KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bir sevgilim olsun. Çok güzel olmasın. Çok da çirkin olmasın. Huyu huyuma, suyu suyuma uygun olsun. Kalbimi kırmasın. Beni incitmesin. Hayatıma bir yön gelsin. ve... Ben bu yaşadığım boşluktan kurtulayım..... ooff ooff Kaç kişi bunları hissediyor acaba diye merak ettim? Yürüyorum ama sanki bir boşlukta, boşluğu dolduran tek şey HAYALLER!!!, geçmişin anıları elbette silinmez kimseden, sosyalliğimi kaybediyorum ya ... *!Az biraz içini boşaltıp rahatlamıştır...*[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ararsan bulursun nie bulamayasın[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Merak etme zamanla oda oluaktır herşeyi zamana bırakırsan senin için daha iyi olur hiç beklemedigin bir anda sevgilin olucaktır...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ararsan bulamazsın ama bi bakmışın karşına çıkar hiç ummadıgın bi anda..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Cintonick, 13 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: ararsan bulamazsın ama bi bakmışın karşına çıkar hiç ummadıgın bi anda.. karşıma çıkmış da ne olmuş bana bakmadıktan sonra...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Şüphesiz zaman her bir şeyin en iyi ilacı, lakin kalbimde yatan acı zamana tekamül edecek durumda değil. Aklıma geldikçe fena hallere düşüyorum. Elbette zamanla karşıma çıkar birileri. Ama o kadar kötü bir durum ki benimkisi, bir başkası olduğunda(denememiş değilim yani) titriyorum, terliyorum, gözlerimin önüne onun yüzü geliyor, başını öne eğmiş sanki masum bir duruşu var, sonra yavaşça başını kaldırıyor ve aynı masumlukta bana bakıyor. İşte o an beynimden aşağı kaynar sular dökülüyor. Bir başkasına dokunamıyorum. Sonra da lafı yiyorum tabi ki... İğrenç bir durum.[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bir oğlum olsun adı can olsun[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Boş işler bunlar ya ne gerek var bak bana allahın abazası 6 aydr çıkmıyor (yalan 2 ay bile olmadı daha).. Neyse gerçekten boş işler bunlar ben bunu anladım walla. Kızlar zor iş ya ilk hayatını bir yere kadar getir sonra kız. Hem sosyalğini kızlarmı artırıyor yoo . GEz toz erkekle dolaşıncada asosyal olmuyorsun..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hele şükür beni anlıyan biri çıktı :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Dreamer hönk o_O[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 cidiyim bak ama uykuluyum biraz ondan anlamadıysan pm at anlatayım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 son 2 gündür msnde kız arıyorum...ah abi ah..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende 20 tane var sorsana vereyim ama geç kaldın abazalıpını dışa vurduğun için yok!![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kızlar yalan olmuş, hepsi demiyim de çoğunluğu tatminsel hadiseler peşinde... bizim kafamıza da genellikle çoğunluk tarafından karpuz düşüyo(bacağını bişi ısırır ve iki dakka kaşınır), şu azınlığın içinden bi elma düşse ya kafamıza...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 görmek sanat işidir o sanatıda öğrenmek deneyim gerektirir o deneyimimide kızlar verir Açıklaya bildim mi?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 boşweeeer bu karı kısmı insanı hasta edio sonunda ztn her halde dertler ..[signature][hline]Bornozlu Canavar
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ayni duygular icindeyim.[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende ıstıorm aynı sıaprısten bı tane
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Dreamer, 13 Ağustos 2005 02:04 tarihinde demiş ki: görmek sanat işidir o sanatıda öğrenmek deneyim gerektirir o deneyimimide kızlar verir Açıklaya bildim mi? Kızlar hem hükümran, hemde hükümdar dır. Bazıları yıldız, bazıları ise ay'dır.... Lakin gecenin o karanlığında parlamayı beceremiyorlarsa, onlara yapılacak tek şey, demli bir çaydır.[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ''çok güzel olmasın. çok çirkin de olaması'' neden çok güzel olmasın? güven sorunu?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kaksi , normal olan herkesin en az 1 sevgilisi var zaten. seninde vardırda görmüyorsundur belki. bu biraz gizemli oldu topic kurallarından dolayı daha müsait bir durumda açıklarım.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bi sevgilim olsun. sevdiğim kişi olmayacaksa hiç olmasın ama , ki olmayacak.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Heh, bu da benden... [spo1=Depeche Mode - Somebody]i want somebody to share share the rest of my life share my innermost thoughts know my intimate details someone who'll stand by my side and give me support and in return she'll get my support she will listen to me when i want to speak about the world we live in and life in general though my views may be wrong they may even be perverted she'll hear me out and won't easily be converted to my way of thinking in fact she'll often disagree but at the end of it all she will understand me i want somebody who cares for me passionately with every thought and with every breath someone who'll help me see things in a different light all the things i detest i will almost like i don't want to be tied to anyone's strings i'm carefully trying to steer clear of those things but when i'm asleep i want somebody who will put their arms around me and kiss me tenderly though things like this make me sick in a case like this i'll get away with it[/spo][signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: twistedemo, 13 Ağustos 2005 09:40 tarihinde demiş ki: ''çok güzel olmasın. çok çirkin de olaması'' neden çok güzel olmasın? güven sorunu? bizler için önemlidir başkaları sevemesin elimizde olsa saklayıp gömmek isteriz. birde güzel kızların büyük bir kısmı ile geçinmek zor sankii?[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: KaKsi, 13 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: Bir sevgilim olsun. Çok güzel olmasın. Çok da çirkin olmasın. Huyu huyuma, suyu suyuma uygun olsun. Kalbimi kırmasın. Beni incitmesin. Hayatıma bir yön gelsin. ve... Ben bu yaşadığım boşluktan kurtulayım..... ooff ooff Kaç kişi bunları hissediyor acaba diye merak ettim? Yürüyorum ama sanki bir boşlukta, boşluğu dolduran tek şey HAYALLER!!!, geçmişin anıları elbette silinmez kimseden, sosyalliğimi kaybediyorum ya ... *!Az biraz içini boşaltıp rahatlamıştır...* Evet bu tarife uygun şu anda elimizde 2-3 tane kız var.Özel mesajdan adresi yolla sana yollayayım seç beğen diğerlerini geri yolla. Evet başka istekleri alayım?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Öne çıkan mesajlar