Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye internette 24.sırada

2pac

Öne çıkan mesajlar

Van şehirimizde 3 adsl abonemiz var bu arada hatırlatim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bence genede iyi. daha türkiye'de okullarda ve evlerde bilgisayarlar yavaş yavaş yaygınlaşıyor. bunun haricinde geniş bantta öyle. eskiden daha beterdi durum. biraz iyileşme var gibi. sanırım ki birinci amerika olsa gerek, sonrada çin'in gelmesi lazım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

@cedac :o dandik forum dediğin yer sanki evim oldu bilgisayarı açtığımda 4 şey yapıyorum msn i açıyorum uo ya giriyorum ultraslan ın forumuna giriyorum ve tabiki paticik e giriyorum[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redge, 14 Ağustos 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
o dandik forum dediğin yer sanki evim oldu bilgisayarı açtığımda 4 şey yapıyorum msn i açıyorum uo ya giriyorum ultraslan ın forumuna giriyorum ve tabiki paticik e giriyorum

o lafın kullanılma nedeni apaçık ortada. yazdıgım cümle için ayrıntılı meal mi yayınlamam gerekiyor??

bizim millet internetle oyun oynamaktan baska birşey yapmıo ki gibi serzeniş de bulunulmus da, adamın bu yazıyı yazdıgı kitlenin %90 ı gece gündüz oyun oynuo. diger kesimin cogunlugu da günde en az 3-4 saat forumlarda vakit geciriyo.

burda yazı yazmak sanki cok mu matah birşey??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...