blackxR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 muehfuehfhe BEN BEEN :PpPp[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende bunlari hissediyorum öle bi sevgilim var sanıyorum hep ama ne yazikki o o cıkmıyor ve yaratik mekanizmasi ortaya cıkıyor ..... Bi gün bulacam serefsizim bulacam o melek yüzlü ici dolu kızı :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben kıskanırım manyak insanım çok çok güzel olmasın demek o kadar saçmaki[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ahh ahhh oluncada kıymet bilinmez[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
irin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 guzelliğin beş para etmez su bendeki ask olmasa diyorum.ya da ben guzelini bulamıyorumm[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: twistedemo, 13 Ağustos 2005 09:40 tarihinde demiş ki: ''çok güzel olmasın. çok çirkin de olaması'' neden çok güzel olmasın? güven sorunu? Şimdiye kadar güvenle ilgili bir problemim olmadı. Gayette güzel bir şekilde buna yanıt verilmiş. "Çok güzel olmasın, çok ta çirkin olmasın" Tabi ki her çiçeğin ayrı bir güzelliği var görmesini bilene... Ama görsel olarak çok dikkat çekici olunca, mevcut toplumun içerisindeki abazanların çoğunluğu göz önüne alındığında, gönlüne su yerine toprak serpecek bir güzelliğe sahip olmayı arzu ediyorsun. Cümlenin kaynağı hemen hemen buralardan geliyor... said: twistedemo, 13 Ağustos 2005 13:30 tarihinde demiş ki: ben kıskanırım manyak insanım çok çok güzel olmasın demek o kadar saçmaki Kıskançlık aslında güzel bir duygudur. Kimi zaman insanları oldukça hoşnut kılar. (bknz:"Ay kıskanılıyorum" replikleri) Ama her şeyinde bir dozu olması lazım. Manyaklıkda derecesine göre hoşnutluk getirir... :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. [Bu mesaj KaKsi tarafından 13 Ağustos 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bırak sevgiliymişşş azına biber surerimm[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Dert bastı benide ya :) Baksanıza bu kalpleri çıkarıyolarmı hehe :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 eşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk üstüme kumamı arıosun püüüüüüüü boyun posun devrilmesin. bana bunudamı yapacağıdın. püüüüüüüüüüüü :([signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sana kız mı yok..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kaksi bızde hıssedıyoruz bu boslugu..Napalım tıp olsa biraz :(..Buna mahkumum..Nese ...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 banada lazım:([signature][hline]önce Allah sonra yallah
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben de kıskancım deli gibi ama böyle tarif ederken süper güzel olmasın demen garip geldi bana =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Quarthon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 aslı beni bırakalı 4 hafta oldu gun gectikce daha cok koyuyor...[signature][hline]i demand nothing, but i want it all....
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Lonely, 13 Ağustos 2005 15:40 tarihinde demiş ki: eşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk üstüme kumamı arıosun püüüüüüüü boyun posun devrilmesin. bana bunudamı yapacağıdın. püüüüüüüüüüüü :( Doğru dersin walla eşek oldukdan sonra, sırtımıza binenimiz çok olur. Bi kalp dedin hala taktırmadın ya kalpleri yazık falla bize sürünüyoz ayrı gayrı... said: circirbocugu, 13 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Kaksi bızde hıssedıyoruz bu boslugu..Napalım tıp olsa biraz :(..Buna mahkumum..Nese ... Tıpta buna kalp nakli diyorlar, kalbi söküyorlar yerine ya silikon bir balon koyuyorlar fazla sıkılınca patlayan cinsinden hemde ya da demir ve çelik endüstirisinin son icadi olan bir mekanizma yerleştiriyorlar... Yanlız galiba ikinci şık kızlar tarafından talep görüyor daha çok...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sevda kuşun kanadında, ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla, vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu, çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan, içersin de kanamazsın Rahmetli Cem Karaca'nın unutulmaz dizelerinden..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 O dizeler benim en çok kullandığım dizeler, o kadar çok kullannamın nedeni de, gönderdiğim her mailin altında imza olarak durması, lakin doruk, şimdi sen bu dizeleri yazınca, nikcte tanıdık gelince, senin de tanıdık olduğun imtibağı oluştu bende...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: ultrAslan, 13 Ağustos 2005 12:43 tarihinde demiş ki: said: twistedemo, 13 Ağustos 2005 09:40 tarihinde demiş ki: ''çok güzel olmasın. çok çirkin de olaması'' neden çok güzel olmasın? güven sorunu? bizler için önemlidir başkaları sevemesin elimizde olsa saklayıp gömmek isteriz. birde güzel kızların büyük bir kısmı ile geçinmek zor sankii? Ya bence güzel kızlarla geçinmek zor diye bir şey yok. Onlar da herkes gibi insan sonuçta. Netekim içlerinden çok iyileri yanında geçinmesi zor olanları da çıkıyor. Ki geçinmesi zor çirkin insan da vardır yani.
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: irin, 13 Ağustos 2005 15:04 tarihinde demiş ki: guzelliğin beş para etmez su bendeki ask olmasa diyorum.ya da ben guzelini bulamıyorumm Dayanamayarak, ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca... diyerek bir sözü hatırlatıyorum...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hayatı akışına bırakıcaksınız elbet cıkacaktır ozaman birileri karsınıza.[signature][hline]Msn Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bir oglum ooooooolsuuuuuuuuuuuuuun adiiii can oooooooolsuuuuuuuuuun boyle bi turku yakabilirsiniz belki[signature][hline]TOiO
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sakin olun lan ahaha[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bazen bi kız görürüm.. kimse ona güzel demez belki ama yüzünde öyle bir ayrıntı, öyle bir şey görürümki.. benim için herşeyden daha çekici gelir.. kimse anlayamaz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Anathema - Angelica[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Öne çıkan mesajlar