lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Çıplak girenleride var.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 birde bu sene hasema mi ne oyle birsey cikti ortaya ona ne anlam veriorsunuz? onunda dondan pek bi farki yokh bence?[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Para sömürüsü amaçlı bir olay.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bölelerini yakalayıp sudan uzak bi şehire atacan en iisi[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 iğrenç ötesi bide eşarp ve giyisi ile girenler var o daha kötü[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 donla girip dale don dale yide açıyorlar tam uyum sağlıyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 @redge : Niye daha kötü?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa [Bu mesaj Asteroth tarafından 14 Ağustos 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi donla denize girme diye bir olay yok..arkadaşlarla caddedeyken ulan gidip bakalım şu plaja dedik..gayet iyi mekan..tek hayvanlık duşlarda..böyle 15-20 erkek dipdibe duş almaya çalışıyorlardı...yuh dedik..donla girende yoktu..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Asteroth, 14 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki: @redge : Niye daha kötü? Daha iğrenç gözüküyor o yüzden.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 avrupa basınına avrupa birliği yolundaki türkler, plaja donla girmeyi engellemek için ucuz mayo satiyorlar diye haber olmuş; sabah ta yazıyodu bugunkü direk ezmişler...[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 don abi don, dal tşk ortada işte[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yani sırf görüntüsü sizin hoşunuza gitmiyo diye o insanların o şekilde denize girme hakları yok? Şimdi donla karşılaştırmayın, çünkü "don" herkesi rahatsız edecek bi görüntü yaratır, sonuçta istenmeyen bir transparanlık. Ama diğer yandan bi kadın eşarpla giriyosa sen nasıl ona "İğrenç görünüyo" diye girmeyi yasaklayabilirsin ki? Yanlış anlaşılmasın, ölümüne cemaatci, annesini kardeşini denize sokmayan tiplerden değilim. Kızarkadaşıma bikinisini de giydirip denize girerim ama insanların haklarının bu kadar dar kafalılıkla kısıtlanmasını çözebilmiş değilim...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Asteroth, 14 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki: @redge : Niye daha kötü? peki daha kötü değil bir o üstündeki kirli olabilir tozlu bakterili vs. ha diceksin insanlar işiyo o ap ayrı bişey zaten denizlerimiz o kadar temiz dğeil birde onlarla giriyorlar daha kötü oluyo peki madem görüntü kötü diye yasaklanamaz düşük bel pantolonlar niye yasaklanıyo yada bir sürü kıyafet.. atıyorum bir bara neden mayo kolsuz la sokmuyorlar benim hakkım değilmi girmek parasınıda veriyorum?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Don insanların geneline garip geliyor. Görgü kuralları bir nevi. mayo yapmışlar, şort mayo yapmışlar filan.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şimdi insanlar işiyo falan demeyeceğim, o hakkaten de apayrı bir olay. Ama sen kadının eşarbındaki bakteriden korkuyosun da, kapalı bi havuza falan gitmiyosun ki sonuçta. Deniz bu, kadının üstündeki bakterinin tozun kirin milyon katı denizde mevcut zaten? Görüntü kötü diye yasaklanamaz dedim ama orda bi noktaya dikkat çektim. İnsanların %99'unu rahatsız edecek, tabiri yerindeyse "hayvanlık" sonucu oluşan görüntü kirliliği ayrı, inanç sonucu oluşan ve insanların sadece bir kısmına göre "görüntü kirliliği" olan kirlilik ayrı... O insan eşarbıyla giriyosa denize, inancı sonucudur, kimsenin birşey demeye hakkı olduğunu sanmıyorum. Dipnot ; Düşük bel pantalon nerde yasaklanmış yahu?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 izmirde ceza veriyolardı bi ara 50 milyonmu ne ablam belediyede çalışıyor sordum böle bişey varmı diye kanun çıkmış dedi ama kesin olarak bilmiyorum dedi[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Höh bi de İzmir'de... Yazık abi ne diyeyim...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 izmir'de süs havuzlarına giriyor, görgüsüzler, hiç mi kültür almadınız, hiç mi bişey öğrenmediniz şu hayatta, kolibasili bi yana işedikleri suyu yutuyorlar. Deniz konusuna geldiğimizde , aynı şeyler geçerli, bi insan donla denize nasıl girer ya, madem ayranın yok içmeye, tahtaravanla gitme sıçmaya demezler mi adama???[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Don yüzünden yasaklama değil olay, görgüsüz ayılıktan dolayı yasaklansın. Caddebostan sahil kapatılsında kurtulalım bunlardan. Haklar maklar umurumda değil, hayvanlık ayrı şey haklardan söz etmek ayrı şey. Ayrıca bizimde haklarımız var. Rahatsız oluyoruz kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 cok fena diyorum.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bir parça engellenmiş diyolarda pek güvenmiyorum.Malum işte vatanımızda envai çeşit dallama mevcut. Donla girmek kadar iğrenç bişiy varmı yaa.Berbat bi manzara.İğrenç bi durum... Not: Öyle türbanla basma elbiseyle denize girenler tamam dini vecibe filan diyolar kapalı kalmak zorundalarda onlarda yapışıyo filan bikini yanında halt etmiş direkt transparan oluyo:D Haşema giyseler hadi neyse... Buarada haşemanın anlamı "Hakiki Şeriat Mayosu" diyolar. Doğrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hakiki seriat mayosuysa kollari bacaklari acik modelleride var demekki deilmis .)[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Vakit buldukca yaptıgım bi hobimdir bu. Ama tanınmayayım dıye genelde takma sakal ile yapıyorum. Hem daha zevklı oluyo oyle[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bence öyle hertaraflarını kapatıp denize girenler iyi yapıyorlar. Düşünsenize o tiplerin bikiniyle girdiklerini ıyy (:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 moda olucak kızlarda donla giricek denize sonra erotik bi görünüm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar