Razien Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Eternal gnomelerin gereksiz bir ırk olduğuna katılıyorum ama , troller gereksiz değil çünkü onlarında hikayeleri var , frozen thorne bonus campaingde trollerin ne kadar etkili olduğunu görebilirsin , evet forsekenle horde arasında bir kopukluk var aslında oyun başında hiç biriyle ally değil, aksine alliance hepsiyle ally,ama şöyle düşünebiliriz horde savaşan ve müttefiğe ihtiyaçları olan ırkların dayanışma yeri forseken bakıyor , bir yandan lich king, bir yandan scarlet crusader, bir yandan alliance ee zorunlu olarak horde ile yakınlaşmak zorunda çünkü müttefiksiz hayatta kalamaz durumda, bu kısmı mantıklı yani ,night elflerde hordenin ashenvalede üs kurmaya çalışması odun toplama kampları kurması gibi sebeplerden allianceye yaklaşması doğaldır , yani bu iki ırk horde ve alliancenin klasik etik yapısına yabancıda olsa bazı zorunluluklar yüzünden bu oluşumlara katılmıştır.Ayrıca wc1 ve wc2de horde vardı, bunu inkar edemezsiniz faction olarakda vardı , faction deyince illeği bir liste çıkıp bu horde bu alliance diye söylemesimi lazım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 14 Ağustos 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Eternal, 14 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Forsaken mı gereksiz ? Warcraft III den geliyo bu olay.Nası Gereksiz ? Hikayesi ne oldugu belli olmayan iki tane ırk getirdiler işte 4v4 olması için.Çeşit olsun diye getirdiler gnome ve troll race ini. Diger tüm ırkların bazılarının temel digerlerinin yan hikayeleri vardı Warcraft III de ve Warcraft tarihinde.Bu iki luzumsuz nerdne türedi onu anlamadım işte ben. öh epl de blood elflerle zaten orclar kapıstı dimi ?[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Horde yoksa W3 de, gruntlar neden "For the Horde!" diyor? W3deki orcs olayı aslında horde. Ayrıca Eternal benim diğer wacraft oyunları hakkındaki bilgim oldukça iyidir. Sylvanas(Forsaken lideri), Arthasın öldürmeyip undead yaptığı highelfdir.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lider lich benim bildiğimde.hikayelerde de lich king diye geçer.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Horde undeadleri Arthas'ın (lich king) değil. Bir zamanlar öyleydiler ama Sylvanas liderliğinde undeadlere karşı ayaklandılar ve kendi factionlarını kurdular.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: zlorwf, 14 Ağustos 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Ayrıca Eternal benim diğer wacraft oyunları hakkındaki bilgim oldukça iyidir. Peki sen warcraft tarihini bilen biri olarak, Forsaken world of warcraft da gereksiz diyebiliyosun yani ?[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Ağustos 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Horde a gereksiz.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grann Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Öncelikle Warcraft 3 teki Undeadler Scourge dur ki bunların çoğu Lich King'in iradesine bağlı Undeadlerden oluşur. W3te Scourge Burning Legion a bağlıyken FT'de durum değişir. Lich King tehlikeli olmaya başladığı için BL onu yok etmeye çalışır. Illidianın yaptıgı saldırılar karşısında gücünü kaybeden Lich King Scourge üzerindeki gücünü büyük ölçüde yitirir ki bu Undeadlerin çoğu dreadlordların kontrolu altına girer. Kimisi ise kendi iradesini kazanır ( lady slyvanas). Daha sonra Slyvanas ın dreadlordları yok etmesi üzerine(varimathas hariç). ''Bilinçli'' bir Undead grubu oluşur ki kendilerine Forsaken ismini verirler. Bu grup tamamiyle scourge den farklıdır. Scourge ün nerdeyse hepsi kendi iradelerine sahip degilken Forsaken tamamiyle kendi iradelerine sahip undeadlerden oluşmuştur. Forsaken in horde olma sebebi gayet açıktır. Güçlenmek ve büyümek için horde un yardımlarına ihtiyaçları vardır çünkü kesinlikle tek başlarına hem allaince hem horde hem de scourge la boy ölçüşemezler. Ama şuda kesindir ki bu geçici bir ittifaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 undead koledir zaten hep yonetilmislerdir arthas yonetti vs yonetti derken hep kolelerdi yani sylvanas undeadleri ozgur yaptı yoksa hepsi bilincsiz zombilerdi..undead karakter acın nerdeyse her npc victory for sylvanas der neden cunku undeadlere hic sahip olmadıkları bisi verdi ozgurluklerini..cok solendi bu tekrar bende yazayım..sylvanas ın horde la alliance alakası yok sadece ortada kalmamak icin ezilmemek icin thrall in tarafına gecti..oyundaki en gereksiz ırk bence gnome dur..her yere baktım hic bi hikayesini hic bi amacına ulasamadım..gnome lar engineer dir hep bu yetenekleri yuzunden on planda olmuslardır ama 4vs3 olamazdı tek akla gelebilecek ırk gnome oldu heralde alliance lara katılabilecek.. bu arada troll lere gereksiz diyenleri anlamıyorum en az bi dwarf human kadar gecmisleri hikayeleri savasları var oyuna trolleri koymamak wc a aykırı olurdu bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 La en merak ettikleriniz dedim millet gene tartısmıs :D birazdan biri "NERF SHAMN","WTF RANGED EXECUTE??!!" falan die girerse sasırmıcam. . . Bunlar gizli nerf shaman topicleri :D zuhaaha[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Eternal, 14 Ağustos 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Gnome lar ve Troll ler neden var hala anlamış degil. Luzumsuzlugun baş tacı bu ırklar. afedersin ama konuyla ne alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Eternal, 14 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Forsaken mı gereksiz ? Warcraft III den geliyo bu olay.Nası Gereksiz ? Hikayesi ne oldugu belli olmayan iki tane ırk getirdiler işte 4v4 olması için.Çeşit olsun diye getirdiler gnome ve troll race ini. Diger tüm ırkların bazılarının temel digerlerinin yan hikayeleri vardı Warcraft III de ve Warcraft tarihinde.Bu iki luzumsuz nerdne türedi onu anlamadım işte ben. Troll'lerin hikayesini anlatim biraz. Bir zamanlar Orclar bi adaya gitmiş orda Troll'ere yardım etmiş sonra arkadaş olmuşlar. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 14 Ağustos 2005 22:35 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 14 Ağustos 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Gnome lar ve Troll ler neden var hala anlamış degil. Luzumsuzlugun baş tacı bu ırklar. afedersin ama konuyla ne alakası var. En merak ettikleriniz başlıgın adı.. bende bunu merak ediyorum işte.Nası ne alakası var..?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 benim merak ettiğim şu; highelfler büyü yapmak için sunwell in gücünü kullanıyolardı, sonra o kuyu yok oldu, büyü yapamamaya başladılar değil mi? e peki diğer ırklar nerden alıyo büyü gücünü?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Eternal, 14 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki: said: Sin_Of_Mafia, 14 Ağustos 2005 22:35 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 14 Ağustos 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Gnome lar ve Troll ler neden var hala anlamış degil. Luzumsuzlugun baş tacı bu ırklar. afedersin ama konuyla ne alakası var. En merak ettikleriniz başlıgın adı.. bende bunu merak ediyorum işte.Nası ne alakası var..? niye Human ve Dwarflar var hala anlamış deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 su oyunda en merak ettigim sey neden kitaplarda dwarflarda mage varda oyunda yok :Dbetada vardı biliorum çokta saçmaydı ama o şekil dava açabilirsin ama basta heycanla accept dediin zımbırtı saolsun dava açamıosun :D.yoksa dersinki ben sırf dwarf mage olmak için cd aldm oda yok :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 O zaman benimde merak ettiğim gnome gibi tarihi bile olmayan bir ırkı high elfler varken neden allianceye dahil ettikleri, sayıları azda olsa high elfler kendi factionlarıyla oyunda mevcut.Birde high elflerin facionuyla repuyu nasıl arttıracağız buda 2. sorum?Bence en iyi holy priest high elflerden olmalı dwarf ne alaka?(Tabi oyunda high elf oynayamıyoruz oda var kısmet blood elfe inşallah)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 15 Ağustos 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 dwarf mage çok güçlü olacağı için (stone form) gnome konuldu diye biliyorum ben. yani sırf bu yüzden gnomelar oyuna dahil edildi. yalansa yalan deyin antitez hadi bakalım[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 14 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 14 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki: said: Sin_Of_Mafia, 14 Ağustos 2005 22:35 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 14 Ağustos 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Gnome lar ve Troll ler neden var hala anlamış degil. Luzumsuzlugun baş tacı bu ırklar. afedersin ama konuyla ne alakası var. En merak ettikleriniz başlıgın adı.. bende bunu merak ediyorum işte.Nası ne alakası var..? niye Human ve Dwarflar var hala anlamış deilim burda haksız olduğunu kabullen bence.gidipte saçma sapan human ve dwarf niye var hala diye kendini savunmaya çalışman kadar gülünç bişi yok.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar