fab Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 para verip üye ol diye yapıyorlar. O bilerek yapılan birşey.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bu tad da başka siteler vamrı bildiginiz?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 www.gregowich.deviantart.com bu arada ben şu scrapbook olayını hiç sevmedim..:P [Bu mesaj GregowicH tarafından 19 Mayıs 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bıshop, 16 Mayıs 2004 23:55 tarihinde demiş ki: bu tad da başka siteler vamrı bildiginiz? var, shadowness[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 gregowich bakıyorum heryerde calışmaların var. digitalart.org da gördüm gecende[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Anlamını bilmiyordum, öğrendim. Sizide bilgilendireyim. Deviant: toplum düzeninden sapmış (isim), çarpık (sıfat), sapık (sıfat), sapkın (sıfat), cinsel sapık (isim, konuşma dilinde)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 standard deviation : standart sapma :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 şimdi bakıyorum birazda bayada türk var sanırım. bi sorum var ben şimdi mesela sadece sci-fi tarzı resimler bakmak istiyorum o gallery i nasıl bulurum ? yada fantazy herangi bişey yani[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 http://thequi.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 astarot.deviantart.com bunu tavsiye ederim sci-fi/fantazi istiyosan (turk) benimkinede bakarsan memnun olurum :P wardancer.deviantart.com[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Sci-Fi ve Fantasy katogorileri için tıklayınız. Ayrıca girdiğiniz de görüceksiniz, menülerden istediğiniz türde çalışmayı bulmanız mümkün. Bunları hem en popüler vb gibi şekilde sıralatabiliyorsunuz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 astarot süper eet yeni gitmiş hollandaya turkiye grubu toplantısı olu ztn tanışma eleence filan gene war yaknda ztn :) bu arada öle şeyler watki inanlmaz güzel mesela bittertaste.deviantart.com (türktür kendisi) coxi.deviantart.com (resimleri çok kraldr) vs dolu wra böle anahita.deviantart.com ydt.deviantart.com türkler gene şöle 1 ay takldm inanlmaz şeyler gördm ama bi yerden sora baydı yani her yorum aynı hiç bi anlamı olmayan resme bile süper harika die yorumlar gelio komedi bu yüzden baydı insanalr komik davranıo[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 türkiye grubun da çok garip insanlar var. Birde insana sormadan üye yapma gibi davranışlar sergiliyorlar. Bence mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. O sayılan kişiler arasında da bittertaste dışında diğerlerinin hiç bir özelliği yok. En azından orjinallikleri yok.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 niye gitti astarot manyaa hollandaya haberin var mi?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bıshop, 19 Mayıs 2004 21:28 tarihinde demiş ki: gregowich bakıyorum heryerde calışmaların var. digitalart.org da gördüm gecende evet.. giderek yayılıyorum, çaktırma:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 :) alabilirsen bi tablet al ama kendine ps de yaptıgı renklendirmeler cok daha iyi olucaktır. (garanti :) )[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kime diyosun? bana mı? benim zaten var tabletim de.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bi de photoshop kullanmıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ha ok :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: AssassiN, 20 Mayıs 2004 00:06 tarihinde demiş ki: niye gitti astarot manyaa hollandaya haberin var mi? ne biliim adamı tanımıorm bile :) sadece onu tanıyan biirnden örendm ya türkler arasında ii sayılabilicekleri yazdm ben ztn 665 türkiyeye üye wardı yani en son o artmştr ztn tr grubundan çıkmam yakndr[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 fürkiyenin yarısından fazla fotografcı zaten[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 20 Mayıs 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bi sorum olucak. mesela corso senin koydugun en son fotolar bana özel mesaj gibi geliyor bunu nasıl ayarlıyorsun. ben senin friend list inde falanmıyım ?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 deviantwatch denen birşey var. Eğer sen onu almışsan listene onun bütün güncellemeri sana gelir. Bunu ayarlayabiliyorsun. İstersen sadece çalışma güncellemeri geliyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ana sayfada solda my account altında my friends var. orda deviantwatch'a eklediklerini görebilir ve ince ayarları yapabilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 deivant arta bende üyeyim ama ne süperki bir resmim var[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar