SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende 8mb lık ombort bi ekran kartı var bunu değiştirme sanşım varmı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim!!!
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 AHAHAAHAHAH abi birrden çok komik geldi kusura bakma. Onboard ekran kartın varsa sanırım sende AGP yok PCI var o yüzden PCI ekran kartı alıcaksın.Netten araştırırsan bulabilirsin. www.ideefixe.com buraya bak burda onboard kartlar var Ati nin.[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 özür dilerim ama bende yarıldım ahahaaha.. onboard ekran kartını değiştiremessin. ama yeni bi ekran kartı alıp diğerini disable edersin. hem böylece büyük ihtimalle ram'den de kazanırsın (genelde onboard ekran kartları ramden yer)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 biraz makara yaptın ama genede saol :D
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Eternal, 14 Ağustos 2005 03:00 tarihinde demiş ki: AHAHAAHAHAH abi birrden çok komik geldi kusura bakma. Onboard ekran kartın varsa sanırım sende AGP yok PCI var o yüzden PCI ekran kartı alıcaksın.Netten araştırırsan bulabilirsin. www.ideefixe.com buraya bak burda onboard kartlar var Ati nin. yok canım agp de slot olabilir niye olmasınki ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ekran kartları 8mb küsürken pci idi. ama acaba ilk agpler en az kaç mb oluyordu onu bilemiyorum. 32mb tnt2 vardı bende agp 4x idi.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 adamın on board ekran kartı var yani 8 mb olması doğal çünki sistem raminden alabiliyorsun ekran kartının ramini agp slotuda olabilir ayrıca[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bi sorunum da var agp slot yok :(
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 burudumda değiştirme şansımda olmuyor sanırım ?
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ombort :tebrikz:[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 arkadaşlar hala yanıt bekliyorum
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 cogu kisi sadece dalga gecmekle yetinmis nedense. PCI slot ekran karti bulabilirsen rahatlikla "degistirebilirsin",bios a girip eski ekran kartini disable etmeli ve yenisini takmalisin(vice versa,tersi de olabilir).AGP slot varsa zaten agp ekran kartini rahat bulursun,sorunun olmaz.16 mb AGP slotlu ekran kartim vardi fi tarihinde,bi sans bulabilirsin.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kardeş senden allah razı olsun beni bilgilendirdiğin için
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Sailor, 14 Ağustos 2005 10:59 tarihinde demiş ki: ekran kartları 8mb küsürken pci idi. ama acaba ilk agpler en az kaç mb oluyordu onu bilemiyorum. 32mb tnt2 vardı bende agp 4x idi. bende 8mb agp2x vardı, hatta 4mb bile vardı dier pcde[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 8 mb mı ? acilen yeni anakart almanı dilerim =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Cintonick, 15 Ağustos 2005 02:20 tarihinde demiş ki: 8 mb mı ? acilen yeni anakart almanı dilerim =) o_O bi an mesaj bana sandım göndermeden editledim[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 aman diyim =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Öne çıkan mesajlar