Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Plajlarda ki don ile gezme ve don ile denize girme olaylarına ne diyorsunuz?[signature][hline]www.blind-guardian.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yakında moda olucak donla denize girme[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 İğrenç diyorum.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bence düper bazılarına çok yakışıyo...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Penguen'de ki kapak aslında tam oturuyor duruma... Sanki deniz çok temiz...(: Birde donların ıslandıktan sonra transparan olma olayı var tabii... [signature][hline]www.blind-guardian.com [Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 14 Ağustos 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 berbat diyorum bende.[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Çok iğrenç bir görünüm zaten,mayo neden var ? herşeyi yerinde kullanmak lazım.Donun işlevleri farklıdır mayonunki farklıdır.Göz kirliliği hem.Bencede yasak ii olur zaten haberlerini görmüştüm[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 rezillik.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ab'ye girişte sorun olur mu acaba? (:[signature][hline]www.blind-guardian.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tabiki olur.[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Caddebostan'da donla denize girenlerin istanbul sınırlarının dışına tepiklenmesini diliyorum.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Janitschar, 14 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Yakında moda olucak donla denize girme katılıyorum[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Don ile mayonun farkını anlayamayacağız herhalde[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 iyyykkkk böğğğğ gibi değişik tepkilerde bulunabiliyor insan[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Zenphex_Majoram, 14 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Ab'ye girişte sorun olur mu acaba? (: olur olur onuda bahane ederler yakında zaten adamlar almamak için direniyo bahane diye bizimkiler de tutturmuş gircez diye anlamadım ben bu işi...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Don 'la giren kızları gördügümde denizden cıkmasını dört gözle bekliyorum. Neden mi? Islandıgında transparan olan donlar cok çekici oluyor.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Dün işte sahildeydik. Akşam bi de yani 9-10 saat. 10 kişi denize girdiler, 4'ü dönebildi sadece, diğerleri yattı hep. Bi de yanımızdan biri atladı denize geri dönmedi bi daha. durum bu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya onlar mayoyla bile girse içlerinde yanıp tutusşan denize donla girme istekleri nedeniyle gitmem ben oralara[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Islanınca her don içini gösterir koç.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Mayhem, 14 Ağustos 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Don 'la giren kızları gördügümde denizden cıkmasını dört gözle bekliyorum. Neden mi? Islandıgında transparan olan donlar cok çekici oluyor. biz erkeklerden bahsediyoruz. lol[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Mayhem, 14 Ağustos 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Don 'la giren kızları gördügümde denizden cıkmasını dört gözle bekliyorum. Neden mi? Islandıgında transparan olan donlar cok çekici oluyor. denize donla giren kızdan da çok bişey bekleyemezsin ya çok kucuk olur yaşları yada kimsenin bakmayacağından emin olduğu için donla giriyodur. en azından ben daha oyle bi kızla karsılasmadım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Akerfeldt, 14 Ağustos 2005 17:37 tarihinde demiş ki: said: Mayhem, 14 Ağustos 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Don 'la giren kızları gördügümde denizden cıkmasını dört gözle bekliyorum. Neden mi? Islandıgında transparan olan donlar cok çekici oluyor. denize donla giren kızdan da çok bişey bekleyemezsin ya çok kucuk olur yaşları yada kimsenin bakmayacağından emin olduğu için donla giriyodur. en azından ben daha oyle bi kızla karsılasmadım KArsılask ıı olurda ben de karsılasamadm..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 rti bi trend dir donla girmek ... gerce caddebostanda dogal zatne deniz adamlarin dötünden daha kirli[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 aslında donsuz girseler naturalistiz biz nüdistiz öyle marjinaliz böyle enteliz deseler pek de güzel yuttururlar.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ehehe donla girmeleri tercihimdir onlar çıplakken düşünemiyorum... böğkfdşf....[signature][hline]www.blind-guardian.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar