BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 bugün baya bir blitzle [Blitz : misyonları hızlıca, kâh koşarak kâh calmlayarak {sakinleştirmek, uysallaştırmak, kedi gibi yapmak yane} bir çırpıda yapma işi] uğraştığım için çok da yer gezdim, medusaları ilk defa gördüm ve onların da hastaları oldum bir kere sosyaller! ikincisi agro değiller [olur olmaz dalmıyolar], üçüncüsü de çok sufer ninni söylüyolar! hayran kaldım mırıldandıkları melodilere, yalnız fazla kalmadım orda çünkü sanırım insanı hipnotize edip öyle yiyolar... medusa diyarı bunlar da medusa kardeşler, her birinin ninnisi bir değişik level olarak 160-180 arasılar sanırım, benim baktıklarım o aradaydı[hline]Byron `Metafizikci` Craddock, -drunken- metafizikci of atlantean clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Demarcus `Soth` Craddock, -drunken- engineer of atlantean clans Myles `Kwama` Peak, -drunken- martial artiz of atlantean clans Anubis `Heraklius` Andropulos, -drunken- nano teknisyen of atlantean clansLord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 ha bir de yine medusaların oradan ayrıldıktan sonra şöyle bir amcaya rastladım, çok karizmatik duruyodu, bana saldırmadı ama sanırım yemedi pek, düşük level iseniz yaklaşmayın bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 olosun roz! benim Fib`le gittin di mi medusalara? onlar sadece female`lere agro olmuyolar. male ve atroxlara alaaana daliyolar, deli gibi de social`lar, fyi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 ana! bi yaşıma daha girdim ben de niye dalmıyolar ki aslında koysalar iyi koyarlar adama diyodum tam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Ben de ole demistim bi ara Deinarra bole aralarindan yuruyodu bi atladim ortama.. senledi etraf bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 BlackRose müendiz karakterinle bişeyler patlat ss al abi sana o yakışır :)[hline] Intercom: Welcome to Vault 13! If you want to talk to the Overseer, press '1'. If you want to return a Water-Chip, press '2'. If you don't want to go into the Wastelands and start a village callled Arroyo, press '3'. If you are accompanied by a Mutant, press '4'. If you are the Vaultdweller, go away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 müendizliği bıraktım ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 necisin şimdi ?[hline] Intercom: Welcome to Vault 13! If you want to talk to the Overseer, press '1'. If you want to return a Water-Chip, press '2'. If you don't want to go into the Wastelands and start a village callled Arroyo, press '3'. If you are accompanied by a Mutant, press '4'. If you are the Vaultdweller, go away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 ev oğlanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar