Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Arkadaşlar benim serverda map teki uygulamalrın hiçbirinir yapmıyor. Gz olmayan alanları gz olanalrı farklı tamamen karmaşa içinde.Başıma böyle bir olay geldi serverı kapatıp açamıyorum da sadece resync alabiliyorum bilen varsa yardım etsin. ayrıca yeni attığım map te hiç gz alanı yok server yine gz uyguluyor.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bir Fikrş olan var mı?[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arqas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 sorununu anlayamadım tam olarak ama , Regionlara verdiğin flags ları kontrol etmelisin . yada sphere.map i tekrar backup ini üstüne at belki düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 tamam düzelttim konuyu silebilirsiniz..[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar