerindeyken altlarındaki ejderhaların exp ve dier büyüleri atabilmelerini yapmaya çalıştık ama tek kelimeyle s.çtık bu da lazım --Ben bildiğimiz Stafflara büyü yüklemek şarj etmek mümkün lsun istiyorum veya normal vandlerin şarj olayını nasıl yapıcam? --Büyülerin sözleri yazılarak yapılmasını istiyorum (çok şeymi istiyorum ne :) ) --Ha unutmadan Dragonların deniz üzerinde uçarak gitmeleride lazım tam RP serveri olucak --Bide ırk dillerini nasıl ayarlarım bilen var (.elfce .dwarfca felan filan) scripts bölümüne koysun herkes faydalanır.. --Birde ırkların belli ırklara damage sayısının artık düşmesini istiyorum (Dragonlar ve Grifonlar gibi) --Serverdaki gece-gündüz olayının bi düzen içinde olması gerekiyo ben mesela gece olduğunda in lor atılsa gibi mum ve lambalar hariç ışık olmasını istemiyorum server genelinde bunuda yapın helal diyorum Fazla soru sordum galiba acaba çok mu D & D oynayıp çok mu ejderha mızrağı okuyorum....Bu arada ikinci nesil itaplarının devam serisi yazıldımı? Neyse bu kadar soru yeterde artar artık 1 haftada mı 1 aydamı cevap bulur bilmem ama Eylül ayına yetişmeli bunlar arklarla iddia varda :D Herkese şimdiden teşekkürler ve hade kolay gelsin.....[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morte Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bunlarin hepsine cvp bul sonra gel bi de beni bul![hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Baba elinden gelini yap Valilik fikri bence aralarındaki en iyi fikir ama herkes kullansın o fikri cidden insan düşündükçe oyunun RP anlayışına bi tat katacağını fark ediyo UP! Hade beyler cevapları verin teker teker.....[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 benden bir not bu thread'ı okuyanlara: hepsine bir göz gezdirip maşallahi sen çok şey istemişsin demektense, bi fikri olanlar ufacık bi konuda bile olsa yardım etmeye çalışırsa amaca çok büyük katkılarda bulunulur[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 dragon verdatasinin linki varsa verirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: BOccOB, 07 July 2003 23:59 tarihinde demiş ki: Alıştıra alıştıra sorsaydın be arkadaş, gören kaçar bunu :D[hline]The Uncaring God of Magic... ||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ|| muhuhu ben kactım mesela direk :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Sen imzani degi$tir once.Hakaret iceren imzandan arin.Sonra gel "bidi bidi" et, soru sor burda.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 said: -Wissy, 08 July 2003 02:03 tarihinde demiş ki: Sen imzani degi$tir once.Hakaret iceren imzandan arin.Sonra gel "bidi bidi" et, soru sor burda.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Benim beğenmediğin bi yanım varsa threadı karalama direk özelden mesaj çek konu dağalmasın o yüzden cevap vermiyorum Ayrıca beyler bizim bi. fikrimiz daha vardı Lexius yazınca aklıma geldi. --biri öldüğünde res olması için bi şifacı yada necromancer olması gerekicek (serverda bandajla res yada res büyüsü yok bu arada) resleyen bi necromancersa undeed olucak bunu biz daha deşicez ham haliyle fikri açıcaz tabe --Bi de biz arklarla /add (party açmak) gibi bi komut istiyoruz.. /esiret /esirol gibi adamı köşeye kıstırıcan ve sorucan esirmisin yoksa ölümü? adam /esirol derse esir eden kişi all come felan kullanabilicek ama arklar fazla karıştırdı olayı sizler yapabilirmisiniz bunu?[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 aynen katılıyorum bu imzayı görünce aslında soruları okumak bile geelmedi içimden ama sanırım bende ilerde böle hakaretlere kaçıcam biraz saygılı olup düzgün imza atın azıcık... cevap vermem ben hiçbirine...[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar