Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Body Builderların Buluşma Noktası

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Khirsah oha 750 mekiği kaç dakikada çekiyorsun?Müthiş zamanını yemesi lazım,diğer hareketlere vakit ayırmanın zorlaşması demektir bu...
Birde mide bölgesinde yağ olanlar,twist+mekik+leg raise(çakıı bir arada yapsınlar...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
la ben günde 750 mekik ceksem perşembe pazarında kendi imalatım karın kaslarını kilo kilo satarım
o nası bi rakam öyle bir 0 fazlamı kaçtı

(bizim lisedeyken bi kız vardı valeybolcu, kendinden 4-5 yaş büyük lerin takımında oynuyodu, günde 300-400 arası sınav cekiyodu gerçi feci pazu vardı :P)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa bende bisey sormak istiyorum..Sizce simdi erken mi yoksa biraz daha beklemelimiyim?Yasım 15 boyum 176 fln baya zayıfım 55 kilo ama zayıf gözükmüyorum..Bide baya bi yüzdüm bu sene yüzme sayesinde kollarım ayaklarım ve gögsüm iyi gelisti..Acaba daha uzama sansım varmı? Yada simdiden mi baslasam vücut kasmaya? Evde dumble war onla bzen calısıyorum..Haa bide cok tartısılan bisey bu vücut uzamaya engel mi? dumble calıssam bi bok olurmu? bide dumble kollardan baska nereleri calıstırabilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim...[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim?

Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi
Sosyal ağlarda paylaş

@Khirsah
80 kilo dumbell?? yani bunu biceps curl olarak mı yapıyosun. bi e 750 mekik. hadi mekiği aralılı aralıklı çektin. Hadi hepsini birden çektin olmaz ya... 80 kilo biceps curl diyince bi duralım hacı. sen bi kontrol et bakalım ben yalan söylüyosun demeden önce.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 11 September 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 11 September 2003 18:02 tarihinde demiş ki:
@Khirsah
80 kilo dumbell?? yani bunu biceps curl olarak mı yapıyosun. bi e 750 mekik. hadi mekiği aralılı aralıklı çektin. Hadi hepsini birden çektin olmaz ya... 80 kilo biceps curl diyince bi duralım hacı. sen bi kontrol et bakalım ben yalan söylüyosun demeden önce.
Usta bizde yalan yok gittiğim tatil köyünde aynı bu programı uyguladım tabii artık yapamıcam çünkü okulda dumble en fazla 36 var[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

15 yaşındaki arkadaşım hiç durma,koş başla çabucak tam zamanı çünkü...
Khirsah olm makinada bende yaparım 80 kiloyla.SEn gel bar ve dumbell ile yap yerse...
Bu arada body buildinge gönül verenler veya bu spor hakkında konuşmak isteyenler
icq:82245055[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 10 September 2003 00:08 tarihinde demiş ki:
staja başladım diye kısa süreli bir ara versemde body building olayını çok sevmişimdir. Amacım 1.98 olan boyumu yeterince kilo ve dolayısıyla ksla birleştirip bar fedailiği yapmaktır :-P

Body yapma sebebim kilo almaktı ve omuzları genişletmek az biraz kilo almaya başlamıştım. Protein tozu felanda almayı düşünüyordum. (sakın bana zararlı felan demeyin biliyorum ama mecburum)

85 kilo olmama rağmen bazı hareketlerde inanılmaz şeyler yapabiliyordum. Örneğin bacak hareketlerinde oturup ayaklarını 90 derceden 180 dereceye bileklerinin üzerine ağırlık binerken yaptığın bir hareket vardır (adını bilmiuom) onun ağırlıklarını en sona takıp yapabildiğim farkedince şaşırtmıştım. Sonra şu kürek çekmeye benzeyen harekette de normalde asla kaldıramyacapım ağırlıklarla çalışmam. (bütün kasnak hesaplarını yaptım hala kaldırabileceğimden çok ağır)
Ama bunun yanında bench pressde de aşırı sıçarım orası ayrı... O bahsettiğiniz kommando hareketini hoca bana kilo vermemem için yazmadı. (çok enerji harcatıyormuş) Sırf bu yüzden çok kilo az tekrar çalışıp kendimi parçalıyorum :)
Bu sporla ilgili bir kaç yararlı link verebilirseniz sevinirim.
Ps: Son olarak imzamın nerden geldiğini anlamışsınızdır :)
[hline]NO PAIN NO GAIN

[Bu mesaj Jaan tarafından 10 September 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Belirli kas gruplarında çalışmak kolaydır. Mesela o dediğin bacak hareketiyle çok büyük ağırlıklar kaldırabilirsin. Ancak o ağırlığı biceps çalıştıran bir alette kaldıramazsın. Sanırım kas grubunun büyüklüğüyle alakalı bir olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Ya ben bişey soracam Le-carnitine alacamda hardline nasıl bir markadır veya hangi markaları tavsiye edersiniz..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi mekikle ilgili bende bişe dicem ama biliyorumki inanmıcaksınız. günde once 30 mekikle başladım sonra su aletliler varya ona geçtim tam 3 ay sonra 1 günde bi oturuşta nerdeyse bine yakın çekiyodum ama yaklaşık yarım saat ile 45 dakkamı alıyodu. ama boylelikle 3,5 ayda yaklaşık 25kg zayıfladım.

[Bu mesaj gokhaan tarafından 26 Temmuz 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bench press rullaz, vala tatilden neyin den önce bench press te en son barla beraber 75 kilo calısıyodum son antremanımda 80 e cıktım ama ilk setten sonrası gelmedi ehe :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...